Boerenbond Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer prettig winkelen door grote winkel en ruime sortering v.w.b. dieren artikelen, vandaar ook Pets place als betere benaming, want met de oude Boerenbond heeft het niet zo veel meer uit te staan gez... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vorige week een honden flos gekocht. Gaan bij dagelijks gebruik na zo’n 3 maanden stuk . Deze laatst gekochte was na 2 x gebruiken stuk. Reactie medewerker: geen garantie, klaar. Als ervaren gebruike... See more

Rated 2 out of 5 stars

Kom al jaren in Vlijmen spulletjes halen en heb begrip voor vaak jong en ongeschoold winkel personeel. Nu kocht ik er een schop en brak gelijk af bij eerste gebruik. toen ik terug ging in winkel word... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte klantenservice van zowel winkelmanager is Oss waarbij ik niet eens de kans kreeg om een product met een klacht te verklaren en naar een oplossing te zoeken. Zeer defensieve toon en houding en... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Kuipplant na 3 weken kapot.

Begin deze maand een kuipplant gekocht. Plant ligt nu al in de kliko.
Boerenbond verwijd mij dat ik niet goed voor de plant heb gezorgd.
Kom er al jaren voor het voer van mijn huisdieren. Heb er staan te praten als brugman maar denk je nou echt dat ze je dan helpen voor een eventuelen nieuwe plant?
Mij zijn ze kwijt als klant.
Jammer.

May 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super tevreden over de…

Ik ben super tevreden over de boerenbond in Etten-Leur. Vandaag 3 oktober 2020 was ik op zoek naar dompelpomp van Kărcher. In Etten-Leur hadden ze die niet meer. Medewerker van Boerenbond Etten-Leur belde meteen naar collega's in Sprundel, want die hadden pomp nog wel met verzoek om deze voor mij apart te leggen. Super blij mee! En pomp werkt fantastisch! Dikke tien!

October 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam!

Al jaren kom ik hier met veel plezier. Het personeel is erg vakkundig, zeer vriendelijk en behulpzaam. De bedrijfsleider is een erg vriendelijke man, die een team om zich heen heeft verzameld met mensen met dezelfde werkethos en hartelijkheid. Hier heb ik veel respect voor.

December 28, 2019
Rated 1 out of 5 stars

5 dec mag je etensbak zetten voor je…

5 dec mag je etensbak zetten voor je dieren. gedaan. super leuke dingen erin bedankt daarvoor.
maar 1 soort ritselballetje voor de katten/kitten als dat in t water komt geeft af. tot gevolg laminaat blijvend een gele vlek. was tafel blijvend gele vlek. 3 kittens aan de diarree. melding gemaakt bij winkel. door gespeeld naar hoofd kantoor. word je gebeld. maar mvr daar kunnen we niks aan doen want we zijn daar niet verantwoordelijk voor, maar omdat we het wel vervelend vinden sturen we cadeaubon van 25 e naar u op. zwijgplichtbon dus. hop weer terug naar de winkel. men gaat bellen wat blijkt. de boerenbond is zelf de fabrikant vam adori. bedrijfsleider is het met mij eens en gaat het hogerop zoeken bij de rayonleider omdat we beide geen stap verder komen. maar helaas niks. mvr kijk of u het in kunt dienen bij uw inboedel verzekering. nou boerembond doe er wat aan en betaal de schade, zoniet ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. jammer dat door jullie optreden een vaste klant weg gaat terwijl er in de winkel perfect klantvriendelijk personeel rond loopt. kan de hogerhand nog iets van leren

April 25, 2018

Boerenbond (Welkoop) Panningen

Boerenbond (Welkoop) Panningen : vrijwel altijd gekloot aan de kassa er staat vaak een rij van 10 mtr
omdat het (kassa) personeel gewoon niet goed functioneerd. En nog iets, er staan 2 kassa’s hoelang de rij wachtende ook is de 2e kassa wordt gewoon NIET ingezet,zeer frustrerend !!!! Wij gaan voortaan ergens anders naar toe.
Zo is het in Panningen en NIET anders.

April 19, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb online een bestelling geplaatst

Ik heb online een bestelling geplaatst, volgens wordt er een totaal ander product geleverd. Een mail verstuurd met daarin de fout. Na 2 dagen krijg ik een mail retour dat de vraag is neergelegd bij de leverancier en dat ik dezelfde dag nog meer zou horen. Je raad het al niks gehoord.. volgende dag gebeld ze weten helaas nog niks. Uitgelegd dat het een verjaardagscadeau is en de tijd begint te dringen. Er werd beloofd mij terug te bellen, maar ze moeten wel eerst een terugkoppeling hebben van een leverancier. Aangegeven dat ik iets heb gekocht bij Boerenbond en hier geen boodschap aan heb. Om een lang verhaal kort te maken krijg ik het product niet die ik heb besteld, ik mocht het huidige product houden en een bedrag van €50 retour krijgen waarin zij nog steeds duurder zijn dan de concurrent. Een mail er achter aan gestuurd dat ik het totaal niet eens ben met de dienstverlening en zij zich verschuilen achter de leverancier. Ik sta met mijn rug tegen de muur want het is een verjaardagscadeau en ik kan voor nu niks anders. Het is al sneu genoeg dat onze zoon het cadeau te laat heeft gekregen. Eindstand heb ik een duurder product, wordt er niet mee gedacht met de klant en wordt er ook totaal niet gereageerd op mijn email waarin ik aangeef wat ik van deze hele situatie vindt. Onbegrijpelijk! Ik koop hier nooit meer een product!

July 21, 2017

Waardeloos

Na 2 weken mijn product nog niet in huis. Terwijl er een aflever datum afgesproken is. Klantenservices nemen 9 van de 10 keer de telefoon pas op na 10 minuten. Ze beloven terug te bellen maar ben tot nu toe nog nooit terug gebeld. Tot op heden mijn product nog niet ontvangen.

December 23, 2011

Fijne winkel

Fijne winkel waar bijna alles te koop is, voor ieder wat wils, is het niet om te knutsselen/hobby-en dan kan je daar wel wat voor dieen en tuin kopen.

November 15, 2011

Zeer tevreden!

Zeer fijne winkel, je kunt er bijna alles kopen op dieren gebied, alle andere produkten zijn prima kwaliteit. Kom er al mijn hele leven, en ben altijd zeer goed geholpen. Ruilen is nooit een probleem, prima service en ben een zeer tevreden klant.
Boerenbond bedankt!

Mvg. G.v.d.Pol

September 27, 2011

Geen kennis

Tot een jaar terug kocht ik geregeld mijn tuinmeubelen e.d. bij Boerenbond. Daar werkte altijd mensen die verstand van zaken hadden en hart voor de zaak. Ik werd goed voorgelicht en kocht dan met vertrouwen mijn spullen. Als ik nu binnenloop bij een Boerenbond moet je het winkelpersoneel met een lampje zoeken, omdat ze maar met een paar mensen een hele winkel bemannen. En als ik iemand tref is het veelal een vakkenvuller zonder inhoudelijke kennis van het assortiment. Deze keten zal in mijn ogen niet lang meer bestaan als ze doorgaan op deze weg. Er is namelijk geen reden meer om om te rijden naar een (vaak kleinere) Boerenbond als de Praxis/ Gamma/ Karwei etc. even ver zit (waar ze ook geen verstand van zaken hebben, maar wel een groter assortiment).

June 29, 2011

The Trustpilot Experience