In het kort, Goede website, prijzen en makkelijk bestellen. Vervolgens netjes en snel verstuurd. Ik kom hier zeker terug.
See what reviewers are saying
In het kort, duidelijk, prijs/kwaliteit, snel verstuurd.
In het kort,
Er gaat nog niks mis maar kan geen…
Er gaat nog niks mis maar kan geen beoordeling maken als ik nog niets hebt ontvangen en wat de status is op dit moment
diffuser
Ik heb een diffuser besteld voor mijn auto, bleek dat de diffuser al eens door iemand was geretouneerd voor mij. zaten allemaal krassen op en beschadigingen doordat ze met een schroevendraaier hebben geprobeert los te wringen. al met al een tweedehands onderdeel binnen gekregen maar wel de volle prijs betaald. nooit meer hier bestellen
Strak design
Snel geleverd, goed verpakt. Vriendelijke pakketbezorger kortom , top geregeld.
Snelle levering en top verlichting
Snelle levering en top verlichting
Alles perfect in orde
Alles perfect in orde, snelle levering, aangekochte rubber koffermat past perfect in mijn Kia Sportage 2024 NQ5
In eerste instantie wat info gevraagd waar ik een antwoord op heb gekregen. Uiteindelijk wat delen besteld en die waren er snel en ze passen goed.
In eerste instantie wat info gevr
Super professionele service
Super service , snel geholpen en verstuurd waardoor ik mijn klant alsnog kon helpen . Graag tot een volgende keer 👍
Super service!
Niet aan te raden
Niet aan te raden, achterlampen besteld waar na een paar dagen al vocht in zat. Meerdere e-mails gestuurd, er word geen normale en werkende oplossing aangeboden. Echt waardeloos.
Geweldige goede en snelle service
Geweldige goede en snelle service.
Alles op voorrad en super snel geleverf.
Toppers hier.
Slechte levering beloftes zonder waar making
Eerst een spoiler besteld alles verdeed volgens wens dus dacht ik vraag eens of ze ook een diffuser en grill hebben toen begon de ellende de levering zou binnen 2 a 3 werk dagen zijn zoals bij al hun producten de diffuser kwam 5 dagen later maar geen grill nu kan dat natuurlijk gebeuren maar mijn gevoel zij er klopt iets niet dus maar een contact opgenomen werd er gezegt komt goed dinsdag na Pasen komt die bij jou thuis
Half uurtje later een mail gekregen duurt nog 2 weken tot levering dus weer heen gebeld en gezegt dat ik hem echt woensdag na Pasen nodig had alles kwam goed dinsdags nog een mail gekregen van morgen komt die binnen maar niks kwam binnen maar weer een frustrende mail gestuurd met uit eindelijk veel zeuren het gevoel hebben dat je van het kasje na de muur wordt gestuurd toch alles binnen gekregen
IK BESTEL NOOIT WEER HIER
En raad het ook echt niet aan betaal ergens maar een paar centen meer 🫶🏻
Overzichtelijk en fijne webshop met…
Overzichtelijk en fijne webshop met zeer concurrerende prijzen. Voordat ik de bestelling plaatste had ik enkele vragen over de pasvorm. Hier werd vrijwel direct op gereageerd, in tegenstelling tot andere webwinkels waar er soms dagen tussen zit. Bestelling, levering, product, dik tevreden en zal hier zeker vaker bestellen!
Geweldige service bij Carstyle
Geweldige service bij Carstyle! Ik ben superfijn geholpen en de volgende dag had ik de koplampen voor mijn Vito al in huis. De installatie was simpel "plug & play", zonder coderen of gedoe. Binnen no time dus overgestapt van halogeen naar Led lampen. Topkwaliteit met supersnelle verzending, absoluut een aanrader!
Mercedes grill met ster
Ik heb een Mercedes grill gekocht compleet met een ster zoals hij op de website stond.
Deze werd al later geleverd dan was afgesproken.
Nu bleek de zilveren ster er niet bij te zitten.
We hebben direct gebeld en er werd gezegd dat de ster er bij zou moeten zitten en zou hier nog over terug mailen.
De volgende dag heb ik een mail gekregen met de boodschap dat er geen ster bij zit.
Hierover hebben we weer gebeld dat deze wel zo op de website stond.
Toen werd er gezegd dat ze de site aangepast hadden en dat we die ster wel konden bestellen bij de Mercedes dealer maar dat we daarvoor zo’n
€.80,- bij moesten betalen.
Al met al ZEER SLECHT!!
Bestelt automatten
Bestelt automatten. Bleek niet op voorraad. In mail mededeling zou bij h7n heleverd worden in wk 31. Omdat het stil.bleef een mail gestuurt hoe het er nu voor stind. Het zou op vrijdag wk 31 bij hun binnen komen kreeg ik als antwoord. Vrijdag wk 31 geen bericht waarin gemeld zou moeten worfen wanneer ik de matten zou ontvangen. Nu bleek op de link in de iirspronkelijke mail de matten pas in wk 34 bij hun gelevetd worden. Gezien nul communicatie hierover en wel erg lange levertijd heb ik de bestelling gestoneerd. En mijn geld terug gevraagd. Tot nu toe nog geen antwoord op mijn mail. Krijg zo langzamerhand een onprettig onderbuik gevoel bij deze firma
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.