Andelsboligpris Reviews 55

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Henrik har kæmpe viden og gode råd om køb af andelsbolig! Nem at få fat på på telefon, også i weekend. Jeg vil klart anbefale jer at søge rådgivning herfra ved køb af andelsbolig.

Rated 5 out of 5 stars

Bad dem om at ringe mig op en torsdag formiddag og samme dag sendte jeg nødvendige materialer til dem. Dagen efter modtog jeg er rigtig fin analyse som vi herefter gennemgik pr. telefon. Jeg har ef... See more

Rated 4 out of 5 stars

1. Real Estate Consultant

Information provided by various external sources

Andelsbolig rådgivning, analyse af andel, køberrådgivning, sælgerrådgivning, sammenligning af andelsbolig og ejerbolig, uvildig rådgivning

4.8

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og fantastisk rådgivning og…

Kompetent og fantastisk rådgivning og service af professionelle der ved hvad de snakker om. De har kendskab til boligmarked, ved at tingene nogle gange skal gå lidt hurtigt og forklarer også alt det vi ikke selv lige havde overvejet ved køb af andelsbolig.
Kæmpe anbefaling herfra!

August 29, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Andelsboligpris kan kun anbefales.

Andelsboligpris laver en virkelig grundig gennemgang af både andelsbolig og andelsforening. De er meget professionelle, gode til at forklare hvordan ting hænger sammen og har i det hele taget godt styr på andelsmarkedet. De er hurtige til at vende tilbage og mege fleksible i forhold til at snakke når det passer kunden, hvilket passer perfekt til det pressede andelsmarked i København.

Jeg kan kun anbefale at benytte sig af deres services i forbindelse med køb af andelslejlighed.

March 12, 2019

Hurtig og grundig analyse

Vi benyttede Andelsboligpris til at lave en analyse af den andelsforening vi var interessede i at købe bolig i. Henrik var cirka halvanden dag om at undersøge alle bilag vi sendte til ham, samt undersøge lokalområdet, og komme med sin vurdering. Ydermere var han i stand til at bidrage med ekstra information om udviklingen af foreningens økonomi, da han førhen havde undersøgt selv samme andelsforening. Vi følte os utroligt godt klædt på til at gå videre med handlen, hvilket var guld værd, da andelsforeningers økonomi er noget der forvirrede os begge. Vi ville helt sikkert føle os trygge ved at bruge Andelsboligpris en anden gang.

September 9, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Andelsboligpris.dk!

Henrik og Brian fra Andelsboligpris.dk har nu for anden gang guidet os sikkert, hurtigt men også meget grundigt igennem junglen med at købe andelslejlighed i København. De har et utroligt stort og Up To Date overblik og en kæmpe viden om andelsmarkedet som de formidler på en måde så selv os dødelige kan følge med og tage det rigtige valg. De rykkede vildt hurtigt på sagen og jeg kunne sågar ringe fredag aften da vi stod og skulle tage en vigtig beslutning.
Vi valgte Andelsboligpris.dk i stedet for en advokat og det godtog banken som dokumentation og dermed var det halv pris i forhold til en dyr boligadvokat.
De dykker dybt ned i foreningens økonomi og vedtægter men er samtidigt gode til at vejlede om mere personlige forhold og områdets karakter osv.

Kan anbefale på det varmeste!

January 27, 2018

Saglig og grundig vurdering. Kan VARMT anbefales

Kontaktede OHNS som ikke brugte mere end en dag på at udfærdige en grundig rapport som var til stor hjælp i forbindelse med beslutning om køb af andelslejlighed. Jeg blev ringet op og rapporten blev i fællesskab gennemgået. De tilbød desuden gratis gennemgang af købskotrakt, hvor jeg også dagen efter blev ringet op og dokumenterne gennemgået.
Under begge telefonsamtaler blev tilføjet at jeg var mere end velkommen til at kontakte dem hvis jeg skulle få behov for at stille yderligere spørgsmål eller hvis de skulle kigge på købskontrakten igen før den endelige underskrift, eller hvis jeg var i tvivl om noget efter indflytning. Kan meget varmt anbefales ++++++

June 4, 2015

Hurtig og grundig rådgivning

Da jeg i hånden holdte en købsaftale til en andelslejlighed, som jeg havde fået fremvist for første gang samme dag, vidste jeg, at det nok skulle gå lidt tjept, hvis den skulle blive min – og de vidste Brian og Henrik hos Økonomihuset Sjælland også.

