Daka Denmark A/S Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Fik hentet 2 heste i går

Fik hentet 2 heste i går, som var blevet aflivet på græsset. Lastbilen var for tung til at køre ind på græsset. Den sødeste chauffør hjalp min mand med at få dem trukket ud med vores bil, hvor han så kunne tage dem. Han var her i 45 minutter og hjalp ❤️
Håber han læser med her , tusind tak for hjælpen, du aner ikke hvor meget det betyd for os🙏

March 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Når det betales 2300 kr for å afhente…

Når det betales 2300 kr for å afhente den ponni på ca 100 kg og sjåføren klager fordi han må køre 40 meter . Fikk beskjed om at neste gang skal dyret ligge nede ved vejen i 80 sonen 😠

January 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Fik besked på at de først ville hente…

Fik besked på at de først ville hente efter kl 6.00 og når der på et tidspunkt kom en besked, ville der gå 2 timer så man kan sige rigtig farvel. De var der så efter kl 4 i nat. Følelsen af at føle sig snydt.
Det er ikke okay det der Daka. Undskyld talemåden men bruge penge for det der.....

January 13, 2026

Dårlig service

Fredag d 02.02.24 skulle DAKA komme og hente en hest der var aflivet pga. alderdom, den ville de hente mellem 12-14. Hesten lå ud til vejen, så de fra DAKA kunne løfte den op i lastbilen . Da de ikke var kommet til aftalte tidspunkt , blev der taget kontakt til DAKA, som som så havde weekend lukket og der var telefon svarer på. DAKA skrev mandag d 05.02.24 om morgenen at de ville komme kl 9.30, men ændrede tiden til kl 10.30 senere på dagen , der kom heller ikke nogen lastbil der. Hesten blev hentet mandag d 05.02.24 før middag .
Havde vi vidst at de ikke kom fredag d 02.02.24 , havde vi ventet med at få hesten aflivet til mandag d 05.02.24 om morgenen, da det ikke var akut. Den døde hest havde så ikke behøvet at ligge ud til vejen, hvor børnene cykler til og fra skole, og det ikke var muligt at gemme det døde dyr væk.

February 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nemt med tilmelding via hjemmeside

Nemt med tilmelding via hjemmeside. Bestilte afhentning dagen efter aflivning af hest men skrev en note den kunne afhentes dagen før efter et kl slet. Hesten blev så afhentet dagen før som ønsket. Sød og empatisk mand der kom og afhentede.
God oplevelse af den sidste rejse.

May 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

INGEN RESPEKT FOR MENNERSKER FØLSER!!

INGEN RESPEKT FOR MENNERSKER FØLSER!!

Sikke nogle mennesker der er på det sted, så send da heller hest til slagter.

Lars som tage telefon, kan ikke andet snakket grimt til folk. PAS MEGET PÅ IKKE RING UDE FOR ÅBENNINGS TIDEN DER HEDDER 8-16, selvom man står med død hest i gårdpladsen, skulle var hente 17. Og de komme ikke. Før kl 21.
Intet nummer ring på, hvis ikke de kommer.

October 17, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Monopol gribbe, der spinder guld på andres sorg!

Fuldstændigt hen i vejret at det skal koste dobbelt så meget at få hentet en hest i forhold til en ko! Med de priser ser man mange rigtig dårlige heste som ikke bliver aflivet simpelthen fordi det koster 5000 kr at komme af med sin hest med aflivning og afhentning. Gamle heste bliver på deres sidate dage kaste bolde fordi ingen vil sidde med udgiften til bortskaffelse. Jeg kender flere der har valgt at grave et stort hul selvom det er ulovligt, men hvilke andre alternativer er der? 4 mdr. Venteliste til zoo? Når du står med en akut syg hest? Virkelig underligt der ikke er nogen der griber ind overfor monopol virksomheden DAKA, for de kunne ikke være mere ligeglade med deres kunder for vi har ikke andre steder at tage hen. FØJ! At spinde guld på andres sorg og på bekostning af dyrevelfærden

February 5, 2018

Dårlige priser

Utroligt at det koster 1800kr at få hentet en lillebitte pony, når det eksempelvis kun koster omkring 750kr at få hentet ko, ikke så mærkeligt hvis folk vælger at grave deres heste ned istedet for at få dem afhentet af Daka.

June 2, 2017

Virkelig god service

Anmeldte en afhentning kl 15,07 og fik hesten hentet næste dag kl. 7,09
Besked på SMS inden og tiden passede 100%, venlig og forstående chauffør. Alt i alt en god oplevelse trods omstændighederne.

December 6, 2016

ALDRIG NOGENSINDE DAKA MERE

Kunne jeg give minus-stjerner havde jeg gjort det her. En ualmindelig dårlig oplevelse. De ved klart ikke hvad de har med at gøre. DAKA henter vores kæledyr og der er absolut ingen medfølelse, respekt, hjælpsomhed eller sitautionsfornemmelse. De burde køre med papkasser og byggeaffald istedet.

August 15, 2016

Det lugter!!!

Forfærdelig opfindelse, burde ikke være lovligt. Brænder i weekenden, der hvor folk er hjemme, i det mindste kunne i sætte jeres stinke tider i alm arbejdstid.

February 18, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Udnytter monopol på det groveste

Fik afhentet en hest men måtte konstantere at prisen er steget voldsomt og ift. erhverdrivende er det direkte svindsk at tage så mange penge. Der vil være dyr som havner andre steder pga. den horrible pris politik.
Det kan udelukkende lade sig gøre pga. monopol status.

September 18, 2015

Uforskammet!

Et mere uforskammet og usympatisk personale skal man sgu lede længe efter! Absolut ingen situationsfornemmelse! Gid der dog var et alternativ!
Ringede dem op en fredag, med en allerede aflivet hest (dødsyg, akut aflivning) som skulle hentes. Vedkommende lover, at det kan lade sig gøre med det samme, hvis vi overfører pengene inden kl. 12. Det gør vi så. Da jeg en time efter ikke har hørt tilbage fra dem ringer jeg igen, og de løber fra deres løfte. De kan komme på mandag! Det er sommer og 25+ grader, regn selv ud, hvad der vil ske med hestens krop i den hede! Da jeg beder om pengene tilbage for at finde et alternativ svarer vedkommende "Der findes ikke alternativer, dette vil være ulovligt. Desuden ville pengene jo alligevel først gå tilbage på mandag. Lad dog hesten ligge, ellers måtte du jo vente med at aflive den til på mandag!" - Undskyld mig, hvilke mennesker er det i har ansat? Åbenbart nogen, som mener man skal lade en hest lide?

August 22, 2015
Rated 3 out of 5 stars

ik specielt

hej
var ik specielt glad for deres service i det medarbejderen lover der sendes en besked når hesten var hentet og 1 time før de ville komme så staldens ejer ku tag det hun var dækket til med af hende

June 22, 2012

Is this your company?