Hvor blev solidariteten af? Dialogen? Forstår I ikke vores afmagt? Vores desperation! Dette er de studerendes universitet! De ansatte, forskerne! Ikke rektoratet eller det såkaldte kvalitet... See more
See what reviewers are saying
At man kan hyle mord på en debattør, som Charlie kirk er helt uden for den pædagogisk rækkevidde. I burde skamme jer...
Au.dk er blevet renoveret grundigt, og på trods af, at der stadig opstår nogle navigeringsproblematikker undervejs, skal universitetet virkelig have ros for deres æstetiske indsats. Det nye look... See more
Information provided by various external sources
Computer Science Department, University of Aarhus. Resarch areas include: Algorithmics, Complex Systems, Computer Sound & Graphics, Cryptology & Security, Human Computer Interaction etc. Datalogisk Institut, Århus Universitet.
At man kan hyle mord på en debattør
I burde skamme jer...
IKKE stol på SU rådgivningen på Aarhus Universitet
Du kan desværre ikke stole på den rådgivning du får fra SU rådgivningen (min oplevelse var specifikt på Aarhus Universitet).
Jeg ringede i maj 2024 for at søge svar angående min berretigelse til SU og om jeg er berettiget til SU i juli måned 2024. Jeg bliver spurgt hvornår jeg afleverer mit speciale og jeg svarer d. 3 juni. Jeg får svaret at ja da er jeg berettiget til SU i juli måned 2024. Jeg får ikke andre informationer eller ting jeg skal være opmærksom på, men bare at jeg er berettiget SU i juli måned og da er det slut. Jeg går ud fra at jeg kan stole på det svar jeg får fra rådgivningen da de er den eneste instans jeg kan søge svar fra.
Juli måned 2024 kommer og jeg modtager et tilbagebetalingskrav fra SU styrelsen. Det forstår jeg ikke og tager kontakt. Det viser sig nu at der er en detalje jeg ikke har fået noget at vide om at hvis man bliver færdig (modtager sin karakter) d. 1 i måneden modtager man ikke SU i den måned. Min vejleder godkender og giver mig karakter d. 1 juli 2024. Derfor er jeg altså ikke berettiget til SU efter reglerne. Men denne information blev jeg ikke gjort opmærksom på. Da jeg prøver at fortælle det bliver jeg mødt med mistro og at vejlederne ikke kan have lavet nogen fejl. Desværre bliver samtaler ikke optaget da der ikke er pligt til dette (mærkeligt når rådgivningen kan få økonomiske konsekvenser). Jeg har haft en sag kørende med det jeg selv synes er ganske overbevisende argumenter og beviser (skriftlige samtaler og opkaldslog til rådgivningen) for at overbevise dem om at jeg har handlet i god tro med den rådgivning jeg fik. Men Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger afviste. Bl.a. med argument for at specialkonsulenten på SU rådgivningen sagde at dette var usandsynligt at jeg ville få at vide at jeg ville få SU hvis jeg blev færdig d. 1 i måneden. Problemet er bare at jeg aldrig har argumenteret for det. Jeg blev kun spurgt til hvornår jeg skulle aflevere. Jeg fik handicaptillæg til min SU så dårlig rådgivning på SU rådgivningen på Aarhus Universitet kostede mig 12.000 kr.
Er virkelig utilfreds med…
Er virkelig utilfreds med inkorporeringen af moderne politisk ideologi i kurserne. Især inden for humaniora. Hvilken plads har marxisme og intersektionalitet i pensum? Det burde være neutralt og objektivt.
Spammer ens e-boks
Spammer ens e boks og vil have dig til at svare på fuldstændigt ligegyldige undersøgelser. Man kan ikke engang vinde noget ved at svare. Har pointeret dette, men modtager intet svar. Hvis man kunne markere noget som spam/uønsket modtager i e-boks havde jeg gjort det med AU.
For mange fejl og langsomme svar
Der er alt for mange fejl, der bliver begået af både undervisere og administrationen. Derudover kan der være mange måneders svartid på simple sager og spørgsmål, hvis der nogensinde kommer svar.