De tilbød god vejledning inden jeg satte min krusedulle på papiret og udarbejdede hurtigt en grundig rapport efter sælger satte sin. Rapporten blev jeg tålmodigt guided igennem over flere telefonsamtaler og den tvivl ved købet, som konklusionen af denne havde vakt i mig, blev der taget tid til at behandle. Jeg oplevede kompetent rådgivning, som en person, der har tilpas lidt viden til netop at have brug for en rådgiver, kunne forstå.

Jeg endte med at annullere handlen på baggrund af deres rådgivning, hvorefter de hjalp mig ud af købsaftalen uden økonomisk tab og herefter tilbød yderligere hjælp i min videre søgen.

Økonomihuset Nordsjælland gav mig en tryggere oplevelse på et hårdt andelsmarked og den ro i sindet, som jeg fik, var alle pengene værd.

March 3, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Kompetente, hurtige og tålmodige.

Jeg har for nylig købt en andelslejlighed og valgte at benytte Økonomihuset Nordsjælland i den forbindelse. Brian og Henrik reagerede hurtigt på mine henvendelser, og de gav sig god tid til at rådgive mig telefonisk. Jeg modtog efter få dage en rapport med en række inputs, som jeg bragte videre til andelsforeningen, og jeg fik løbende sparring i forløbet, samt omkring købsaftalen. Jeg har været tryg ved at have Økonomihuset Nordsjælland på sidelinjen, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

January 27, 2015

Fantastisk og hurtig rådgivning

Min kæreste og jeg stod midt i en handel omkring en andelsbolig. Vi valgte at få økonomihuset Nordsjælland til at lave en fuld boliganalyse. Heri fik vi deres vurdering om pris (sammelignet med andet i området), andelsforeningen og selve andelen. De fik belyst nogle punkter, vi ikke havde været opmærksomme på.
Vi valgte på den baggrund at få handlen annulleret, hvor de hjalp os over flere dage med skrive mails og lave opkald på vores vegne. Handlen blev annulleret og vi tabte ingen penge. Vi er utrolig taknemmelig overfor den kæmpe hjælp de har ydet overfor os, og vi vil klart anbefale alle at få deres papir kigget igennem af økonomihuset førend man sætter sin underskrift på en købsaftale.

September 25, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Meget venlig og kompetent service

Jeg bestilte en analyse af en andelsbolig i Kbh og eftersom der er kommet gang i boligmarkedet igen, var det rigtig betryggende at få en analyse, som ydermere bliver lavet på ca 2-3 dage max. Både Henrik og Brian er venlige og kompetente at tale med. Man føler det ikke som nogen hindring at ringe til dem og spørge omkring ting man stadig kunne vœre i tvilv om. Der blev også gennemlœst købsaftale da vi valgte at købe netop denne andel. Henrik kom tillige med en god sammenligning v. køb af ejerlejlighed i samme område, det var rart at få en masse informationer omkring hele boligmarkedet.

August 27, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Lynhurtig, kompetent, imødekommende og meget fyldestgørende.

Jeg havde brug for meget hurtig rådgivning i forb. med køb af andelslejlighed. På under 2 døgn kom jeg i besiddelse af en stor og meget grundig rapport, samtidig med at der løbende var personlig kontakt. Den store årvågenhed fra firmaet på alle mulige fælder i sådan et køb har givet en tryghed og sikkerhed ud over det sædvanlige og forventelige. Dette øgede min forhandlerkompetence og var en kæmpe støtte i processen. At der tilmed fortsat er mulighed for telefonkontakt bekræfter kun den meget personlige og ansvarlige serviceindstilling. Firmaet har min varmeste anbefaling.

July 31, 2014
Rated 4 out of 5 stars

God og hurtig service, men...

