Andelsboligpris Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Henrik har kæmpe viden og gode råd om køb af andelsbolig! Nem at få fat på på telefon, også i weekend. Jeg vil klart anbefale jer at søge rådgivning herfra ved køb af andelsbolig.

Rated 5 out of 5 stars

Bad dem om at ringe mig op en torsdag formiddag og samme dag sendte jeg nødvendige materialer til dem. Dagen efter modtog jeg er rigtig fin analyse som vi herefter gennemgik pr. telefon. Jeg har ef... See more

Rated 4 out of 5 stars

Min kæreste og jeg benyttede Andelsboligpris da vi skulle købe en andelslejlighed på Nørrebro. Vi følte os rigtig venligt behandlet og servicen er i top og lynhurtig. Vi er egentlig også ganske tilfre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en analyse af mit boligkøb og en andelsforening som blev leveret til mig hurtigt med top service. Udover analysen som jeg betalte for, kunne jeg uden beregning ringe til dem med alle de s... See more

Company details

1. Real Estate Consultant

Information provided by various external sources

Andelsbolig rådgivning, analyse af andel, køberrådgivning, sælgerrådgivning, sammenligning af andelsbolig og ejerbolig, uvildig rådgivning

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fyldestgørende Analyse

I forbindelse med køb af andelsbolig kontaktede jeg Andelsboligpris.dk for, at lave en analyse på andelsforeningen og købsaftalen.

Jeg modtog en yderest gennemarbejdet rapport, som i detaljer beskrev foreningen på godt og ondt. Når man står i en købssituation, hvor ejendomsmægler bare gerne vil sælge en bolig og banken bare gerne vil låne penge, giver en gennemarbejdet uafhængig analyse en afklaring, som man eller ikke ville kunne få.
Andelsboligpris.dk uddybede deres analyse med en grundig telefonisk gennemgang af analysen.

Eneste meget lille minus var, at man skiftevist var i kontant med henholdsvis Henrik og Brian. Begge var dog meget professionelle.

December 19, 2013

Superdetaljeret!

Jeg fik en meget udførlig rapport tilbage efter at have sendt andelspapirerne til Andelsboligpris.dk. Det var uhyre gennemarbejdet, mine bedste anbefalinger!

December 18, 2013

Kan klart anbefale andelsboligpris.dk

Jeg var helt ny på boligmarkedet, men jeg fik forklaret tingene så det var forståeligt. Henrik gennemgik rapporten med mig, og jeg fik besvaret alle mine spørgsmål.

Det var en virkelig hurtig og professionel service, som resulteret i at jeg købte boligen.

Jeg kan klart anbefale dem til andre.

December 4, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God, grundig og tålmodig rådgivning.

Vi har nu købt andelsbolig efter rigtig rådgivning.
andelsboligpris.dk var meget systematiske og fandt frem til en ret stor ting, som vi skulle tage stilling til. Noget som bankerne ikke havde fundet.

Vi valgte alligevel at købe boligen. Og det var efter mange og lange samtaler med dem. De viste altid tålmodighed - og det er rart at diskutere med nogen der har forstand på området uden at have interesse i om vi købte eller ej.

November 20, 2013

Hurtigt, professionelt, kombetent rådgivning

Jeg skulle købe en andelslejlighed på Amager og jeg er selv uddannet revisor og har mange års erfaringer med regnskaber og noget jura, men med rapporten på de 9 sider i hånden fik jeg en rigtig god mavefornemmelse med hensyn til min investering. Jeg vidste dermed også at prisen jeg betalte var i orden.
Jeg valgte også at få rådgivning vedr. kontrakten og dette har tjent sig ind flere gange. Først blev det opdaget at min bank havde taget fejl vedr. en nuværende tinglyst gæld og dermed sparede jeg ca. 7.000 kr. og sælger opfyldte ikke aftalen med at dække udgifter til ulovlige installationer og med Brian Mogensens hjælp, kunne jeg få al den sparing jeg behøvede og dermed var jeg vidende om mine rettigheder i den givne situation. Jeg har kun roser til overs for Henrik og Brians arbejde, så jeg vil virkelig anbefale at få dem ind over så man har en god ekstern partner til at rådgive en i en så vigtig beslutning.

