Astrologi Og-horoskoper Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

Information provided by various external sources

Astro.dk - Dit horoskop. Astrologi og horoskoper, stjernetegn og ugehoroskop. Danmarks bedste personlige Horoskop, Parhoroskop og Biorytmer.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Metro-express horoskopet passede ikke…

Metro-express horoskopet passede ikke helt. Min ven som er tvilling synes ikle det passede er rigtig sur og tvær.

August 24, 2018
Astrologi Og-horoskoper logo

Reply from Astrologi Og-horoskoper

Kære Mikkel!

Tak for din henvendelse.

Vi har overtaget Astro.dk (og dermed astrologi-og horoskoper.dk) her til sommer og glæder os i den forbindelse til at forbedre hjemmesiden, produkterne og vigtigst jer kunders oplevelse.

Vi leverer desværre ikke dagshoroskoperne til Metro-express.

Dog kan vi henvise til dagshoroskoperne her i håb om at din ven vil kunne genkende sig selv og hans tvillinge stjernetegn i de daglige tekster:

Kærlig hilsen
Horoscopes-and-astrology.com

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give dem minus havde jeg gjort det!

Astro.dk er absolut noget jeg stærkt vil anbefale man holder sig fra.

Jeg fik et horoskop i studentergave af mine forældre (det skal siger det var en engangsbestilling), og nu bruger de mine oplysninger til at sende mig links med horoskoper jeg skal betale for. Jeg har prøvet at kontakte dem mange gange på mail uden svar, og de har intet telefon nummer jeg kan ringe på.

jeg bliver truet med inkasso, og har fået 5-6 breve med regninger som stiger, men jeg nægter simpelthen af betale for noget jeg ikke har bestilt.

Jeg har snakket med forbrugerrådet, som bestemt heller ikke råder mig til at betale... De fortalte mig at de har mange sager imod ASTRO.dk

DÅRLIGT FIRMA OG DÅRLIG UBEHAGELIG OPLEVELSE! - jeg er rasende

January 30, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Astro.dk , bondefangeri og har ikke styr på noget og svarer ikke, men truer derimod med inkasso ... :-(

Har i foråret bestilt et horoskop hos Astro.dk, efter 2 mdr kommer der så to str, som er stort set enslydende med et jeg fik for flere år siden, begge blev returneret indenfor de 14 dages returret, nu kommer de så 8 mdr efter og kræver pengene ellers vil de sende det til inkasso, men de kan bare komme an, for jeg har heldigvis kopier af de regninger jeg har returneret sammen med horoskoperne, hvor der tydeligt står at de er returneret indenfor de 14 dage, og det medsendte brev, de har selvfølgelig heller ikke svaret på min mail fra dengang,har heldigvis os bevis fra Postdanmark for brev med det returnerede, så stopper de ikke blir de meldt til politiet for fusk ... Utrolig dårlig stil og utroværdigt firma

December 19, 2016

ADVARSEL

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!!!
Var i kontakt med firmaet i 2010 og de trak pengene omgående men der var fejl ved dannelsen af horoskopet. Kunne ikke komme i kontakt med firmaet og opgav til sidst at få det jeg havde betalt for. Bad om at blive slettet af deres mailingliste, men trods bekræftelse om at jeg var slettet, modtog jeg mails fra dem. Til sidst truede jeg med politianmeldelse og så hørte jeg ikke mere fra dem.
Et totalt forfærdeligt og useriøst firma, så spild ikke jeres penge på dem!!!

January 2, 2015

DÅRLIG!!!!!

Har ikke modtaget mit årshoroskop 2014 selvom de har trukket pengene (jeg bestilte den 26dec 2013). Kan ikke komme i kontakt med dem selv om jeg både ringer og skriver. Så pas på derude, de trækker pengene men giver intet retur og man kan efterfølgende ikke komme i kontakt med dem!!!!!

February 1, 2014

UTROLIG BONDEFANGERI

OVERSKRIFTEN SIGER ALT, - jeg HAR IKKE bestilt et "nyt" horoskop, - men det mener de, og nu anmeldes jeg som dårlig betaler, - intet under at så mange er havnet i RKI....

Jeg orker end ikke skrive hele forløbet, for det er langt, - men ét er sikkert, - kan jeg hermed advare andre om ALDRIG at sende dine oplysninger eller din mail til dem, - så har jeg da gjort én god ting i dag.

November 27, 2013

Utrolig dårlig service

Jeg vil meget advarer mod at købe ved Astro.dk. De har utrolig dårlig kundeservice. Det er tæt på umuligt at få kontakt til dem, så hvis der opstår nogen form for problem, så kan du overhovedet ikke være sikker på at få hjælp.

Jeg har forsøgt at kontakte dem igennem der webkontakt 3 gange, og forsøgt at kontakte Dam Communication A/S som står bag astro, og selv her er man ikke seriøse nok til at tage kontakten.

Når alt det dårlige nu er lukket ud, så har de ellers god leveringstid.
MEN TÆNK EN EKSTRA GANG FØR DU BESTILLER VED DEM...

September 4, 2013

Take a closer look