Autohuset Hoersholm Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ingen tvivl om at VW koncernen lige nu sælger mange biler i DK. Det kan derfor undre at VW værkstederne generelt yder så horribel dårlig opfølgende service for sine kunder. Jeg har gennem 3 seneste b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har anvendt dem som værksted i en årrække, de er kompetente og lydhøre overfor kundens forslag. Aldrig nogle af de klassiske værkstedproblemer med at ting bliver lavet før det er aftalt. Priserne ho... See more

Rated 1 out of 5 stars

De nægtede at lave en ellers lovet batteri-test på 12-volts batteriet i vores ID.4 da bilen skulle til service, på trods af at bilen melder fejl på det. Ifølge dem er det fordi bilen alligevel skal op... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har I seriøst ikke tænkt jer at gøre noget ved service niveauet?? Jeg som stolt ny GTE ejer har været nede hos jer to gange. Senest med nogle enkelte spørgsmål vedr opdatering af noget software.... See more

Company details

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Forfærdelig ”service” i Audi Hørsholm

Efter flere år med Mercedes, fik jeg i år en Audi Q5 V6, med masser af ekstraudstyr, så en bil der nærmer sig 1,0 mio. kr. i pris – jeg tænker det er i den dyre ende af markedet, og da Audi i mine øjne er en luksus mærke, så er mine forventninger til service af mig som kunde afstemt derefter.
Jeg fik lavet en aftale med Audi Hørsholm, om at bilen skulle overdrages til mig, søndag den 1. marts kl. 11.00. Da jeg kom - spændt på min nye bil – fik jeg en sælger der på ingen måde var klar, han havde ikke fået skiftet skjorte – den hang på en bøjle bag ham, han kunne ikke lige i første omgang finde mine papirer, og bilen blev kørt frem foran huset – hvor den blev gennemgået i regnvejr !
Til forskel til Merecedes. Her stod bilen inde i lokalet, vi startede med en snak om bilen, hvad jeg skulle være opmærksom på, hvorefter jeg fik en runde rundt om bilen, motorrum – instrumenter mm. Desuden havde Mercedes lagt en flaske champagne i bilen, samt en bog om Mercedes gennem årene, da han havde spurgt ind til mig og vidste jeg var interesseret i motorsport og biler.
Noget af en kontrast!
Den 16. april er jeg så uheldig, at en cyklist køre ind i siden på bilen – den får en lang ridse + en bule. Jeg tager til Audi Hørsholm for at bestille tid – det får jeg – 6 uger efter !!
Nå men jeg er tålmodig, så jeg afventer de 6 uger og afleverer bilen tirsdag den 2. juni. Jeg havde 6 uger inden – ved bestillingen sagt jeg skal have en lånebil. Det får jeg – en gammel sur VW Polo – helt ærligt, jeg stiller en Audi Q5 V6 og det bedste jeg kan få som lånebil er en sur gammel lille Polo !
Mens jeg venter ca. 10 min i indskrivningen, overhører jeg en samtale. Ved siden af mig står en mand – omkring midt i 30’erne, som skulle have sin ældre Audi til et 100.000 km eftersyn. Han havde derudover bestilt en opgradering af hans Navigation, men fortalte skrankepaven – at det havde de ikke råd til alligevel. Her var beskeden, at det kunne han ikke fortryde, for nu var den bestilt i tyskland – så det kunne ikke ændres.
Hold nu op tænker jeg – er det den service jeg kan forvente af Audi ?
Samlet set må jeg erkende, at jeg på ingen måde har lyst til at handle i Audi Hørsholm mere – og vil fraråde alle jeg kender det samme – herunder vores leasing selskab. Næste gang må det blive at køre de ekstra 30 km til Audi Gladsaxe for at se hvorledes deres service er.
Som skadedirektør i Alm. Brand arbejder jeg hver dag med service, så jeg syntes ikke jeg stiller urimelige krav, men den service – eller totalt manglende på samme – står meget langt fra det jeg troede Audi ville stå for. Jeg håber derfor min klage kan være med til at få gjort noget ved det.

P.S.: Ovenstående klage er sendt til Audi for en uge siden - aarogancen fortsætter, idet jeg ikke har fået noget svar.

P.P.S: Bilen skule hentes fra værksted i dag, de har lige ringet at deres maskine til at kalibrere forruden er gået i stykker - så den er først klar i næste uge. FLOT !