November 12, 2013

God personlig kontakt.

Man kan spørge om alt, og ligeså dumt man vil. Det er trygt og rart.
Derudover er det rart at man kan komme i kontakt med dem på næste alle tider af døgnet, hvis man lige har et spørgsmål der brænder

October 31, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Detaljeret gennemgang af forening og andel, kan klart anbefales

* Flot stykke arbejde mht. den rapport der er udarbejdet.

* Rapporten er et staerkt vaerktoej naar man overvejer at koebe.

* De var hurtige, bestilte analyse tors aften og havde den man aften.

* De er gode til at ringe hvis information mangler, istedet for at spille tiden med mails frem og tilbage.

* Selvom rapporten i sig selv er til at forstaa saa var gennemgangen over tlf. ogsaa fremragende, alle mine spg. blev afklaret.

* Det er mit indtryk at de er godt inde i hele andelsmarkedet.

Du skal ikke forvente at faa et "koeb"/"koeb ikke" svar (medmindre det selvfoelgelig er et super godt/daarligt koeb). Du skal forvente en detaljeret gennemgang af foreningen og andelen som goer dig selv bedre i stand til at sige "koeb"/"koeb ikke".

October 15, 2013

Fantastisk god rådgivning.

To gange har min søn været ved at købe en andelslejlighed. Men efter at Henrik Grave begge gange lavede en grundig analyse fulgt op af lange uddybende samtaler, valgte vi ikke at købe. Tredje gang nøjedes vi med en grundig mundtlig gennemgang og blev sikre på, at det var et godt køb, som min søn i dag er lykkelig for at han ventede på.
Jeg giver Andelboligpris min varmeste anbefaling.

Per Nymand Olsen

September 6, 2013

Bedste service ever!!!

Jeg var ude og lede efter nogen som kunne gennemse materialet på en andelsbolig jeg var igang med at købe og at jeg så kom til at vælge andelsboligpris.dk var det bedste jeg kunne have gjort! Efter de havde gennemset andelsforeningens papirer fandt de hurtigt ud af, at det nye tag som andelsforeningen gennem et banklån ville installere, ville presse andelsforeningens værdi ned med omkring 60.000 DKK.
Efter en snak med mægleren, sælgeren, andelsforeningen og selve administrator, som alle ikke havde tænkt på det men så gav mig ret i at andelsboligpris.dk havde ret, fik jeg presset prisen næsten med hele det beløb som andelen ville falde til i næste år.
Uden andelspris.dl havde jeg brugt mange flere penge på min andel og tabt endnu flere bare et år senere! Så at bruge dem som rådgiver var det bedste jeg kunne have gjort!
Desuden yder de en super god service! Jeg ringede sikkert 10 gange indenfor 2 dage fordi jeg nu også lige skulle være helt sikkert at jeg havde forstået det rigtigt og de forklarede det hver gang igen. De tilbød endda at jeg bare måtte ringe igen efter købet hvis der var spørgsmål.
Hvis i vil have en god service, en rådgiver som virkelig forstår andelsforeninger og vil have et ærligt svar på jere spørgsmål så ville jeg 100% anbefale andelsboligpris.dk!!

September 6, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og professionel service!

Utrolig hurtig og god service!
Vi havde kig på en andel, men var utroligt meget i tvivl om hvorvidt økonomien var god, og om prisen på andel var rimelig.
Ca. 24 timer efter at vi havde sendt Henrik alle de oplysninger han skulle bruge, havde vi en færdig rapport på foreningen og andelen.
Meget kompetent og forståelig gennemgang af rapport, så vi fik et fuldt overblik andelsforeningen - vi fik svar på alle vores spørgsmål.
Vi endte med ikke at købe andelen, da prisen var alt for høj - og vi undgik derfor at sidde med en andel vi sandsynligvis ikke kunne slippe af med igen.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Andelsboligpris!

