Købte et par sko- De kom dagen efter. De viste sig desværre at være et halvt nummer for små. brugte returlabel til at sende retur, samtidig med bestilling af en sko der var større. De kom så igen da... See more
See what reviewers are saying
Jeg har den 22. September bestilt en duffelbag. Jeg vil rose dem for den hurtige levering, men her stopper det positive. Da der mangler nogle bære stropper til tasken forsøger jeg at kont... See more
Company replied
Fantastisk god pris på kvalitetsprodukt, der levede 100% op til forventningerne👏 Super hurtig levering, bestilte søndag aften og min pakke var leveret tirsdag. Var lidt skeptisk ved at bestille, da j... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Om BilligSport.dk ved Sportsshop Allerød idræt A/S Vi er meget glade og stolte af at kunne præsentere Billigsport.dk for vores kunder. Vi har haft hjemmesiden siden 2017, hvor vi, stort set har samme udvalg, som når du besøger os i butikken på M. D. Madsensvej 12, 3450 Allerød. Service og den rigtige rådgivning er vigtig, når du besøger en specialbutik. Hos os møder du et topmotiveret hold, der alle er faglært i sportsbranchen. Har du ønsker til varer, der ikke er på websiden, er du meget velkommen til at kontakte os på info@billigsport.dk Rigtig god fornøjelse på www.billigsport.dk
M D Madsensvej 12, 3450, Allerød, Denmark
- info@billigsport.dk
- www.billigsport.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Vær på vagt overfor dette firma
Vær på vagt overfor dette firma. Jeg bestilte 3 stk. sportstape på tilbud til 59,95 kr. stk., fragt 35 kr. . Modtog ordrebekræftelse, hvor beløbet var 234,85 kr.. - det blå tape var pludseligt steget i pris (jeg mener bestemt, at det kostede 59, 95 kr., da jeg bestilte det - nu kostede det pludselig 79,95 kr. Men det er svært at bevise efterfølgende).
Jeg har ikke modtaget nogen faktura ved afsendelsen, men jeg modtog varen (nu afsendt fra Sportsshop A/S), hvor jeg undrede mig over, at der var påført 3 prismærker fra Intersport på 79,95 kr. stk.. Jeg tjekkede derfor i min netbank, og der var trukket 244,85 kr, altså 10 kr. for meget ift. ordrebekræftelsen.
Ikke nogen herregård - men det er uacceptabelt, at man trækker beløb ud over købsprisen - hvis det er en brugt praksis, tjener firmaet mange penge på det. I så fald er det svindel, der ikke må ske. Og det er uacceptabelt, at man ikke sender en faktura ved afsendelsen.
- Andet navn som afsender på ordren end den butik, man har købt i.
- Andet navn på prismærkerne end den butik, man har købt i
- Ingen faktura
- For stort beløb trukket
Samlet set alt for meget rod. Så meget, at det begynder at give mistanke om svindel. Hvis man vil købe ind her, skal man i hvert fald se sig godt for, og tjekke banktrækket efterfølgende.
Til Billigsport 1/6 -22 kl. 13.47.
Tak for svar.
1. Der må ikke være uoverensstemmelse mellem ordrebekræftelsens beløb og træk i netbank. Det er der. Hvordan kan det lade sig gøre, at ordrebekræftelsen, som jo sendes automatisk efter godkendelse af betalingen, har et andet beløb end betalingen? Det burde ikke kunne lade sig gøre. Ergo må der være en fejl i betalingssystemet. Og ordrebekræftelsen får man jo først, EFTER at man har godkendt betalingen.
2. Der var IKKE nogen faktura med i mailen fra Sportsshop om, at min pakke var afsendt. Jeg har tjekket det endnu engang - det var der altså ikke. Jeg har ikke modtaget andet end ordrebekræftelsen. Så også DER er der kludder.
Det er i øvrigt for kunden noget bøvl, at butikken "skifter navn", efter at man har foretaget et køb. Der er i denne bestilling tre forskellige butiksnavne involveret: billigsport,dk, Intersport.dk og Sportsshop.dk. Det gør det svært at holde øje med bestillingen, og virker utroværdigt.

Reply from Billigsport
Købte et par herre shorts
Købte et par herre shorts. Hard Blackher den 19-04-22. Har gået i dem nu en uge og de fnuldre allerede. Mega dårlig kvalitet! SKU 1128.
Vil ikke anbefale deres Tøj.

Reply from Billigsport
Super hurtig og effektiv håndtering
Super hurtig og effektiv håndtering. Bestilte min vare om morgenen og modtog med det samme en ordrebekræftelse og få timer senere en mail vedr pakning og afsendelse af min bestilling. Næste morgen modtog jeg besked om at min pakke lå klar til afhentning. Se det er max god service 💪👌🙂 Tak.
Super hurtig levering!
Jeg bestilte løbesko 15/3 om aftenen og kunne afhente dem i pakkeshop 17/3. Super hurtig levering!
God service hurtig levering
Skijakke leveret og ikke leveret.
Jeg bestilte en skijakke sammen med handsker og briller fra deres hjemmeside. Tjekkede Trustpilot dagen efter, og blev herefter lidt urolig, hvorfor jeg sendte en mail. Her fik jeg at vide, at “skijakken lige var kommet hjem fra fjernlager”, så jeg ville modtage min pakke om torsdagen. Dagen efter ringer de fra Billigsport og siger, jakken alligevel ikke var kommet. Eneste positive er, at de hurtigt annullerede ordren og det reserverede beløb. Ellers uprofessionelt hele vejen igennem.

