Øv med øv på - de kom ikke.
Øv med øv på.
I god tid (flere måneder før dato for sølvbryllup) kontakter jeg Blowing Boys, så vi kan starte dagen med en ordentlig fest. Kommunikation med Ole er super god, og vi gælder os meget til, at de kommer og spiller op. Der kommer fin bekræftelse mail, med oplysninger om tid og sted, og at de kommer 3 mand og fuldender stemningen. Desværre kan Ole ikke selv være der, men vi får kontaktpersons telefonnummer.
Men ak, så gik det ellers galt. 5 minutter før aftalte spilletid er der ikke dukket nogen op, og vi fornemmer nok at noget er helt galt. Vi ringer til kontaktperson, som tager telefonen i 2. forsøg, og som meddeler, at det har han glemt (misset dato) og at han altså er på ferie. Bum for en mavepuster og SLET ikke det vi håbede. Det er simpelthen ikke godt nok, og kan, trods sød undskyld-mail fra Ole, ikke undskyldes. De skulle være kommet 3 mand, men ud fra samtale med kontaktperson, virker det som om, at det kun var meningen at der skulle komme én - nemlig ham. Var de 2 andre så bare dukket op, så var det jo nok gået så fint.
Det er simpelthen ikke godt nok!
August 1, 2023
Unprompted review