svindel!!
jeg købt et par af deres vtag men har aldrig modtaget pakken men pengene er hævet
Vi er udbyder den nye smarte VTag. Vores mål er at du aldrig mister din ejendele mere.
Skovbrynet 2, 9500, Hobro, Denmark
Nu må jeg have luft. Jeg bestilte for længe siden en Vtag og pengene blev trukket, men der kom ingen varer. Efter flere mails er der pludselig hul igennem til en Anders Henriksen, med den glamourøse titel af kommunikationsleder:-). Han undskyldte og ville vedlægge 2 ekstra som plaster på såret. Såvidt så godt, de kom også hurtigt, men så går alt galt. Alle 3 virker kun på den måde at de bipper vildt og inderligt, når man er 10m udenfor rækkevidde. Alt er afprøvet og han vil rette henvendelse til deres teknikker, som efter en måned heller ikke kan løse problemet, som han påstår han aldrig har hørt om før??? Underligt idet jeg har en alm Iphone 5. Nå, han tilbyder at tage dem retur og sende mig pengene, idet det dog kan tage op til 7 dage, dette var den 13/8 og nu den 26/8 er der intet kommet, og han er holdt op med at svare på mails. Jeg er nu nødt til at bøvle med at bede min bank om at hive dem hjem. Summasummarum så vil jeg gerne ADVARE mod at handle med dette firma, og kan iøvrigt indskyde at disse Vtags kan købes til det halve på EBAY. For 2 uger siden havde Netto nogle Itags til 75kr, det er ordentlig kvalitet, i modsætning til Vtags, og softwaren virker perfekt, ifgl Netto kommer de snart på tilbud igen, så vent det vil I ikke fortryde.

Reply from VTag.dk
God service, hurtigt levering, godt produkt.
Martin Holde Jensen

Reply from VTag.dk
Perfekt på alle måder. Jeg betilte mine 2 vtag igår ved middagstid og modtog dem i dag kl. 12. Det Bliver vidst ikke bedre. Kan kun anbefale dem til dem som overvejer at købe!