AE smykker & design Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flotte og unikke produkter til eget design, personlig og omhyggelig betjening. Mulighed for personliget design til selvforkælelse, minder eller gaver Købte pilleæsker og nøgleringe med navn. Anne e... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har modtaget den fineste armring og ring i messing med min egen personlige tekst & de er bare vildt flotte!

Rated 5 out of 5 stars

Bestilt nogle halskæder, og på en af dem havde hun lavet en lille overraskelse, samt sendt en lille gave med som matchede den ene halskæde, det er jeg rigtig glad for. Hun er rigtig god til at spørge... See more

1. Jewelry Designer
  2. Fashion Accessories Store
  3. Handicraft
  4. Leather Goods Store

Written by the company

Stort udvalg af smykker & accessories - måske med en personlig prægning/metal stamping, som laves i eget værksted. Derudover er der skytsengle, stjernetegn, drømmefangere & andre former for spiritualitet, altså smykker & håndværk der på en eller anden måde giver mening. Ydermere laves der mindre ting i læder, skind & pels. AE smykker startede som webshop i 2015 og åbnede en lille fysisk butik i 2016. Den fysiske butik er dog kun åben efter aftale, da jeg har skiftende arbejdstider, AE smykker & design er en 'Personligt ejet Mindre Virksomhed' ved siden af mit primære arbejde. Aftaler om besøg i butikken foregår via tekstbeskeder, på mail: info@aesmykker.dk SMS 52232920 (opkald besvares kun efter aftale) eller besked fra AE smykker & designs Facebookside: https://www.facebook.com/AEsmykker Det samme gør sig gældende ved personlige bestillinger, da jeg gerne vil have det på skrift, så der ingen misforståelser er. Unika bestillinger: Vil du have lavet noget personligt, er der ét gratis foto udkast, hvorfra jeg får en føling med, hvad det ér du præcis tænker på og ønsker. Kræver din bestilling en længere korrespondance (meget tid) vil dette naturligvis medregnes i det samlede prisoverslag. Jeg går først i gang med selve bestillingen når: 1. vi er helt enige om varens 'udformning' 2. du godkender prisen 3. du betaler for varen. Butikken & webshoppen er midlertidigt lukket pga. større ombygning.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kreativ

Kreativ, kvalitet, venlig og gode priser. Hvad vil man mere? Anne er top engageret i sit arbejde og jeg glæder mig til næste projekt, hvor hun skal lave en lækker PC-taske til mig.

March 23, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for dén anmeldelse Peter, ja dét vil jeg også glæde mig til 😉

Rated 5 out of 5 stars

Super service, flotte smykker lavet lige efter ens egne ønsker

March 21, 2019

Tusind tak for den fine anmeldelse Pia 😊

Personlig og høj service

Jeg har handlet flere gange med AE smykøer og har altid oplevet høj service. Jeg har fl fået special designet produkter smykker, brille snor, pung og tasker.

March 21, 2019

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den fine anmeldelse, altid en fornøjelse Charlotte 😊

Anbefalelsesværdigt!

Kort leveringstid selv lige op til jul, flotte smykker og rigtigt god og hurtig service, da jeg havde lidt rod med betaling :-) Kan kun anbefales!

December 28, 2018

Tusind tak for den flotte anmeldelse Kamilla 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super flotte ting til fornuftige priser samt fremragende service

Super flotte ting som Anne laver. Og til fornuftige priser.
Jeg købte et armbånd, som desværre var stort pga jeg havde oplyst en forkert omkreds af mit håndled. Anne tilbød at afkorte det for mig, men via Anne's hjælp pr. mail lykkedes mig selv at gøre det.
Mange tak, Anne, for et flot armbånd samt super god service :-)

December 13, 2018

Tusind tak for den anmeldelse Ole 🙏🏻 sødt af dig 😊

Smukt smykke

Smukt smykke jeg have fået hende til at lave.
Super dejligt at hun giver sig tid til ens ønsker
Kan kun anbefale hende og hendes hjælp
Tusind tak Anne E.

May 31, 2018

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for det Camilla, det var en dejlig fornøjelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt oplevelse med specialfremstillet halskæde

Det var en af de bedste kundeservice oplevelser jeg har haft.
Jeg skulle bruge en mindehalskæde til et rollespil, som jeg længe havde kørt. Den blev specialfremstillet og hun var meget kreativ og inspirerende at arbejde sammen med, da halskædens opbygning og udseende skulle besluttes. Hun gik meget op i, at halskæden skulle laves præcis som man ønskede det, og man kan tydeligt mærke hendes interesse i smykkefremstilling.

Jeg modtog for nyligt halskæderne og de er alle i fineste orden.

May 27, 2017

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det var en fornøjelse :-)

Virkelig Flotte Smykker

Anne laver helt unikke flotte smykker.
Dejligt at få lavet smykker som bliver lavet så man kan passe dem især når man som jeg har et lille håndled.
Også er det skønt at Anne har så mange gode idéer i sit hoved til sine flotte smykker som jeg aldrig har set før.
Elsker at komme på besøg i butikken. Det er altid hyggeligt at besøge Anne. Hun er altid igang med noget spændende.
Har købt flere smykker Anne som jeg holder meget af. Jeg kommer helt sikkert snart igen....
Anne er et besøg værd enten på nettet eller i butikken.

August 14, 2016

Reply from AE smykker & design

Tusind tak for den fine anmeldelse Heidi :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super lækre smykker, også custommade hvis man har en ide - Anne er super dygtig og har stor forståelse for kundens ønsker ❤️

June 25, 2016

Rated 5 out of 5 stars

Mega flotte smykker til både hende og ham

Jeg har flere gange købt smykker hos AE smykker. Jeg er mere end tilfreds og jeg vil helt sikkert købe mange flere. Jeg har købt smykker til mig selv og som gaver til både kvinder og mænd. En ting er helt sikkert, smykke gaverne falder altid i god jord, også til de mænd der ellers ikke går med smykker. Anne har også lavet smykker efter mit ønske. Til Fars dag lavede hun bla. det fedeste armbånd, med alle 3 ungers navn graveret i.... Det kalder jeg service... Når jeg bare kan skrive en mail, Anne jeg vil gerne have og wupti, er der tryllet de fedeste smykker frem. Når jeg har AE smykker på, spørger folk, ejjj hvor har du købt den? Altid hurtig levering og servicen er høj. Hos AE smykker er prisen overkommelig og kvaliteten er i top.

June 23, 2016

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊

Fede smykker

Rigtig fine smykker, der bliver lavet til dig i lige præcis din størrelse. Når først alle størrelser er hos AE smykker, kan man bestille, og så er man sikker på smykkerne passer. Al handel fungerer perfekt, og lynhurtig levering. Dejligt at smykkeværkstedet er lige ved telefonen.

December 5, 2015

Rated 5 out of 5 stars

AE smykker er lig med smukke smykker

Har både flotte øreringe og lækker armbånd fra AE smykker. Rigtig god hjemmeside med kvalitetsting og man føler, man får en personlig betjening. Små priser og hurtig levering. Tak AE smykker for god behandling😊

November 29, 2015

Rated 5 out of 5 stars

virkelig smukke smykker !

Jeg elsker smykker , men AE smykker er de allerbedste , virkelig smukke smykker der er iorden , total tommeltot op , kæmpe knus & tanker herfra

November 28, 2015

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