Campers Amerika Reviews 13

Company details

1. Travel Agency
  2. Recreational Vehicle Rental Agency

Written by the company

Campers Amerika verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door Amerika willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldig klantcontact

Ook voor onze tweede camperreis gingen we op zoek naar een camper. We kwamen toch weer uit bij Campers Canada voor een reis naar Canada maar daar waren we al eens geweest. Toch Amerika eens bekijken bij Campers Amerika, we wisten gedeeltelijk wat we wilden en hun aanbod is uitgebreid en overzichtelijk. Na uitgebreid telefonisch contact waarbij onze wensen werden uitgesproken zijn we fantastisch geholpen, werden duidelijke waarschuwingen gegeven bij grote stappen maar toch werden we ook daarbij geholpen. Dit gaf ons vertrouwen om in zee te gaan met Campers Amerika. Ruim voor onze vakantie kregen we alle informatie toegestuurd, denk aan informatie over de camper, de reis, de wet- en regelgeving, hoe te rijden, waar op te letten, een advies voor een eerste nacht in een hotel en uiteraard de reservering bij de camper maatschappij. Eenmaal aangekomen kregen we een camper met ervaring en ook daarbij heeft Campers Amerika ons fantastisch geholpen waardoor we uiteindelijk een top vakantie hebben gehad.

Het persoonlijk contact maakt dat we zeker ooit terug gaan voor een volgende reis.

September 9, 2025

Reply from Campers Amerika

Erg leuk om te horen Alex! We hebben je graag weer geholpen en voor zo'n mooie reiservaring, daar doen we het voor! We zien jullie graag nog een keer in. Australië, Nieuw-Zeeland en zelfs 21 landen in Europa kunnen ook voor camperhuur, dus nog keuze te over :)

Top ervaring

Zeer prettige, persoonlijke benadering. Hierdoor was aan al onze wensen voldaan. Ook krijg je een heel fijn roadboek met ontzettend veel tips. Wij hadden een hele gave camper en er waren supermooie camperplaatsen om geweldige locaties voor ons geboekt!

July 25, 2025

Reply from Campers Amerika

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn én zo genoten hebben! Leuk dat we jullie naar volle tevredenheid op weg hebben kunnen helpen.

Bij aanvraag uitstekend geholpen

Bij aanvraag uitstekend geholpen, goede alternatieven ontvangen en prettige gesprekken gehad. Voor vakantie ook veel reistips en reis adviezen ontvangen. Complimenten, dik tevreden

August 7, 2025

Reply from Campers Amerika

Wat fijn om te horen, heel graag gedaan!

Zeer correct en behulpzaam

Zeer correct en behulpzaam. We kregen veel tips en bruikbare informatie die er mede voor gezorgd hebben dat wij een onvergetelijke camperreis door het westen van de Verenigde Staten hebben gemaakt.

August 8, 2024

Reply from Campers Amerika

Wat fijn om te horen Esther! We vonden het erg leuk om je op weg te helpen. Bedankt voor je mooie review.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snelle reacties en alles perfect geregeld voor onze camperreis in USA!

August 23, 2024

Reply from Campers Amerika

Wat fijn om te horen Steven! Geniet lekker na van je vakantie!

Betrouwbaar en persoonlijk advies

Persoonlijk contact met hele goede reisadviezen. Zeer uitgebreid online dossier met veel informatie over routes en activiteiten.
Boeking ging heel vlot, goed advies. Campers Amerika zijn zelf ervaren en bekend met het gebied en willen dit graag delen, verzekering goed geregeld. Camper via road bear, daar was ook alles heel goed geregeld. Camper zo goed als nieuw. Zeer tevreden en aanrader voor een betrouwbare camperverhuurder, waarbij je ook vertrouwen kunt hebben dat je veilig in Amerika kunt rondtrekken.

May 18, 2024

Reply from Campers Amerika

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat het goed bevallen is. Graag tot een volgende keer bij Campers Amerika, Campers Canada, Campers Down Under of Campers Europa.

