Ingen tvivl om at VW koncernen lige nu sælger mange biler i DK. Det kan derfor undre at VW værkstederne generelt yder så horribel dårlig opfølgende service for sine kunder. Jeg har gennem 3 seneste b... See more
See what reviewers are saying
De nægtede at lave en ellers lovet batteri-test på 12-volts batteriet i vores ID.4 da bilen skulle til service, på trods af at bilen melder fejl på det. Ifølge dem er det fordi bilen alligevel skal op... See more
Har I seriøst ikke tænkt jer at gøre noget ved service niveauet?? Jeg som stolt ny GTE ejer har været nede hos jer to gange. Senest med nogle enkelte spørgsmål vedr opdatering af noget software.... See more
Kokkedal Industripark 28, 2980, Kokkedal
- www.autohuset-hoersholm.dk
No history of asking for reviews
Autohuset Hørsholm har gennem en…
Autohuset Hørsholm har gennem en årrække yder super service til mig. Har der været mindre problemer er de altid blevet løst hurtig og fleksibelt. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger og kommer også til at handle med dem i fremtiden.
Super autohus.
Kan kun anbefale Autohuset Hørsholm - Har købt mine seneste 2 biler ved dem, altid garanti for god service og behandling både ved salg, køb og service på bilen.
Mit nuværende og fremtidige sted at købe bil.
Har lige fået min nye T-Roc
Har lige fået min nye T-Roc. Ikke den første eller sidste bil købt hos Autohuset. Altid super service og meget hjælpsomme når der har været problemer eller bilen skulle til service.
Har købt min bil nummer 20 hos…
Har købt min bil nummer 20 hos Autohuset Hørsholm.
Igen en stor fornøjelse at handle bil med Morten Fischer. Service helt i top, vejledning omkring model, motor og udstyr var helt i top (samt hvad der ikke bør købes), og bilen var ved afhentning præcis som beskrevet.
Altid en anbefaling værdig.
Ved det mindste problem altid hurtig og…
Ved det mindste problem altid hurtig og effektiv betjening, en forretning som jeg vil blive ved med at anbefale til andre.
Super service.
Super service i forbindelse med et driftsstop.
Selvfølgelig strejker bilen når det passer dårligst. Super kompetente mekanikere kastede sig over min bil straks den ankom til værkstedet. Jeg nåede lige at drikke 2 kopper kaffe, så var jeg kørende igen.
Tusind tak for en fantastisk service.
Konen får en lækker bil nu
Efter lidt frem og tilbage fik vi handlet og var godt tilfreds.
*ADVARSEL - KAN IKKE SKIFTE OLIE PÅ EN GOLF*
*ADVARSEL - KAN IKKE SKIFTE OLIE PÅ EN GOLF*
Kørte min konens Golf VII 2014 til 80.000 km service, hvilket inkluderede olieskift samt skift af bundprop og pakning. Dagen efter tabte bilen alt olien - fik bilen på et andet værksted der kunne informere om at der var brugt en forkert bundprop og pakningen samt at bundproppen ikke var spændt.
Jeg kontaktede herefter VW Hørsholm for at hører hvordan dette kunne ske samt om hvorvidt de ikke ville gå bilen igennem for at sikre at service rent faktisk var udført samt påse at der ikke var sket skade på motoren som følge af olie tab.
Jeg fik herefter besked på at da jeg ikke var kommet med bilen til dem, efter den havde tabt olien men valgt nærmeste værksted, var der ikke yderligere de kunne gøre, ligeledes var jeg dog velkommen til at komme forbi med bundproppen således de kunne vise mig det var den rigtige de havde brugt?
Herudover fik jeg besked på at ”slappe af” samt at ”min historie ikke hang sammen”.
Jeg vil anbefale alle der forventer at et autoriseret VW værksted kan skifte olie på en golf samt udvise en smule integritet og anstændighed at bruge et andet værksted.
Jeg kører gerne forbi VW Helsingør for…
Jeg kører gerne forbi VW Helsingør for at lease bilen hos VW Hørsholm i stedet for. Butikken og servicen er på alle punkter bedre.
Værkstedet overholder aftaler og tider. (Pris og kvalitet er underordnet på min leasingbil så det har jeg slet ikke forholdt mig til)
Autohuset Hørsholm - VW
Service på VW - Autohuset Hørsholm VW
Udover en god modtagelse af servicerådgiveren, var resten af dialogen utilstrækkelig. Jeg blev lovet en bestemt mekaniker, som skulle lave min bil, hvilket ikke er korrekt da jeg kommer der op, da mekanikeren havde noget “vigtigere” at lave, selvom jeg havde booket min bil ind flere dage før. Jeg havde et par spørgsmål, som jeg gerne ville stille “MEKANIKEREN” men jeg kunne kun få mulighed for at snakke med værkføren, hvilket ikke gav mening for mig, da det ikke er ham der skal lave min bil.