Systemet hænger ikke sammen. Flere dele af systemet modsiger hinanden, hvilket gør det meget forvirrende.
Det er nogle gange svært at afkode, hvem der er eksaminator og censor til en eksamen. Valgfagstilmelding er kaos. En kæmpe flok studerende kan klage over en underviser og komme med meget saglig begrundelse. Alligevel får studerende ikke medhold, så de studerendes medbestemmelse ift. at sikre kvalitet er stort set ikke til stede
Trælse Spotify reklamer
Støtter naturromantisk forsøgssvolution
Århus Universitet huser landets fortalere for rewilding. En flok forskruede naturromantikere laver deres egen lille forsøgsevolution på bekostning af dyr og natur. Der er INGEN evidens for at det forbedrer biodiversiteten at man sulter og udpiner heste og kvæg INGEN evidens overhovedet. Man sulter og misrøgter dyr på grund af luftige drømme. Det er pinagtigt at betragte, og meget udspringer fra dette universitet.
Min ven tissede i en potteplante til en…
Min ven tissede i en potteplante til en fredagsbar. Det var altså en god aften. Han fortæller mig og ofte omkring hvor meget han har lært på AU som fx. At Shanghai var et "safe heaven" for jøder under anden verdenskrig.
SU og AU MAILEN
SU og AU MAILEN
Hey! Vil du gerne have endnu en mail du skal gå og holde styr på og som absolut sender dig de mest uoverskuelige og til tider ligegyldige beskeder!? Så er au mail lige noget for dig!! Vil du gerne afmelde mails fra tidligere fag eller gamle uddannelser? Haha held og lykke med det. Vil du gerne i kontakt med su kontoret på din private mail. Haha glem det du skal skrive fra din au mail - får du et svar som du kan bruge? Højst sandsynligt ikke da de kun supporteres på specifikke emner. Du kan eksempelvis ikke spørge om dit rådihedshedbeløb og hvordan du skal beregne dette og bare rolig det kan du heller ikke få svar på mitsu.dk. så held og lykke med at få hjælp til det.
Det er nødvendigt med en stor opgradering af IT systermerne på uni. Det er måske oplagt at gøre dette til en opgave for de mange IT studerende i har?
På den gode side så er universitetet heldigvis digital og det er dejligt.
5 dårlige år på Aarhus Universitet
Jeg har taget en bachelor og kandidat på Aarhus Universitet, og desværre er det ikke en tid jeg tænker tilbage på med positive minder, når det kommer til administration: alle studerende oplevede en ustruktureret administration, som ikke tog ansvar, ikke informerede i ordentlig tid - og gav os jævnligt det indtryk at have mistet overblikket. Dette gjorde sig gældende i de 5 år, som jeg var tilknyttet Aarhus Universtitet.
Jeg ved, at mange studerende deler denne holdning, og jeg kan grundet mine oplevelser ikke anbefale Aarhus Universitet. Jeg ønsker ikke, at andre skal have samme dårlige oplevelser.
Uprofessionelt, politisk-bureaukratisk mareridt
Politisk-bureaukratisk centreret mareridt, hvor universitetet ikke holdes ansvarlig af hverken uddannelsesminsterium, administration, ansatte, studerende eller borgere for sine egne handlinger. Enhver kontakt med organisationen lugter af det og det cementeres med universitetets karakteristiske sætning. "Husk at det er dit eget ansvar, at..".
Studiestedet forsøger på mange måder at distancere sig fra de studerende, både rutinemæssigt og semantisk. Studerende bliver ved indskrivning givet et upersonligt nummer eller et ID og administration næger at have med en at gøre uden dette ID. Ens studiemail og er også kun et ID, på trods af at de ansatte identificeres ved navn. Samtidigt forsøger studiestedet så vidt muligt at undgå, at have med den studerende at gøre i det daglige. En stor del af tiden går nemlig med selvstudier og en dalene mængde tid til interaktion med og støtte fra undervisere og vejledere.