July 8, 2013

Hver en krone værd!

Jeg fik en kompetent, hurtig og venlig betjening, da jeg valgte at benytte andelboligpris.dk. Og jeg er ret overbevist om, at en enkelt oplysning, som jeg fik af Henrik, sparede mig ca. 50.000 kr., da jeg oplyste sælger om, at jeg var klar over dette forhold.

Jeg ville ikke turde købe en andelsbolig uden at benytte mig af den rådgivning, som andelboligpris.dk giver omkring andelsforeningens drift, de optagne lån m.v.

June 19, 2013

Hurtigt og kompetent rådgivning

Jeg har i to omgange været forbi andelsboligpris.dk for at få rådgivning ved andelskøb. I begge omgange fik jeg hurtig og kompetent rådgivning.
I første omgang havde jeg fundet en leljighed som levede op til mine krav men jeg ville gerne have 100 % uafhængig rådgivning inden jeg traf en beslutning om køb. Analysen viste, at foreningen på nogle områder driftsmæssigt ikke var drevet optimalt og, at den var prissat for højt. Derfor var anbefalingen, at forhandle kraftigt om prisen, hvilket ikke var muligt. Ikke desto mindre kunne jeg have gjort en dårlig handel hvis jeg ikke havde kontaktet Henrik.
Da jeg så fandt en lejlighed kontaktede jeg igen Henrik og analysen samt gennemgåelse af købsaftalen var mere positiv og jeg endte med at købe lejligheden. Jeg ville ikke tøve med at kontakte andelsboligpris.dk ved køb/salg af bolig så de får de varmeste anbefalinger herfra:)

June 2, 2013

Gode råd er ikke dyre

Jeg troede egentligt bare jeg skulle have tjekket en købsaftale, da jeg vidste at jeg var på vej ind i en sund forening. Henrik fik mig alligevel overtalt mig til at få et grundig analyse af foreningen og andelen - og hurra for det!

Indenfor 24 timer fik jeg en grundig analyse af foreningen og andelen og en meget grundig opfølgning på telefon - og vi valgte heldigvis at trække os fra et køb der over årerne ville vise sig at være en overordentlig dyr forretning. Havde vi ikke købt analysen havde vi fået en rigtig grim overraskelse på et senere tidspunkt så pengene var godt givet ud.

Du får en saglig og grundig hjælp til en rimelig pris og med en forståelse for at andelsboligkøbere i øjeblikket har rigtigt travlt. Styrken ligger i den hurtige og personlige service og den uddybende telefonsamtale - mens rapporten med fordel kunne struktureres lidt enklere og mere letforståeligt.

March 14, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Yderst professionel, overraskende hurtig og dybt engageret

Anmeldelse fra Tanja via Miks facebookprofil;

Jeg har været i kontakt med andelsboligpris.dk to gang i forbindelse med køb af andelsbolig. Begge gange har jeg oplevet kontakten som yderst professionel og overraskende hurtig. Første køb blev ikke til noget. Anden gang var der bonus og jeg brugte andelsboligpris både til gennemgang og vurdering af andelsboligen samt foreningen og til gennemgang af købsaftalen. Efter at sagen var afsluttet viste det sig imidlertid at der var en uoverenstemmelse mellem prisen i købsaftalen og overdragelsesaftalen. Ejendomsmægleren havde lavet en regnefejl og ville faktisk ikke vedstå den. Jeg kontaktede straks Henrik Grave fra andelsboligpris.dk og vendte sagen med ham. Henrik forsikrede mig om at jeg havde det juridiske på min side. Herefter oplevede jeg at stå endnu stærkere i forhold til at få ejendomsmægler til at dække regnefejlen på 25.000. Efter pres fra både administrator, sælger og jeg som køber har ejendomsmægler endelig accepteret at dække regnefejlen.