Derefter skulle VW Hørsholm kontrollere bilen for kølervæske spild, hvilket de ikke kunne finde frem til hvad var, men stadig ikke havde prøvet at foretage en tryk prøve af kølervæske systemet.
Kort sagt. Jeg havde håbet på en mere professionel service fra VW Autohuset Hørsholm.
God service og hurtig reaktionstid ved…
God service og hurtig reaktionstid ved bilkøb
De har lige fra dag været en stor hjælp …
De har lige fra dag været en stor hjælp .da jeg havde olie problemer med min leasing bil .især tak til christian Blad som udviste en extra service og god rådgivning ... et dejligt sted at komme
Super service og meget kompetente …
Super service og meget kompetente medarbejdere
Skuffende oplevelse
Vi er en familie på fire, heraf 2 børn på 4 og 7, som er den lykkelige ejer af en ældre (11 år) og godt brugt (+240.000 km.) VW Passat.
Min hustrus Passat var indkaldt til syn, med synsfrist 9. juni i år, og da vi for 2 år siden fik Autohuset Hørsholm til at gennemføre syn for os, besluttede vi os for at gøre det samme i år. Passaten som efterhånden har nået en høj alder, gennemgår ikke længere service, og vi havde en forventning om, at der skulle udskiftes nogle dele på bilen, inden den kunne gå gennem et syn. Reparationer har været foretaget, når der var noget som skulle skiftes, bl.a. har Autohuset Hørsholm for 1-2 år siden udskiftet en defekt oliepumpe til vistnok 25.000.
Bilen afleveres til Autohuset Hørsholm en mandag morgen ca 12 dage før synsfrist og samme formiddag får vi en opringning, med besked om, at der skal udskiftes adskillige dele, herunder en katalysator, som Autohuset Hørsholm oplyste skulle skiftes pga. et defekt plex-rør, manchetter, muligt en støddæmper og andre ting. Autohuset Hørsholm oplyser, at den samlede pris beløber sig til 29.900 med originale reservedele, og en noget billigere pris, med uoriginale dele (ca. 24.000). Noget ærgerlige over denne besked, aftaler vi med Autohuset Hørsholm, at vi vil afhente bilen samme aften, sammen med 3 tilbud på køb hhv. leasing af ny VW Passat. Autohuset Hørsholm tilbyder i forbindelse med køb af ny Passat at tage den gamle Passat i bytte, til en værdi på 30.000. Allerhelst ville vi holde bilen kørende, til børnene er så store, at en ny bil kan anskaffes uden at tænke på slid og skrammer fra børnesæder, legetøj, støvler og andet (min hustru har før denne Passat haft både VW Golf og VW Polo, så en ny VW var oplagt).
Vi taler med vores bank, der bekræfter at bilen kan finansieres, og med knap en uge til synsdato, overvejer vi derfor køb af ny VW Passat. Inden vi når så langt, har vi en snak med anden mekaniker, udlært hos VW, der tilbyder at kigge på bilen, og denne tilbyder at udbedre de nævnte ting til langt under halvdelen af den tilbudte pris hos Autohuset Hørsholm. I dag den 14. juni 2017, er bilen for længst gennem syn (uden anmærkninger), og vores samlede omkostninger inklusive synet, er under halvdelen af hvad Autohuset Hørsholm kunne tilbyde. Katalysatoren blev ikke skiftet af den anden mekaniker, da en svejsning af plex-rør var både "forsvarligt og hensigtsmæssigt". Underligt nok, blev muligheden for at svejse plex-røret slet ikke omtalt af VW, der blot oplyste, at på vores model, skulle hele katalysatoren skiftes, ved fejl på plex-rør.
Få dage efter synet af vores Passat modtager vi fra Autohuset Hørsholm en faktura på "før-syns tjek" på i alt 1.225 DKK. Indrømmet, vi havde ikke spurgt ind til, hvad et før-syns tjek kostede, hvad vi i bagklogskabens lys skulle have gjort, men vi kan se på fakturaen, at der er brugt 1 time på gennemgangen. Vi havde forventet, at der skulle udbedres en række forhold på vores Passat, men vi er samtidig meget overraskede over forskellen på den pris Autohuset Hørsholm tilbød at lave opgaven for, og den pris, som vi rent faktisk er kommet til at betale. Forskellen er så stor, at vi beslutter at tage en snak med Autohuset Hørsholm om det, da vi ikke begriber baggrunden for at opkræve os 1.225 DKK, for en rådgivning som vi finder dybt utilfredsstillende og reelt uden værdi for os. Hvordan Autohuset Hørsholm kan finde på at anbefale reparationer for 30.000, når de samtidig i købstilbuddene sætter Passatens værdi før synet til 30.000 går hen over hovedet på os, og lader tilbage et indtryk af en rigtigt dårlig og utilfredsstillende rådgivning. Man må kunne forvente, når man går til et "autoriseret" værksted, at de anbefaler reparationer, der modsvarer den bil de har inde, og reparationer svarende til bilens her-og-nu værdi er simpelthen dårlig rådgivning. Autohuset Hørsholm er villige til at drøfte sagen (kan se, at andre herinde ikke har haft held med at få en dialog med Autohuset Hørsholm, men det lykkes dog for os), men Autohuset afviser at rådgivningen har været dårlig. Tankevækkende nok, er det først i forbindelse med vores snak med Autohuset Hørsholm, hvor vi bl.a. oplyser at katalysator ikke er udskiftet men repareret, at denne mulighed omtales af Autohuset Hørsholm. Sådan mulighed blev ikke oplyst for os, da vi fik tilbud på reparation, snarere tværtimod, da en ny katalysator blev præsenteret som eneste løsning på et defekt plex-rør.