Reply from Billigsport
Bestilte sko str 39 som jeg plejer at…
Bestilte sko str 39 som jeg plejer at bruge, de var for små.
Da jeg ville returnere mine sko, var der ikke en returlabel (beløbet var 1100 kr).
Andre som har oplevet at returlabel ikke var medsendt ? Kan se at nogle skriver, at det er så nemt med den returlabel som medfølger, hvis man skal bytte ?

Reply from Billigsport
En god kundeservice, men manglende informationer.
En super kundeservice, og hurtig levering, dog manglende mail på bekræftelse af ordre og forsendelse, bestilte Tirsdag ca kl 16.30, da jeg ikke får en bekræftelse efter 20 minutter, ringer jeg, og vupti, denne søde medarbejder finder den, og sender den til mig. Alt er fint, høre ikke mere derfra, altså at pakken er afsendt ved jeg ikke noget om, modtager først en besked da jeg kan hente pakken Torsdag i min pakkeshop.
En super flot vare jeg modtog.
gratis ombytning- hurtig ekspedering
Købte et par sko- De kom dagen efter. De viste sig desværre at være et halvt nummer for små. brugte returlabel til at sende retur, samtidig med bestilling af en sko der var større. De kom så igen dagen efter.
Fik uden problemer gratis ombytning (gratis returporto) fordi jeg bestilte en anden størrelse. Fuldstændig som det fremgår på hjemmesiden. De giver desværre ikke generelt gratis retur, men tænker det hjælper til at holde priserne nede.
Elendig service og arrogance
Købte sko en størrelse større end jeg plejer for at have plads til ekstra sok. Sko ankom ok hurtigt men var underligt nok alt for små. Det kan jo ske, men små størrelser bør fremgå af hjemmeside så vi alle minimerer det antal gange varer sendes rundt, og også som en service der sikrer kunden bliver tilfreds med varen. Det skrev jeg til billig sport og foreslog at jeg får gratis retur, da jeg jo handlede uden at vide, at skoene var små I størrelsen. Svar retur var et klart nej (og en ret usympatisk forklaring om at priserne holdes ned ved at ansvar for retur er hos kunden - også i tilfælde hvor kunden som jeg ikke har en chance for at bestille rigtigt), og så stillede billigsport endda spørgsmål ved om det nu også kunne passe at jeg normalt bruger 39, altså en meget direkte hentydning til at jeg nok lyver, og at fejlen var min egen! Nu skal jeg printe og returnere for egen regning og bruge tid og penge på det. Det kunne være undgået med en god service. Jeg kan endda se her på TP at butikken har tilbudt at betale retur for en anden kunde hvis størrelsen ikke svarer til standard. Der er så åbenbart også forskel på hvordan butikken behandler kunderne.
Ift jeres svar: det understreger smukt hvordan i ikke tager ansvar for fejl men sender aben videre til producent og kunde!

Hej jeg har bestillet 2 stk
Hej jeg har bestillet 2 stk. Skiundertøj og har betalt med mobilpay. Men jeg har ikke modtaget noget faktura eller e mail. Men de har trukket beløbet. Jeg har os skrevet til dem hele fredag og ringet 10 gang. De har ikke taget tlf.

Reply from Billigsport
Mangler penge retur for sko
Modtog nogle sko, som sønnen desværre ikke kunne passe. Købte en returlabel og sendte skoene retur, de er modtaget retur hos Billigsport den 11.10.2021 kl. 10:37, siden da har jeg intet hørt fra Billigsport. Har ingen penge modtaget retur og har i dag prøvet at kontakte dem vil telefon (forgæves) samt sendt mail og besked via. messenger. Så håber snart på der er hul igennem og jeg får mine penge retur for skoene.

Reply from Billigsport
Jeg ønsker mål på en jakke 🤷♀️…
Jeg ønsker mål på en jakke 🤷♀️ Telefonen bliver ikke taget, og jeg er nu to gange blevet lovet svar pr. Mail, men har forsat intet hørt - mon ikke den allerede er solgt. Det kunne være godt med mål på Jeres tøj, når nu det er så svært at få oplyst, og man jo selv skal betale evt. returomkostninger.
Håber dog fortsat på et mål
Mvh. Mie

Hurtig service og til…
Hurtig service og til konkurrencedygtige priser.
Super god oplevelse
Super god service, gode tilbud og hurtig levering.
Det bliver ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.
Besværlig returnering
Fik meget hurtigt det, jeg havde bestilt. Men varen viste sig at have en anden kvalitet end håbet, så jeg ville returnere. Og her blev det svært og dyrt. Ingen returseddel med varen. 59 kr i forsendelse hos det af Billigsport anbefalede fragtfirma. Selv-print. Super besværligt - så jeg gav op.
God handel og service
God handel og service. Købte et par gode Adidas sko som desværre gik i stykker. Billigsport byttede dem uden problemer. Jeg vil gerne handle der igen på et andet tidspunkt :)
str. passer slet ikke...
Jeg bestiller en UV t-shirt i str. 164 men t-shirten svare til 134/140 og passer slet ikke i str.
Jeg har skrevet til billigsport og synes det er urimeligt at de sender noget der slet ikke passer til en dreng på 14 år som de skriver den passer til. Men det er de faktisk ligeglade med og jeg kan bare betale 60 kr. for at sende den retur og så vil de se om de har lavet en fejl, ellers er det bare ærgerligt (synd for mig)

Reply from Billigsport
Fantastisk modtog mine sko 2 dage efter…
Fantastisk modtog mine sko 2 dage efter bestillingen og var det eneste sted de havde skoen hjemme 😍 elsker det, 100000 tak for fantastisk service 👍👍👍
Hurtig levering og billig pris
Hurtig levering og billig pris. Alt var som det skulle være.