1. Construction & Manufacturing

Information provided by various external sources

PROFESSIONEL SKIMMELAFRENSNING og ASBEST-/MILJØSANERING

3-star
2-star
1-star

Pålidelig rådgivning om asbest

Har hjulpet mig med asbest prøver af rørskåle. Rigtig god kommunikation og rådgivning.

De kommer til tiden og følger op på aftaler.

Dem vil jeg anbefale til mine venner.

Jeg var i kontakt med et andet firma, som hverken kunne finde ud af at overholde aftaler eller var pålidelige i deres kommunikation, så jeg er lykkelig over at jeg fik skiftet til ABVAC.

April 14, 2026

Asbestsanering af badeværelse

Vi havde asbest i fliseklæben på vores badeværelse, som stod foran en større renovering.
Så al asbest skulle væk, inden håndværkerne kunne komme igang.
Det var nemt at få et tilbud og en aftale om arbejdets udførsel fra ABVAC.
Der har ikke været været samme seriøsitet fra andre firmaer, som vi har været i kontakt med !
Selve arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, med stor fokus på sikkerheden.
Kommunikation fra medarbejderne, var super hele vejen igennem.
Så alt i alt, kan vi kun anbefale ABVAC til andre 🙂

January 5, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt en posetiv oplevelse.

Hurtigt modtagelse af tilbud og arbejdet udført ok, og til en billigere pris end den andet tilbud der var indhentet.
Når det ikke er til 5 * skyldes det at efter tilbudet var godkendt, skulle der rykkes for et tidspunkt, for arbejdets udførelse
Men alt i alt en posetiv oplevelse.

June 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Som sunket i jorden, når nu det gælder

Et helt igennem forfærdeligt forløb vil åbenbart ingen ende tage.
Abvac/Sund kælder fik opgaven med at renovere hele vores kælder.
Jeg skal ikke trætte med alle detaljerne, men overskrifterne er sjusk, direkte fejl, mangelfuldt og dårligt håndværk, ringe og utilstrækkelig information og en komplet og helt og aldeles mangel på faglig stolthed.
Nu er en af følerne til gulvvarmen gået i stykker, og firmaet er som sunket i jorden efter jeg fik en eller andet historie om, at de havde kontaktet firmaet, der havde leveret gulvvarmen.
Ak ja - så skal vi til det med hele klagemøllen.
I må selvfølgelig selv bestemme, om I vil smide penge efter firmaet, men læg til en begyndelse mærke til, hvor vanskelige de er at kontakte. Det er vand, ved siden af hvor svært det er, når først de har fået pengene.

March 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Asbest sanering af en aftrækskanal

Asbest sanering af en aftrækskanal. Efter flere tilbud hos andre udbydere, tilbud som var helt i skoven prismæssigt, henvendte vi os til Abvac. Abvac kunne lave arbejdet flere hundrede procent billigere end den dyreste konkurrent. Selvfølgelig blev vi lidt mistænksomme på den store prisforskel, men alt blev lavet med stor omhu og der blev gjort omhyggeligt rent.
Dog kunne kommunikationen godt være en kende bedre og hurtigere, men småting når selve arbejdet og prisen var lige i øjet. Kan kun anbefales herfra.

August 2, 2019

Super tilfredse.

Vi har været meget tilfredse med ABVAC A/S's arbejde. De overholdte alle aftaler, blev færdige til aftalte tid og til aftalte pris. Og resultatet er blevet rigtig flot. Flinke håndværkere, som informerede om arbejdet, svarede på alle spørgsmål og gjorde pænt rent efter sig.

January 27, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Abvac - en professionel og troværdig partner.

Jeg havde besøg af Abvac som skulle fjerne min gamle asbestisolerede varmtvandsbeholder samt tilhørende rør. Ikke nok med de var 30% billigere end en anden leverandør, så blev opgaven løst helt perfekt, og før aftalt tid. Super professionel og serviceminded indstilling, grundigt arbejde, god kommunikation, flot oprydning. Kan varmt anbefale dem til enhver som har brug for sanering.

December 3, 2018

Troværdig og ansvarsbevist…

Troværdig og ansvarsbevist samarbejdspartner!

I forbindelse med bekæmpelse af skimmelsvamp i en ejendom (rækkehus) i Hedehusene, i april 2018, har vi været utrolig glade for dels en god portion tålmodighed fra ABVAC's side i den indledende fase, med fastlæggelse af opgaven, dels den professionelle håndtering og udførelse af opgaven og ikke mindst oprydning ved færdiggjort arbejde.

Vi kan varmt anbefale ABVAC til opgaver af lignende karakter.