Så herfra lyder et af hjertet tak for en fantastisk rådgivning, opbakning og absolut hurtig sagsbehandling. Jeg anbefaler på det varmeste andelsboligpris.dk til enhver ejendomshandel.

February 27, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig hjælp i en presset situation

Min kæreste og jeg var begyndt at lede efter andelsboliger, da vi netop havde fået en lille dreng og vores lejemål (som i forvejen var for lille til også et barn) skulle til at udløbe.
Vi kiggede på forskellige boliger gennem længere tid, men ingen af os har specielle forudsætninger for, eller erfaring i, at bedømme "hvor sund" en given forening var, som det så populært hedder.
Det eneste vi kunne forholde os til var således selve de enkelte boligers stand og det umiddelbare indtryk af de områder hvor vi kiggede.
Pludselig fandt vi en andelsbolig i Valby som vi blev ret så varm på, dels pga. dens pris ifht. andre andele i foreningen, og dels pga. det umiddelbare indtryk vi fik af foreningen og området ved fremvisningen.
Vi besluttede at afgive et bud på den opslåede salgspris, men med forbehold for bank og rådgivers godkendelse (som det hører sig til), ejendomsmægleren modtog dette bud, men meddelte os få dage efter at adskillige bud var blevet givet på andelen, nogle uden forbehold... Med andre ord skulle vi være meget hurtige hvis vi skulle nå at være med i opløbet.
Da vi, som før nævnt ingen erfaring har på området, og under ingen omstændigheder havde tænkt os at skrive under på en købsaftale uden først at have talt med en rådgiver, kontaktede vi Henrik Grave hos Andelsboligpris.dk og forklarede ham situationen.
Henrik var meget hjælpsom i at forklare de evt. problemstillinger og fordele ved andelbolig køb, så det også var muligt for os at forstå dem, og forklarede dernæst hvad man "ville få" for sine penge hvis man besluttede at få ham til at kigge andelen igennem. Samtidig var han villig til at slippe alt andet han havde i hænderne og straks gå igang med vores hastesag så vi kunne have analysen færdig sent samme aften.
Vi takkede ja til dette, og sendte Henrik de mange uoverskuelige dokumenter som vi havde fået tilsendt af ejendomsmægleren, samtidig fik vi fremsendt en købsaftale fra mægleren, som vi kunne underskrive hvis analysen viste sig at være god... Det gjorde den, og gennem en længere telefonsamtale gennemgik Henrik analysen punkt for punkt og forklarede de enkelte analyser og konklusioner så vi forstod dem. Vi skrev under på købsaftalen som blev præsenteret for sælger sammen med 3 eller 4 andre underskrevne købsaftaler. vi endte med af få andels boligen og står nu snart for at skulle flytte ind.

Vi føler os langt trykkere i vores køb efter at have talt med Henrik og fortryder ikke et sekund at have bestilt ham til at lave analysen. Ikke alene kan han forklare de mange mekanikker der er med til at udgøre hvor vidt en andelsbolig er et godt køb eller ej, han arbejdede i vores tilfælde også både hurtigt og effektivt.

