Jeg kan varmt anbefale Bilhuset i Køge. Hele oplevelsen har været rigtig god, og især Fanando fortjener stor ros. Han er super professionel, imødekommende og yderst behagelig at handle med. Det b... See more
See what reviewers are saying
Jeg vil på det kraftigste advare mod at handle bil hos Bilhuset Køge. De snyder kunder ved at sælge biler med skjulte fejl og mangler. Hvis man forsøger at få en løsning, er servicen ikke-eksiste... See more
Jeg har haft min Citroen C1 på værksted hos Bilhuset Køge fordi bilen gik ud efter to sek hver gang man forsøgte at starte den. Diagnosen fra værkstedet var at den ene cylinder ikke havde kompressi... See more
De vilkår, man bliver lovet mundtligt, svarer ikke til det, der så står på slutsedlen. Selv efter adskillige samtaler og mails, lover de at rette fejl på slutsedlen, men sender blot den oprindelige... See more
No history of asking for reviews
Udskyder indtil det ikke er deres problem
Brugt vogn 208 købt november med forlængelse af garanti.
Midt januar kontakter jeg angående fejl og mangler, får at vide værkfører kontakter mig,
Kan ikke huske navn, en kvinde, ringet fredag eftermiddag
Ingen tilbagemelding
Februar kontakter jeg angående det samme.
Ingen tilbagemelding
1/4 kontakter jeg igen og får fat i en der vil sætte en tid til værksted, igen kan ikke navn, men en herre, får desuden informeret at sælger kontakter mig hurtigst muligt og de nok skal se på hvordan de nævnte fejl og mangler kan dækkes ind enten under de originale 3 måneder eller den udvidede af den nævnte sælger, af personen som jeg fik fat i, i telefonen
Opkaldet fra sælger kommer ikke.
Får at vide til værkstedtiden at den er uden for 3 måneders brugtvogns garanti og det vurderes som sliddele, (flækket udstødning, flamme skiver, dysser etc.) Så de vil kun dække 25% af prisen på 12500.