AE smykker & design Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flotte og unikke produkter til eget design, personlig og omhyggelig betjening. Mulighed for personliget design til selvforkælelse, minder eller gaver Købte pilleæsker og nøgleringe med navn. Anne e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fine smykker, der bliver lavet til dig i lige præcis din størrelse. Når først alle størrelser er hos AE smykker, kan man bestille, og så er man sikker på smykkerne passer. Al handel fungerer pe... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har modtaget den fineste armring og ring i messing med min egen personlige tekst & de er bare vildt flotte!

Rated 5 out of 5 stars

Bestilt nogle halskæder, og på en af dem havde hun lavet en lille overraskelse, samt sendt en lille gave med som matchede den ene halskæde, det er jeg rigtig glad for. Hun er rigtig god til at spørge... See more

Company details

1. Jewelry Designer
  2. Fashion Accessories Store
  3. Handicraft
  4. Leather Goods Store

Written by the company

Stort udvalg af smykker & accessories - måske med en personlig prægning/metal stamping, som laves i eget værksted. Derudover er der skytsengle, stjernetegn, drømmefangere & andre former for spiritualitet, altså smykker & håndværk der på en eller anden måde giver mening. Ydermere laves der mindre ting i læder, skind & pels. AE smykker startede som webshop i 2015 og åbnede en lille fysisk butik i 2016. Den fysiske butik er dog kun åben efter aftale, da jeg har skiftende arbejdstider, AE smykker & design er en 'Personligt ejet Mindre Virksomhed' ved siden af mit primære arbejde. Aftaler om besøg i butikken foregår via tekstbeskeder, på mail: info@aesmykker.dk SMS 52232920 (opkald besvares kun efter aftale) eller besked fra AE smykker & designs Facebookside: https://www.facebook.com/AEsmykker Det samme gør sig gældende ved personlige bestillinger, da jeg gerne vil have det på skrift, så der ingen misforståelser er. Unika bestillinger: Vil du have lavet noget personligt, er der ét gratis foto udkast, hvorfra jeg får en føling med, hvad det ér du præcis tænker på og ønsker. Kræver din bestilling en længere korrespondance (meget tid) vil dette naturligvis medregnes i det samlede prisoverslag. Jeg går først i gang med selve bestillingen når: 1. vi er helt enige om varens 'udformning' 2. du godkender prisen 3. du betaler for varen. Butikken & webshoppen er midlertidigt lukket pga. større ombygning.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kvalitet

Kvalitet, hurtig, yderst kundevenlig, og tilmed til en rimelig pris.

October 27, 2020

Tusind tak for den fine anmeldelse Jette 😁

Super god service

Super god service. og blev leveret få dage efter, i perfekt tilstand med en sød hilsen

October 27, 2020

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den fine anmeldelse Maria😀

Fantastisk 😊

En dejlig lille overraskelse 😊
Helt igennem så sød kundeservice

October 1, 2020

Tusind tak for den fine anmeldelse Marianne 🙏🏻😊

God oplevelse

God oplevelse, alt som det skal være +++

September 1, 2020

Reply from AE smykker & design

Dejligt at høre, tusind tak for den fine anmeldelse, Tommy 😊

Fantastisk service

Fantastisk service, og god håndtering af problemer.

July 22, 2020

Tusind tak for den fine anmeldelse, Marco 🙏🏻 Det manglede da bare... 😊

Hurtig service

Hurtig service. Flot indgravering. Yderst tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

July 3, 2020

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den flotte anmeldelse Louise, det gør virkelig en forskel 😁🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun være super tilfreds

Kan kun være super tilfreds - både med service, levering og produktet. Dejligt at man kan ringe og få talt om, hvad man ønsker og det bliver levet op til. Kan kun anbefale dette sted :)

July 3, 2020

Reply from AE smykker & design

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget at du er så tilfreds 😁🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Super god og personlig service

Super god og personlig service, hurtig levering og flotte smykker.

June 23, 2020

Tusind tak for den flotte anmeldelse Annette 🙏🏻😊

Rated 5 out of 5 stars

På alle måder en god oplevelse

På alle måder en god oplevelse! Super hurtig levering, og en sød personlig betjening i form af sms (da jeg havde glemt at udfylde adresse korrekt) samt virkelig sød hilsen i pakken. Produktet levede til fulde op til forventning.

May 21, 2020

Reply from AE smykker & design

Af ❤ tusind tak for de søde ord Maj... Dejligt at du er tilfreds 👍🏻 dét betyder 'alt' 😉🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en læderkæde med vedhæng

Jeg bestilte en læderkæde med vedhæng. Den var meget smuk, og min søster blev meget glad for den. Desuden var den pakket smukt ind, og der var en lille hilsen til mig som køber. Alt virkede meget æstetisk, lækkert og i top, så det er ikke sidste gang, jeg handler hos AE smykker :-)

February 16, 2020

Reply from AE smykker & design

Hej Hanne. Tusind tak for den meget flotte anmeldelse 🙏🏻 det betyder bare så mega meget for mig❤

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice og mega hurtig…

Fantastisk kundeservice og mega hurtig levering !! Kan kun anbefale !

November 4, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den anmeldelse Sille, dejligt du er tilfreds 🙏🏻👍🏻😀

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, flot håndværk/smykke og tak for en lille ekstra ting :-)

August 11, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊 dejligt du er tilfreds

Rated 5 out of 5 stars

Unikke smykker til dig og mig

Både med smykker man køber i shoppen og de helt specialfremstillede smykker som Anne kan frembringe er kvalitet og service i top. Alt bliver derudover leveret smukt indpakket . Jeg er meget begejstret og anbefaler varmt AE Smykker

June 27, 2019

Reply from AE smykker & design

Åh tusind tak for anmeldelsen Mette :-)

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale AE smykker.

Kan kun anbefale AE smykker.
Det seneste nye hos AE smykker, er hendes håndsyede tasker. De er mega flotte.
Anne er altid klar med ideer og rådgivning.

March 30, 2019

Tusind tak for den fine anmeldelse Lis 😉

Unikke smykker

Unikke smykker, super flotte tasker, og alt du ønsker i læder, kan Anne lave til dig. Anne kan sit håndværk. Utrolig flot butik, og altid smilende personale. Jeg er så glad for mine AE smykker og lædertasker ❤

March 25, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for anmeldelsen Laila, glæden er dog meget gensidig 😉

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet med Anne flere gange og…

Har handlet med Anne flere gange og fornøjelsen er stor.
Altid hurtigt svar og stor hjælpsomhed.
Hurtig forsendelse og skønne vare som er flot pakket ind sammen med en lille sød gave <3
Kan på det varmeste anbefale AE smykker det er bestemt handlen værd.

March 24, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for anmeldelsen Pia, fornøjelsen er helt sikkert gensidig 😉

Virkelig god service

Virkelig god service! Og hurtig levering. AE er altid klar på nye udfordringer og nye ideer. Og hun formår altid at opfylde mine ideer. Anbefales 100 procent!

March 23, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for anmeldelsen Rana, fornøjelsen er helt på min side 😉

Take a closer look