Contact is prettig en ze reageren snel. We hadden ons al goed voorbereid, maar we kregen zeer uitgebreide informatie waar we zeker nog tips uit gehaald hebben.
Company replied
Campers Canada verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door West - of Oost Canada willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.
Zaagmolenlaan 4, 3447 GS, Woerden, Netherlands

Reply from Campers Canada
Geboekt via Campers Canada een Truck camper van CanaDream. We maakten een camperreis van 6 weken van Toronto naar Halifax. Het contact met het team Campers Canada is persoonlijk, vertrouwelijk, korte lijnen, meedenken met ideeen, komen afspraken na. Er staat alweer een boeking via Campers Canada voor augustus 2026 om de Yukon verder te ontdekken. Dus twijfel niet en boek gerust bij Campers Canada.

Reply from Campers Canada
Camperen was nieuw voor ons. Na een tip van familie kwamen we in contact met Campers Canada en werden daar goed en efficiënt geholpen. Met hun informatie en die van verhuurder Fraserway hadden we tevoren een aardig beeld van wat we konden verwachten. Vooral de persoonlijke routeinformatie was erg handig bij het maken van de keuze van wat we wilden gaan zien van al dat moois in Canada. We hebben een prachtige tocht gemaakt die mede dankzij Campers Canada en Fraserway vlekkeloos is verlopen.

Reply from Campers Canada
Superprofessioneel, snel geholpen, veel info ook over Canada, prijs was lager dan via de verhuurder zelf. Waar voor je geld, voor onze volgende camperreis komen we zeker terug bij jullie!

Reply from Campers Canada
Campers Canada, en ook Campers Australië, is een betrouwbare kleinere reisorganisatie. Wat betekent dat zij doen wat zij in samenspraak met jou als klant en reiziger afspreken. Duidelijke informatie over je reis op 1 plek en meer door tips en mogelijkheden toe te voegen.
Wat maakt dat je zo onbezorgd mogelijk op vakantie gaat.

Reply from Campers Canada
We zijn zeer tevreden over Campers Canada.
Prijs kwaliteit is heel goed.
Alle complimenten voor het team, geen vraag was te veel, snelle antwoorden via mail of jullie zochten telefonisch contact.
Alles was goed geregeld, vliegreis, de camper, hotel, reistips, routevoorstel, en alle informatie die we vooraf hebben gekregen. Het is merkbaar dat ze zelf in Canada zijn gewest.
De Camperhuur in Canada verliep zeer soepel.
Ik zou een volgende camperreis weer boeken bij Campers Canada.

Reply from Campers Canada
Campers Canada zorgt voor een vlotte afhandeling. Zij geven correcte en duidelijke informatie. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Je krijgt goed advies door middel van de app Mijn camperreis.

Reply from Campers Canada
Al diverse malen heb ik hier een camper gehuurd.
Bij het eerste gesprek heb je direct het idee, dat je hier goed zit. Ze nemen de tijd voor je geven je allerlei tips.
Alles wordt perfect en duidelijk geregeld: zoals vliegreis, hotels en camper.

Reply from Campers Canada
Dit bedrijf denkt echt met je mee en geeft heel veel advies!
Elke vraag die we hadden werd kundig beantwoord, heel erg fijn!
En zoveel tips en routesuggesties
Gewoon hier je reis boeken!

Reply from Campers Canada
Onze vakantie in Canada was mede door Campers Canada een fantastische ervaring. De reis was goed georganiseerd, zowel de vliegreis als de camperhuur.
Ook hebben we veel goede, bruikbare tips gekregen.
De telefonische bereikbaarheid is goed en heel vriendelijke medewerkers. Kortom, we zijn heel tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Reply from Campers Canada
Prima geregeld bij Campers Canada, heldere info over ophalen inleveren en gebruik van de Motorhome.

Reply from Campers Canada
Fijne vakantie gehad in Canada! Door Campers Canada was de vlucht, hotels, camper, route, ferry-overtochten en campings erg goed geregeld en daarbij ook nog leuke tips voor onderweg. Echt een aanrader!

Reply from Campers Canada
Wij hadden onze camper en vluchten bij Campers Canada geboekt. Kundig advies gehad van medewerkers die er duidelijk echt zelf geweest zijn. Ondanks dat we alle campings zelf hebben geboekt kregen we toch een heleboel tips. Ook zetten ze in ons reis dossier allerlei handige tips & tricks en lijstjes over wat mee te nemen etc. Heel goed met ons meegedacht (vooral Ernst!) en reageren snel. Echt een aanrader!

Reply from Campers Canada
We hebben een vakantie gehad om nooit meer te vergeten. De voorbereiding door Campers Canada was tot in de puntjes geregeld: vliegtickets, camper, tips en tops, annuleringsverzekering. Ze hebben alle moeite gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Kundige, aardige medewerkers die zelf ook ter plekke zijn geweest dus weten waar ze het over hebben.

Reply from Campers Canada
Erg fijn reisbureau die onze camper in Canada heeft geregeld. Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en je wordt overladen met handige tips, reisroutes en inside information over de mooiste plekjes! Ben er wel op tijd bij (liefst voor de jaarwisseling), want de campers en campings raken snel vol in de zomerperiode.

Reply from Campers Canada
Echt een aanrader weten waarover ze praten alles klopte.vliegreis,hotel,camper en een persoonlijk dossier aangemaakt met tips en adressen super. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.gr Willem en Annemiek.

Reply from Campers Canada
Wij hadden voor onze vakantie in Canada een camper gehuurd via Campers Canada. Alles was uitstekend geregeld. We konden de camper ophalen in Vancouver en weer inleveren in Calgary. De camper die we meekregen was zo goed als nieuw, dat was ook erg fijn. We zijn goed geadviseerd door deze verhuurder en uiteraard hebben we een super mooie vakantie gehad!

Reply from Campers Canada
In eerste instantie wilden mijn vriendin en ik alles zelf regelen, maar uiteindelijk ben ik blij dat we ervoor hebben gekozen om via Campers Canada te boeken. De communicatie verliep vlot en vriendelijk. Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld en ons goed voorbereid met uitgebreide tips en informatie over de route en de camper.

Reply from Campers Canada
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Alaska, British Colombia en Alberta. We hebben deze reis bij Campers Canada geboekt en mede dankzij hun betrouwbare en goede advies is de reis geworden wat we voor ogen hadden! Een absolute aanrader in het enorme woud van aanbieders.

Reply from Campers Canada
Learn more about other kinds of reviews.