June 12, 2015
Unprompted review
Advertisement

Urimlig dårlig service

For at opsummere hvad denne sag omhandler, så kom jeg engang i foråret med min VW passat, da den havde fået en bule i fordøren.
Autohuset Hørsholm skulle udbedre den, og sende regningen til min forsikring – lånebil er inkluderet i min forsikring ved brug af fordelsværksted. Derfor faldt valget på dem.

Jeg kommer op nogle dage senere og skal hente den.
Men desværre kan jeg konstatere at der er meget malerstøv – både på A stolpen, på selve døren som er malet, samt forskærmen.
Derudovre så er bilen fyldt med hvidt maler/slibestøv. Både på ratstamme, rat, instrumentbord samt sæder. Jeg bliver tilbydt at komme op og få den klargjort, men da jeg har 40 kilometer hver vej, så vurdere jeg at jeg ligeså godt selv kan ordne kabinen. Fair nok et værksted kan have haft travlt og ikke noget at dække af. Større var skaden ikke.

Jeg kører hjem, og ringer op senere for at høre hvornår i har tid til at se på det med malerstøvet på lakken.
Jeg får fat på en medarbejder som fortæller at det nok godt kan poleres væk, og det tager en times tid. Så jeg kører op en tidlig morgen, og venter derfor imens.
En time senere er den færdig.

Jeg opdagere dog noget tid efter, da bilen skal vaskes, at der stadig er malerstøv på A stolpe samt forskærm, og at det stykke man har poleret på fordøren, at det ser hæsligt ud.
Det er nærmest kridhvidt, og man kan tydeligt se at det ikke er iorden.

Jeg ringer så igen og fortæller dette til en medarbejder som lige var returneret fra sommerferie, og havde derfor travlt. Men han ville kontakte mig igen for at aftale en tid til omlakering.
3-4 uger senere har jeg stadig intet hørt- jeg ringer derfor igen igen og får fat på en anden medarbejder, som fortæller at personen jeg havde talt med, ikke længere arbejder hos dem, hvilket nok er forklaringen til jeg ikke er blevet kontaktet.

Allright — Igen syntes jeg det er mig som kunde som bliver negligeret og kan i bund og grund være komplet ligeglad med hvad årsagen er til, at de ikke overholder deres aftaler.
Men jeg syntes selv jeg er fair og siger at det jo kan ske.

Jeg får aftalt med medarbejderen, at bilen skal forbi dem på pladeværkstedet så vi sammen kan gennemgå den.
Det gør jeg så en torsdag morgen, og aflevere bilen ved salgsafdelingen, og får udleveret en lånebil.

Jeg bliver, tror jeg, informeret onsdag ugen efter, om at min bil er kommet tilbage fra maleren, men at de desværre nu har kommet malerstøv på bagdøren samt på vinduespanelerne og den derfor skal tilbage til maleren igen igen.

nogle dage senere får jeg af vide den er klar, og jeg aftaler at hente den søndag. d 21/09

Jeg kører derop og er der 15:30 hos deres salgsafdeling, for at hente min VW passat som nu skulle være klar.
Det sidste jeg spurgte dem om, da jeg fik af vide den var klar, var om der var sorte fingre, malerstøv eller nogen af de andre ting, som jeg udtrykkeligt gav besked om, at jeg ikke ville tolere når jeg hentede den, og som tidligere havde været der.
Og nej , det var der ikke – den var helt klar sagde de.

Jeg kunne i dag omkring 15:30 så konstatere at den ligende hvad den ligner hver gang man kommer op til dem og skal hente den. Sorte fingre på interiøret, på håndtag, ved midterkonsollen og sågar passagerdøren.
Derudover lugter den af mekanikerolie, ligesom den lånebil jeg har fået udlånt.
Til sidst men ikke mindst, søreme om der ikke stadig er malerstøv på bilens forskærm i førersiden.

Det er simpelhen dårlig service og samtidigt bliver det mig som hver gang skal bruge tid og penge på at de ikke kan gøre det ordentligt første gang. Nu er bilen så hos dem, da jeg valgte at kører i lånebilen igen.

Må blot sige til jer der holder af jeres bil - Find et andet værksted.

September 21, 2014
Unprompted review