Købte et par sko- De kom dagen efter. De viste sig desværre at være et halvt nummer for små. brugte returlabel til at sende retur, samtidig med bestilling af en sko der var større. De kom så igen da... See more
See what reviewers are saying
Jeg har den 22. September bestilt en duffelbag. Jeg vil rose dem for den hurtige levering, men her stopper det positive. Da der mangler nogle bære stropper til tasken forsøger jeg at kont... See more
Company replied
Jeg bestilte en skijakke sammen med handsker og briller fra deres hjemmeside. Tjekkede Trustpilot dagen efter, og blev herefter lidt urolig, hvorfor jeg sendte en mail. Her fik jeg at vide, at “skijak... See more
Company replied
Fantastisk god pris på kvalitetsprodukt, der levede 100% op til forventningerne👏 Super hurtig levering, bestilte søndag aften og min pakke var leveret tirsdag. Var lidt skeptisk ved at bestille, da j... See more
Company details
Information provided by various external sources
Om BilligSport.dk ved Sportsshop Allerød idræt A/S Vi er meget glade og stolte af at kunne præsentere Billigsport.dk for vores kunder. Vi har haft hjemmesiden siden 2017, hvor vi, stort set har samme udvalg, som når du besøger os i butikken på M. D. Madsensvej 12, 3450 Allerød. Service og den rigtige rådgivning er vigtig, når du besøger en specialbutik. Hos os møder du et topmotiveret hold, der alle er faglært i sportsbranchen. Har du ønsker til varer, der ikke er på websiden, er du meget velkommen til at kontakte os på info@billigsport.dk Rigtig god fornøjelse på www.billigsport.dk
M D Madsensvej 12, 3450, Allerød, Denmark
- info@billigsport.dk
- www.billigsport.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Har købt et par Asics nimbus løbesko
Har købt et par Asics nimbus løbesko. Der er tale om en topmodel fra Asics. Løber i dem maks 3-4 uger og der kommer et hul i skoen. Jeg sender billede samt indsender skoene til reklamation. Der kan efter min mening ikke være nogen diskussion om fejlen er omfattet af Købeloven. Derfor tænker jeg også reklamations-sagen er en hurtig løst proces.
Der er nu gået 14 dage siden de er afsendt, uden at jeg har fået en tilbagemelding om hvad der skal se. Eneste forklaringen er at de har sendt den til Asics og at jeg kunne forvente en tilbagemelding sidste torsdag. (ca. 10 efter indsendelse af skoene)
Ifølge Købeloven er der 24 mnd's reklamationsret og sager bør behandles indenfor 14 dage. Dertil har sælger bevisbyrden for at fejlen er forskyldt ved uagtsomhed hos køberen.
Har købt en del løbesko i fysiske butikker og når der har været det mindste har servicen været i top med både hjælp og hurtig behandling. Ikke lige den behandling man føler, der modtages hos billigsport.
Ja, prisen på deres produkter er billigere, men servicen er desværre også derefter. Synes det er en ærgerlig måde at drive forretning på.
Mvh
Damir Memic

Ringeste kunderservice ever
Købte for en måned siden et par Nike sko til min søn. Den ene er begyndt at gnave i hælen og vi kan mærke der sidder noget metal under stoffet som er skyld i dette. Jeg skriver til billigsport og sender billeder. Billigsport svarer tilbage at vi har brugt skoen forkert (taget af og på uden at binde snørebånd op og at vi derfor selv er skyld i problemet, hvilket ikke er rigtigt). Hvis vi er uenige i afgørelsen kan vi sende skoene ind til yderligere reklamationsvurdering hvilket vi i øvrigt selv skal betale for.
Ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet og jeg vil fraråde alle at handle der!

Helt i top
Hurtig levering, hurtig tilbagebetaling af retur og hurtigt svar på mail.
Superfin oplevelse
Varen var helt som den skulle og ankom allerede efter 2 dage.
Bestilte et par løbesko mandag aften og de ankom ved mig onsdag. Jeg har ikke haft brug for kundeservice, da varen var, som den skulle være.
Har i dec.-23 bestilt og fået leveret…
Har i dec.-23 bestilt og fået leveret et par vinter støvler, mrk Mols, hvor der bliver reklameret for at de er vandtætte. Dette er ikke tilfældet, men når man forsøger at kontakte billigsport.dk om dette er der ingen respons, trods flere opkald og mail (der bliver eller lovet respons på mail inden 24 timer). Der er da ringe…….

Reply from Billigsport
Jeg har bestilt et par puma sko idag overført penge men ingen ordre bekræftelse
Prisen og virkede til at være et godt firma
Ingen mulighed for kontakt
Hurtig levering af de rigtige varer, og fin overskuelighed af returnering. Dog er virksomheden ikke mulig at komme i kontakt med. Jeg har flere gange forsøgt at ringe hvor den går direkte på svaren, og beder mig ringe igen eller sende en mail. Jeg sender derfor en mail, og har stadig intet hørt efter 11 dage.