Mange venlige hilsner

Familien Bailey

May 4, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk professionelle og hurtige!

Vi havde købt et hus med skimmel i kælderen pga bræddebeklædning af væggene. Ganske få dage efter jeg havde ringet til Abvac, som jeg havde fået anbefalet, kom de og besigtigede og fjernede derefter svampen. Folkene fra Abvac er grundige ned til mindste detalje, de fjernede alle bræddevægge MEGET omhyggeligt, udenom vinduer og elinstallationer osv., og de efterlod lokalet ryddet og indbydende, og tog alt det skimlede affald med sig. De kom også med gode råd om, hvordan vi skal undgå skimmel fremover, og gav hurtig tilbagemelding på at prøverne nu viste, at der ikke var mere skimmel. Desuden var prisen helt rimelig! Jeg kan absolut på det varmeste anbefale Abvac!

August 23, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Godt arbejde!

Skimmelsvamp på alle ydrevægge, noget af et mareridt!
Jeg fik anbefalet Abvac af en ven. På 4 dage havde de fjernet alt angrebet murværk og ryttet op som konger. En super service og de holdt alle aftaler til UG. Desuden var de i gang allerede ugen efter jeg havde kontaktet dem. Kan varmt anbefales! Hilsen Mikkel

March 25, 2013
Rated 1 out of 5 stars

ABVAC skimmelsanering

Vi hyrede ABVAC i dec 2010 til at tage sig af skimmelsanering i vores hus. Dette efter at have fået dem anbefalet af Teknologisk Institut.
Det viste sig desværre hurtigt at være en stor fejl. Vi fik blandt andet klippet al el på 1.sal da de savede vores etageadskillelse ned. Vi fik større sætningsrevner på 1.sal, vores nabo fik revner i sit loft, vores loft i stueetagen blev voldsomt revet ned/ødelagt selvom det var intakt, der blev ikke afdækket ordenligt (bl.a var radiatorer og brændeovn fyldt med skimmelstøv), der blev arbejdet uden dragter & masker, der var tomme øldåser og cigaretskodder i huller i væg.
Kommunikationen skred allerede kort inde i forløbet da vores kontakt blev fyret og sygemeldt. Den der skulle overtage tog på skiferie alt imens der blev ødelagt i vores hus. Da man fra firmaet mente at skimmelsvampen var væk, måtte jeg flere gange insistere på at de fjernede yderligere tapet da jeg havde på fornemmelsen at det ikke var væk. Det viste sig at der var en del mere skimmel da jeg selv fjernede tapet. Til sidst opsagde vi samarbejdet med ABVAC og ansatte et nyt skimmelsaneringsfirma til at tage sig af resten. ABVAC har kostet os mange penge, tid og bekymringer. Jeg vil ikke anbefale dette firma på noget måde da de har været uproffesionelle og utroværdige.

July 29, 2011
ABVAC A/S logo

Reply from ABVAC A/S

ABVAC skimmelsanering
Det er ikke rart med en negativ omtale og anmeldelse og det har vi da også hidtil været forskånet for.
Sagen omfattede dels afrensning ifbm. en forsikringsdækket skade samt div. afrensning der skulle udføres ifbm. en privat renovering af hele ejendommen (rækkehus).
Der opstod nogle skader i forbindelse med nogle større indgreb i bygningens etagedæk mod tagrum samt ved nedrivning af et forsænket loft i stueetagen. Set i bagklogskabens lys burde ABVAC have taget forbehold for disse skader eller økonomisk have medregnet disse risici.
Vi fjernede skimmelsvamp hvor Teknologisk Institut havde påvist skimmelsvamp (skjult i etagedækket over nedhængt loft. Bygherren (BH) ønskede tillige garanti for at der ikke var mere skimmelsvamp i huset og det kunne vi naturligvis ikke afgive uden yderligere afrensninger. Vi afgav nogle suppl. tilbud på afrensnings-arbejder men disse tilbud ønskede BH ikke at gøre brug af.
Der var fejl, misforståelser og uklarheder ved gennemførelse af sagen. Vi har beklaget de kritisable punkter i sagsforløbet, udbedret fejlene samt ydet diverse kompensation for opståede gener, men desværre uden at kunne blive enige med BH.
Som medlem af Dansk Byggeri og dermed også ”Byg-garanti” oplyste vi om BH’s muligheder for at klage.
ABVAC udfører over 400 ”skimmel-sager” om året og de gennemføres alle stort set uden problemer. Vores motto er at opgaver skal udføres iht. til den aftalte kvalitet, tid og pris – og det vil vi blive ved med.

Steen Knudsen, ABVAC
2. august 2011