AB Tagdækning  Reviews 10

4.3

Company details

1. Roofing Contractor

Written by the company

Vi er et professionelt og kompetent team af tagdækkere, der lægger stor vægt på, at tingene altid bliver lavet ordentligt og efter alle branchens regler inden for tagdækning. Vi lægger tagpap på både små og store byggerier. Da vi lever af vores kunder og vores gode omdømme, stræber vi naturligvis altid efter at skabe tilfredshed – både gennem hele processen og ved slutresultatet. Ligeledes får du altid kompetent vejledning og rådgivning i et samarbejde med os som din tagdækker. Din tagdækkermester. Vi gør det professionelt!

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og stabilitet hver eneste gang

Som firmaejer leder man altid efter samarbejdspartnere, man kan regne med 100%. AB Tagdækning er præcis sådan en partner. Vi har brugt dem til montering af tagpap over flere omgange, og resultatet sidder lige i skabet hver gang. Der er aldrig en finger at sætte på hverken finish eller den måde, de griber opgaven an på. En klar topkarakter til hele holdet bag AB Tagdækning.

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lappet hul tag efter skorsten blev fjernet

Min skorsten til brændeovn var taget ned så jeg havde et akut behov for at få tagpap på taget. Jeg ringet til AB Tagdækning lige inden frokost. Opgaven var løst inden fyraftenen samme dag og til den aftalte pris.

September 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service og godt arbejde

God ærlig dialog fra start til slut. Arbejdet blev udført på aftalt tid til aftalt pris. De mest behagelige håndværkere vi nogensinde har haft på besøg. God og hurtig kommunikation ved spørgsmål både før, under og efter.

Opgave:
Skiftet 12 tagbrædder og lagt 24 kvm 2 lags tagpap.

August 18, 2025

Super arbejde.

Super arbejde.
Venlige og kompetente medarbejdere, og de kan altid hjælpe i en snæver vending.
Fair priser og god kvalitet.
Stor anbefaling herfra.

March 6, 2026

Hej Simon

Tak for din anmeldelse af os :) Din ros bliver givet videre til vores medarbejdere!

Nyt garage tag

Nyt garage tag
Jeg tog kontakt til AB tagdækning
De var hurtig med at komme med et tilbud
Som jeg accepterede
Vi fandt en dato og de kom som aftalt og lavede
Et god stykke arbejde

November 18, 2025

Hej Jan,

Tak for din fine anmeldelse af os :) Vi er glade for at du har været tilfreds med det udførte arbejde!

Meget tilfreds.

January 20, 2026

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse af os :)

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Meget behagelige, hensynsfulde og professionelle. Det har været en god oplevelse. De stiller gerne op, hvis der eventuelt skulle være problemer. Alt arbejde er udført i en rigtig god tone.

September 13, 2024

Hej Niels,

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for at høre at I har været tilfredse med hele forløbet og det færdige resultat.

Jeg giver jeres ros videre til drengene der har arbejdet ude ved jer :)

Rigtig god wekeend her fra kontoret!

Rated 1 out of 5 stars

Utæt tag

Har fået lagt et nyt tag, samt undertag - og regnen står bare ind. AB tag mener ikke, der er deres ansvar til trods for at taget er helt nyt.

May 5, 2024

Hej Victor.

Jeg kan ikke se i vores system at vi skulle have haft lavet noget for dig, så forstår desværre ikke din dårlige anmeldelse af os. Er du sikker på at du ikke forveksler os med et andet firma?

Ellers er du meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@abtag.dk, hvor du kan sende hvilken sag det drejer sig om, så vi kan finde den frem, og så vil vi meget gerne imødese din anmeldelse.

Men jeg tror altså desværre at det er er andet firma, som har haft lavet noget for dig..

Jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsener,
Maria fra AB Tagdækning.

Rated 1 out of 5 stars

Kommunikation stopper

Skrev til firma, som 2 gange skrev tilbage med spørgsmål, som blev besvaret. Herefter stoppede kommunikationen, uden yderligere. Vi har hverken snakket tidshorisont eller pris, så lidt mærkeligt at man bliver sorteret fra. Dårlig oplevelse. Ved ikke om det var deres mangende kundskaber eller vilje der gjorde udslaget. Ihvertfald sorteres sådanne håndværkere fra hos mig - for evigt.

August 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

God Services - samt godt håndværk.

I forbindelse med vedligehold af min garage fik jeg kontakt til AB TAGDÆKNING, da vores nuværende tagpap stod til vedligehold. Da jeg aldrig før har skulle bruge tagdækker valgte jeg et lokalt firma tæt på hvor vi bor.
Arbejder var fint udført - og de overholdte deres aftaler med os vedrørende pris og levering.

Det der gjorde vores oplevelse god, med håndværkeren/tagdækkeren og grunde til at jeg anmelder dem her på trustpilot er følgende.
Der blev ryddet op hver aften, materialer og værktøj blev dækket af - der var en ordentlig afslutting på arbejde hver aften, så der komme ikke vand ind i garagen. Ligeledes var den afslutten oprydning ordentlig.
Der blev ordnet hvor container have stået, der var ingen spor efter container var væk - samt der blev fejt og ordnet hvor materiel var opbevaret.

Alt det var normal og forventilig før i tiden, men har desværre de senest år oplevet hvor meget det ikke mere er standarden. Så blev bare så overrasket over solidt håndværk samt ordentlighed.
(Er selv håndværker af uddandelse - svendebrev årgang 1986)

May 24, 2021

Take a closer look