Reply from Billigsport
Jeg har bestiller indensdør Adidas sko…
Jeg har bestiller indensdør Adidas sko i går og betaler. Har desværre ingen ordet bekræfter men penge blev trukket fra min konto. Har skrev mail til support. De svar og bekræft at de har modtager penge men de kan ikke se hvilket varen jeg har bestiller og de kan hellere ikke se hvor skal varen sende til! De Beder mig om at vedhæft varen , add til dem. Jeg gik ind for at se dem sko jeg har bestiller, det viser sig at det var ikke vare på lager?

Reply from Billigsport
Havde fået nye løbesko i julegave
Havde fået nye løbesko i julegave, desværre forkert størrelse.
Kontaktede Billigsport pr mail, og fik mulighed for at få dem ombyttet i butikken i Allerød, dejlig nemt og hurtigt, og uden omkostninger
Superfin oplevelse
Købte et par fodboldstøvler som desværre var for store, jeg printede og udfyldte retur/ombytningsseddel og sendte støvler retur med ønsket om at bytte dem til en 1/2 størrelse mindre.
Har idag, mindre end 1 uge siden jeg sendte de store fodboldstøvler retur, modtaget de nye fodboldstøvler og de passer perfekt 🙂
Undervejs har jeg fået fin orienterende info fra kundeservice.
Superfin oplevelse at handle med Billigsport😊
Virkede virkeligt dårligt når man…
Virkede virkeligt dårligt når man skulle returnere sin vare. Køb alle andre steder

FANTASTISK SERVICE!
Fantastisk service. Jeg bestilte et par vinterstøvler, allerede dagen efter skriver jeg en mail til dem og spørge om de kan sende dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem inden weekenden. De svare med det samme med en behagelig besked om at de har sendt det videre til dem der pakker det, og håber at få dem sendt samme dag. Næste morgen står de på min adresse, lige som de skal være.
Enormt god service. Jeg er meget glad!
Internethandel som det burde være
Internethandel som det burde være. MobilePay og hurtig levering.
Jeg købte et par sko og modtog en sko…
Jeg købte et par sko og modtog en sko som lugtede af sure tæer, som jeg var nødt til at vaske for at fjerne lugten, så skoene har været
prøvet af nogle andre før jeg modtog dem. De tilbød godt at tage skoene tilbage efter jeg har vasket dem, men jeg synes slet ikke det er i orden at sende en ildelugtende vare når man køber noget nyt. Jeg kommer aldrig til at handle med dem igen.

Reply from Billigsport
Hurtig levering og hjælp på telefon - men manglende mailkvittering
Hurtig levering. Jeg bestilte søndag, og tirsdag var pakken leveret.
Jeg fik dog ikke nogen kvitteringsmail ved bestilling, fordi der åbenbart var et problem med mailkvittering ved MobilePay-betaling. Jeg ringede derfor, telefonen blev taget med det samme og jeg fik tilsendt track&trace-link på mail.
Jeg bestilte vinterjakke til vores…
Jeg bestilte vinterjakke til vores datter onsdag og to dage efter var den fremme i pakkeshoppen, hvor vi afhentede den. Hurtig levering👍
Virkelig ringe
Virkelig ringe. Ser færst for sent at stedet sender samme lamme undskyldning til kunderne.
Det er sq for dårligt
"Vi har beklageligvis haft en difference mellem det registrerede lager og vores reelle lager.
Vi bliver derfor nødt til, at annullere din ordre og din betaling.
Jeg medsender lige en rabatkode på 20%
Rabatkode: RABATNU"

Reply from Billigsport
Jeg bestiller et par sko på tilbud hos…
Jeg bestiller et par sko på tilbud hos dem, og modtager en ordre bekreftelse fra dem. Jeg høre derefter ikke mere fra dem, hvor jeg i alt må skrive to gange for at få et svar. Her skriver de så:
Vi bliver derfor nødt til, at annullere din ordre og din betaling.
De giver mig en rabatkode på 20%
Med håb om jeg handler hos dem en anden gang. Det kan de skyde langt pil efter.
Det er første og sidste gang jeg har handlet hos dem.

Reply from Billigsport
Jeg bestilte to par bukser
Jeg bestilte to par bukser, men ventede for længe med at åbne pakken. Ca. 14 dage:-(
Det viste sig at der kun var eet sæt bukser i pakken, men følgeseddel for to par.
Sur r...
Det er min egen skyld, jeg ved det.
Jeg har skrevet mails to gange uden at høre det mindste pip.
Jeg spurgte om de ikke havde fundet et overskydende par "et eller andet sted"
Det er i orden at de ikke vil give mig det manglende par, men de kunne da i det mindste reagere på min henvendelse.
Højst uprofessionelt.
Nu har jeg sendt begge mails igen...
Det viser sig at mine mail ikke er nået frem; billigsport.dk sender mig det manglende par:-)
Superfin service