Vores dialog med Autohuset Hørsholm mundede ud i, at de tilbød at reducere fakturaen med 50%, men Autohuset fastholder at rådgivningen ikke har været dårlig. Det er vi slet slet ikke enige i. De skulle have kontaktet os, da det stod klart at der var flere forhold ved bilen som skulle udbedres, og på den baggrund bede os tage stilling til, om der skulle ske yderligere. Det gjorde de ikke, og vi har ikke oplevet nogen "værdi" overhovedet af før-syns tjekket.
Når man modtager en rådgivning, skal man selvsagt betale for den, men hvis rådgivningen er af en sådan karakter at den slet ikke kan bruges til noget, falder grundlaget for at kræve betaling bort. Lige så utilfredsstillende som et krav på betaling på 1.225 for et før-syns tjek er, lige så utilfredsstillende er det, at skulle betale 50% af fakturaen for mangelfuld/værdiløs rådgivning, og uanset om reduktion af fakturaen på 50% fra Autohuset Hørsholms side muligt var tænkt som en "venlig gestus", har vi besluttet at vi ikke vil være til grin, i hvert fald ikke for fremtiden. Vi har derfor betalt den FULDE faktura, og samtidig meddelt Autohuset Hørsholm, at vi ikke agter at bruge dem en anden gang. Vi nævnte samtidig at vi ville kvittere med en anmeldelse af vores "oplevelse" hos Autohuset Hørsholm, der iht. hjemmesiden altid står til rådighed med "rådgivning og service".
Det er muligt at vores oplevelse er en enlig svale, men en række andre anmeldelser her, synes at dække over at det ikke er tilfældet. Vi kan ikke anbefale Autohuset Hørsholm til nogen, derfor kun én stjerne.
Super solid VW forhandler og værksted!
Har anvendt dem som værksted i en årrække, de er kompetente og lydhøre overfor kundens forslag. Aldrig nogle af de klassiske værkstedproblemer med at ting bliver lavet før det er aftalt. Priserne holder efter aftale - selv en hurtig interrim løsning kan de klare.
Netop også været igennem et forløb med leasing af ny VW Passat hvor der blev rådgivet suverænt gennem hele forløbet, samt solgt gammel bil til en fordelagtig pris.
Super god service
Efter første bil levering købte vi en en til ugen efter.
Super god service. De har bare styr på det og man er helt tryg ved det hele.
Flot gennemgang af bilerne inden man bliver sluppet løs i trafikken.
Kan klart anbefales :-)
Fantastisk oplevelse ifm bilkøb
Jeg har i dag henter min nye bil; en lettere brugt Polo.
Det har været en fornøjelse at handle med VW Hørsholm.
Jeg oplevede; hurtig respons, seriøs betjening, god pris, imødekommende og lyttende sælgere.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som ikke altid opleves hos andre bilforhandlere.
Jeg kan på det varmeste anbefale at købe bil her
Fantastisk god og hurtig betjening
I forbindelse med køb af ny bil, har jeg oplevet en service og betjening på højere niveau end jeg havde forventet. De svarer lynhurtigt på e-mails, når jeg har sendt endnu et tåbeligt spørgsmål, og jeg har i det hele taget oplevet en venlig og professionel imødekommenhed. Jeg har fået en meget kompetent rådgivning i forbindelse med valg af ekstraudstyr og købet i det hele taget, og prisen på bilen "snakkede vi om".
5 store stjerner fra mig.
Mads Kristensen
Usmageligt
Dårlig betjening.
Prøver at få en tid - de lover den ene gang efter den anden, at de vil kontakte en (når de har tid) Det har de så åbenbart aldrig - for der er ikke nogen som ringer igen.
Så har nu valgt Passat med Audi service. Der får man den betjening fra dag 1 som man ønsker.
Skuffende
Audi Hørsholm er vores lokale Audi forhandler i Nordsjælland.
Jeg har 2 gange haft brug for deres pladeværksted. 1. gang var en skade på bagklap i 2014. Ventetid var ca 1 uge hvilket er super. For nyligt skulle jeg have lavet en hærværks skade og fik at vide der var 3 måneders ventetid.... Undskyldningen var at de var underbemandet. Det er helt ude i skoven og jeg kørte til et andet Audi værksted.
Mekanisk værksted følger vist bedre med, de par gange de har lavet service har der ikke været noget at udsætte.