Du vil ikke fortryde det 👌❤️
Ved Amstrup&bentzen er du sikret, at du får super god service af søde og dygtige folk. Jeg startede med at skulle have lavet bryn ved Ann, da jeg ofte tegnede dem med tynd blyant, og ikke har meget brynhår. Nu har jeg fået sådan, at der er mere form på brynet og de markere mit ansigt meget bedre. Og så skal jeg ikke stå hver morgen og slås med en blyant, eller være nervøs over om det nu er tværet ud i løbet af dagen. Er mega glad for det.
Sprang ud i at prøve at få lavet eyeliner ved Ann også, allerede efter 1. Behandling kunne man se hvordan min øjenfarve fremstår tydeligere, og jeg ser mere frisk ud. Jeg var meget nervøs inden jeg skulle have dette lavet, men ingen grundt til bekymring, da de er SÅ mega dygtige. Dette vil jeg virkelig anbefale alle at få lavet. Men gælder mange af deres behandlinger. Super lækkert med ansigtsbehandling og efterfulgt af Angel lys, som gør at du ligesom får fornyet energi - lidt som at være i solarium, men uden at blive brun. Dette er bare super godt for din hud og velvære👌😁 vil også lige slå et slag for diamantslib, mums du vil føle dig så mega forfrisket og fornyet.
Pt. Er jeg ved at få lavet læber ved Ann, er under helingsprocessen fra 1. Behandling - er spændt på resultatet efter 2. Behandling, men er sikker på at jeg bliver lige så glad for denne behandling, som jeg er blevet for alt andet jeg får lavet ved Amstrup&bentzen ❤️👌
Er desuden stor fan af deres behandling med Shellak, jeg havde negle der aldrig rigtig kunne blive lange uden at flække eller blive møre i kanten, nu har jeg altid flotte lange negle. Kan sige at mine unger/og mand elsker, når jeg nu nemmere kan nusse og kradse på ryggen 😂
Book endelig tid ved Amstrup&bentzen, du er ladt i trygge hænder og du vil absolut ikke fortryde det 👌❤️