Min kæreste og jeg benyttede Andelsboligpris da vi skulle købe en andelslejlighed på Nørrebro. Vi følte os rigtig venligt behandlet og servicen er i top og lynhurtig. Vi er egentlig også ganske tilfredse med rapporten og de efterfølgende opklarende telefonsamtaler. Vi følte os godt klædt på til at tage en beslutning, og vi købte lejligheden. Dog havde vi faktisk forventet en mere detaljeret rapport, hvor der er også var analyseret lidt på beliggenhed og selve lejligheden (lidt omkring sal, antal værelser, størrelse, stand, altan, osv...). Rapporten er udelukkende fokuseret på foreningens økonomi, hvilket naturligvis er det vigtigste, hvis man vil undgå en dårlig investering, men I skal ikke forvente rådgivning som går ud over andelsforeningens regnskaber.

June 23, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Sådan skal rådgivning være!

Takket være Brian og Henriks indsats købte jeg min andelsbolig på et oplyst grundlag. Jeg blev meget klogere på andelsforeningen og andelsboligmarkedet generelt efter at have læst den gennemarbejdede rapport og efterfølgende at have talt med Henrik om denne. Det var samtidig til stor hjælp, at jeg kunne ringe, når jeg havde spørgsmål. Jeg var yderst tilfreds med rådgivningen og kan kun give mine bedste anbefalinger.

June 19, 2014

Professionel rådgivning

Jeg bestilte en analyse af mit boligkøb og en andelsforening som blev leveret til mig hurtigt med top service. Udover analysen som jeg betalte for, kunne jeg uden beregning ringe til dem med alle de spørgsmål jeg nu måtte have, hvilket var rigtig fedt. Henrik ringede mig også op efterfølgende for at høre hvordan det var gået med min boligsøgning. Meget professionel rådgivning og man får det indtryk at man er en vigtig kunde hos dem. Stor tak.

May 1, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Gennemarbejdet analyse, med efterfølgende rådgivning af hovedpunkter.

Jeg har efterfølgende haft enkelte spørgsmål som jeg kvit og frit har kunne fået afklaret inden for ganske kort tid.
Anbefaler det helt sikkert til utrygge købere som skal arbejde inden for et budget, da denne var halv pris af hvad en normal boligadvokat i hovedstaden tager i salær.

February 17, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Gør det nemmere at beslutte sig for at købe

Jeg har brugt andelsboligpris til at vurdere økonomien omkring forskellige lejligheder. Det gjorde mig helt sikker på, hvilken en jeg skulle vælge - og at jeg gjorde et godt køb.

Henrik er meget kompetent og forstår de dilemmaer man kan side i når man skal til at købe en bolig.
Det skal også fremhæves at deres vurdering laves hurtigt - hvilket er vigtigt når man vil have fat i de gode lejligheder!

January 26, 2014
Rated 5 out of 5 stars

De gav præcis den service de lovede!

I forbindelse med køb af en andelsbolig havde jeg brug for hurtig og kompetent hjælp til at vurdere økonomien i en andelsboligforening.

Her kom andelsboligpris.dk ind i billedet med præcis den hjælp, som jeg havde brug for. Få dage efter at jeg havde taget kontakt til dem, fremsendte de en meget grundig og pædagogisk gennemgang af andelsforeningens økonomi.

Jeg kan varmt anbefale andelsboligpris.dk til alle, som står overfor at skulle købe andelsbolig.

December 21, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Bedste rådgivning nogensinde!!! KLAR ANBEFALING!

Vi har netop købt ny andel, og skulle bruge en analyse af foreningen økonomiske stand og prissætningen.

Aldrig har jeg oplevet, eller hørt om andre, der har fået så professionel og opsøgende service. Vi fik tilmed mulighed til at få vendt den endelige købsaftale, da den var lidt speciel.

Under hele forløbet, har vi fået respons med det samme, og er blevet ringet op løbende, for at høre om alt var i orden, og om vi havde tvivlsspørgsmål til den skriftlige analyse og rådgivning.

Det var altså et HELT købsforløb vi fik hjælp i, ikke en enkelt analyse.

Det er en service-model som advokater generelt nok slet ikke forstår, men det er helt fantastisk betryggende.

Vi tøver ikke det mindste med at anbefale....tværtimod!!!

December 21, 2013

Take a closer look