Rated 5 out of 5 stars

alles wordt geregeld voor je en we…

alles wordt geregeld voor je en we hebben een goed routevoorstel gekregen met veel informatie en bezienswaardigheden op de route. Heel behulpzaam en informatief.
onmiddellijk antwoord op al je vragen.
Dank jullie wel.
Bart en Kristel uit België

May 17, 2024

Reply from Campers Amerika

Heel fijn om te horen Bart en Kristel! Graag gedaan. Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte reisorganisatie voor je USA droomreis

Vanaf het eerste contact op de USA & Canadabeurs in Zeist voelde het al goed aan. De goede gevoel is gebleven. Goed advies, nette offerte, verstrekken veel relevante informatie en goede afhandeling. Prettig is ook dat ze makkelijk telefonisch bereikbaar zijn. Ze je direct aan de telefoon herkennen als klant en wat je geboekt hebt. Bij een volgende camperreis zijn ze de nummer 1 om te benaderen.

May 14, 2024

Reply from Campers Amerika

Wow, wat een mooie review - hartelijk dank! En we kijken er naar uit jullie weer goed op weg te helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen jaar voor 3 weken een camper…

Afgelopen jaar voor 3 weken een camper gehuurd om door het zuidwesten van de VS te trekken. Heel erg tevreden over de service van Campers Amerika. Goede communicatie, een hoop handige informatie en antwoord op onze vragen. Bovendien goedkoper dan rechtstreeks boeken bij verhuurder in de VS. Ga zo door!

April 8, 2024

Reply from Campers Amerika

Dank voor de mooie recensie Pieter en Jacomien. Heel fijn te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie mooie camperreis door Zuidwest Amerika.

Dit jaar 2023 via Campers Amerika een camper beboekt

Dit jaar 2023 via Campers Amerika een camper gehuurd met alle benodigdheden er rond.
Was allemaal perfect geregeld, goed communicatie, en antwoord op alle vragen. We kregen via de mail een hoop met linken die we konden gebruiken in amerika. Maar ook hoe we internet konden gebruiken (en dat werkte perfect, onbeperkt).
We hadden ruim van te voren alle gegevens van waar we de camper op moesten halen maar ook van het hotel voor de eerste nacht. Hotel was netjes en met ontbijt, camper was klaar toen we erom gingen en vlug geregeld om mee te nemen. Ook toen we hem terug brachten we kwamen aan en half uur later reden we met de taxi naar het vliegveld.
Dus ik zeg campers Amerika ga zo door. THX

September 18, 2023

Reply from Campers Amerika

Wat leuk om te horen en wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Nu lekker nagenieten van jullie mooie reis! Hartelijke groet!

Aanrader!

Campers Amerika heeft op korte termijn onze camperhuur in Amerika tot in de puntjes geregeld. De communicatie is persoonlijk, snel en duidelijk. Hun reistips zijn nuttig en zorgen voor de nodige voorpret. Het ophalen en terugbrengen van de camper verliep voorspoedig. Mede dankzij Campers Amerika hebben we een onvergetelijke reis gehad!

August 22, 2023

Reply from Campers Amerika

Wat fijn te horen Hellen, dank voor de mooie review! Mocht je weer eens een camperreis willen maken, helpen we je graag weer!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf, was super geregeld alles!

August 14, 2023

Reply from Campers Amerika

Wat fijn om te horen, dank voor de mooie recensie, Chris!

Een aanrader!

Wij hebben voor onze rondreis door de National Parks in de midwest van Amerika een camper gehuurd via Campers Amerika. Het reserveringsproces verliep snel en transparant. Via een 'eigen' webpagina werden wij keurig op de hoogte gehouden en kregen wij een hoop informatie over wat er allemaal te zien en te beleven valt. Voor mij niet zo belangrijk omdat ik er al eerder was geweest, maar voor nieuwkomers uitermate nuttig. Ik heb als zeer plezierig ervaren dat medewerkers als het ware meekeken en meedachten. Het ophalen en retourneren van de camper in de USA verliep probleemloos.

July 10, 2023

Reply from Campers Amerika

Heel leuk te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Campers Amerika! Dank voor de mooie recensie en wie weet tot een volgende keer voor een camperreis in Amerika, Canada of DownUnder!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look