Et andet problem er processen bag det at indsendelsen og behandlingen af klager, som studerende.
Processen bag det at indsendelsen og behandlingen af klager er gjort så kompliceret, langvarig og regelfyldt at det i virkeligheden bare ender med at være et værktøj designet til at afskrække studerende fra at klage. Det er l den henseende ligegyldigt om den studerende ønsker at klage over studierammer, eksamensforhold eller karakterer.
Processen er designet således at den studerende trækkes igennem et længerevarende forløb med manglende rettigheder overfor ens universitet og afvisninger. Hvis universitetet ikke er interesseret i at forklare hvorfor en given afvisning finder sted, eller bare ikke har en egentlig forklaring, refereres beslutningen i reference til uddannelsesloven. Universitetet refererer dermed på en så vag og uspecifik måde, at den studerende ender med effektivt ikke at modtaget grundlaget for afvisningen af sin klage. En anden mulighed er at universitetet forsøger bortforklare uacceptable forhold og manglende rettigheder hos den studerende, igennem universitetets egne økonomiske forhold.
Det ender i mange tilfælde med at klageprocessen er så langtrukken, at processen konkurrerer med ens aktuelle studier, før det endelige udfald af ens originale klage er nået.
Selv efter denne investering af energi, er der ingen garanti for retfærdighed, eller at den studerende bliver tilgodeset i situationen.
Det samme gælder, hvis man vil kontakte uddannelsesministeriet for at indsende en klage, da de også bare fralægger sig ethvert ansvar, med reference til et regelsæt, som ikke har noget med ens egentlige klage at gøre.
Signalet er klart fra Aarhus Universitet og uddannelsesministeriet. "Vi er ligeglad med jer. Lad os nu bare gøre vores arbejde i fred."
Aarhus Universitet er i dag kun interesseret i sponsorater og tomme internationale titler. Resten af deres kontaktflade er mere eller mindre ligegyldig for universitetet, hvilket hurtigt bliver tydeligt, igennem kortvarig kontakt og i mit tilfælde, i behandlingen af de studerende.
Som studerende, kan du ligeså godt glemme tanken om at universitetet vil varetage dine interesser. De ansatte skal nok have en grundigt indstuderet undskyldning i baglommen, for at undgå enhver forpligtelse over for de studerende.
Det forlyder sig, at det er den samme historie for institutionens ansatte overfor AU selv.
Udemærket universitet
Kæft der er mange k*llinger der jamrer!
^killinger?
Træk sigtelserne tilbage imod jeres studerende.
Sigter studerende for at bekymre sig om uddannelsepolitik
Århus univeristet er ikke interesserede i engagerede studerende.
træk sigtelserne tilbage!
Hvor blev solidariteten af? Dialogen?
Forstår I ikke vores afmagt? Vores desperation! Dette er de studerendes universitet! De ansatte, forskerne! Ikke rektoratet eller det såkaldte kvalitetsudvalg.
Så medbring os dog i dialogen! Vi vægter kvalitet og forbedring lige så højt som jer, hvis ikke højere da det er vores viden og dannelse der tales om!
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don't have to waste your time voting."
- Charles Bukowski
Lyder det bekendt?
"Skulle det ske igen, vil der ske noget hurtigt," lyder meldingen fra rektor Brian Bech Nielsen."
Der lugter for meget af ost og bacon i gangene.. fy fann
Skriv som du taler med en ven? Venner tilkalder fandme ikke politiet når man er uenige.
pueha
Jeg håber, at ledelsen benytter sig af den mulighed de studerende har givet dem. De bør se det som en mulighed for at angribe regeringens angreb på universiteterne.
Ingen politi på universitetet
Et universitet der bruger politiet imod sine studerende, for at undertrykke en politisk konflikt, er et desperat universitet.
Topstyring
Ledelsen skal trække sigtelsen af de 19 studerende tilbage, og vise at den vil i dialog med det universitet de forvalter