February 21, 2013
Rated 5 out of 5 stars

En tryg og god oplevelse hele vejen igennem

I forbindelse med at vi overvejede at købe en andelsbolig i København, fik vi Henrik og Brians hjælp til at skabe overblik over noget der umiddelbart virkede uoverskueligt. De har i processen været yderst professionelle og hjelpsomme. De er åbenbart meget erfarne på området, og de tilbyder nuanceret rådgivning ned i detaljerne. Samtidig besidder de evnen til at formidle komplekse faktorer på et niveau hvor alle kan være med. Især var jeg glad for de efterfølgende personlige samtaler da vi gik analysen igennem.
Selv om vi i denne omgang endte med ikke at købe, har jeg personligt jeg lært en masse nyt omkring andelstanken generelt og om sammensetninger af diverse lånetyper, og føler mig derfor mere selvsikker når vi fremover skal lede videre.
I tillæg til at anbefale Andelboligpris til andre købere og sælgere, vil jeg på det varmeste anbefale at andelsforeninger selv i højere grad begynder at benyttte sig af denne type uafhængig rådgivning mht. lån og investeringer, da det er mit indtryk at de ofte er udsat for tilfældig og mindre heldig rådgivning fra finansieringsinstitutterne.

February 14, 2013

super proffesionelt

jeg og min kæreste skulle købe andelsbolig og ville være sikre på at ikke købe os ind i en utryg andelsforening. Vi fant derfor andelsboligpris på nettet og er meget lykkelig for det. det hele har gået hurtig og effektivt. Henrik har været hyggelig at snakke med og man har virkelig følt at han tager sig tid og ikke bare er ude efter at tjene penge.
Andelsboligpris følger op på sine kunder og er virkelig vært alle pengene.

Jeg syntes ikke man burde købe andelsbolig uden at lige rådføre sig med Andelsboligpris:)

July 2, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Ved et tilfælde fandt jeg mine allierede.

Da jeg besluttede mig for endnu engang at sætte mig på boligmarkedet var jeg overbevist om at det skulle være en ejerlejlighed. Og jeg vidste at den skulle ligge på Vesterbro, men da Vesterbro er et gammelt arbejderkvarter opdagede jeg hurtigt, at det var umuligt at finde en 2 værelses ejerlejlighed, som opfyldte mine krav. Jeg var derfor nødt til at begive mig ind på andelsboligmarkedet, velvidende at mange mennesker frarådte mig det. Så der var ikke meget støtte at hente i omgangskredsen, og jeg måtte alliererer mig med min computer. Hurtigt fandt jeg frem til Andelsboligpris, og deres tilbud om at lave en analyse på den bolig som jeg havde i kikkerten tiltalte mig. Der gik lidt mere end et døgn fra jeg havde kontaktet dem til jeg sad med en 8 siders analyse, hvor der var taget højde og gravet i alt vedrørende evt. køb af andelsboligen. Specielt var jeg meget begejstret over afsnittet hvor de sammenligner andelsboligen med hvad man ville kunne købe en ejerlejlighed for i området. Analysen og samtalerne med både Henrik og Brian gjorde mig tryg ved mit køb, og det var rart at have fundet sig nogle allierede, fordi blåøjet som man nogle gange kan være, gik det hurtigt op for mig at hverken ejendomsmæglere eller min bank var mine allierede. Men det var Henrik og Brian, en perfekt cocktail af en økonom og en med ejendomsmægler baggrund. Jeg kan på det varmeste anbefale Andelsboligpris til alle og tusind tak for et godt samarbejde. Charlotte

June 21, 2012

Super kompetent rådgivning

Jeg fandt andelsboligpris.dk på nettet da jeg stod overfor at skulle købe min første andelslejlighed. Jeg ringede til dem sent en søndag eftermiddag og fortalte om en lejlighed jeg overvejede at købe. Da jeg kom hjem dagen efter lå der en analyse på 8 sider i min inbox. Derefter talte jeg i telefon med Henrik Grave som forklarede alt hvad der stod i rapporten. Det viste sig at den pågældende andel lå i en rigtig solid forening, men var prissat alt alt for højt. Andelsboligpris har reddet mig fra at sætte mig i en lejlighed som jeg ville komme til at miste penge på. Jeg vil klart anbefale dem til andre førstegangs-købere. Jeg skal helt klart have dem med på råd til min næste lejlighed,

March 27, 2012

Take a closer look