Damm Auto Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Købte en Mercedes A klasse i okt 2022. Der var fejl på start stop funktionen. Fik en tid på et værksted i Tåstrup som lavede det på 2 dage på garantien. Jeg skulle ikke engang betale for en låne bi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse, hvor sælger/Brian både under køb, leverering & efterfølgende mht. garanti holder kunden i fokus. Vores ønsker til bilen, lakering af fælge, skift af rat og andre små rett... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har netop modtaget min BMW 320D. Efter FDM attest blev alle punkterne incl småfejl ordnet uden problemer. Alle aftaler overholdt og 6 mdr 100% garanti oveni. Så er det sku fedt at handle bil. Ved... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Købte en Mercedes A klasse i okt 2022

Købte en Mercedes A klasse i okt 2022. Der var fejl på start stop funktionen. Fik en tid på et værksted i Tåstrup som lavede det på 2 dage på garantien. Jeg skulle ikke engang betale for en låne bil.
Super god service og jeg slap for at køre bilen til Fredericia for at få den lavet.
Mvh
Niels.

March 22, 2023

Køb af Mercedes C220d

Køb af Mercedes C220d

Jeg købte en Mercedes c220d årgang 2018 hos Damm Auto.
Vi startede samtalen med at se om mit lån overhovedet ville blive godkendt inden vi indgik i dialog om evt. køb af bilen.
Samme dag skriver Brian Damm, at lånet er godkendt og jeg nu kan købe bilen, hvis det stadig havde interesse.

Vi aftalte en dag, hvor jeg kiggede og prøvekørte bilen. Jeg var vild med bilen og besluttede mig straks for at købe den.

Jeg fik ikke bilen med hjem, da den skulle klargøres! Allerede tre dage efter var bilen klar til at blive min. Vi underskrev kontrakten og så var jeg godt kørende i min nye Mercedes.

To dage senere begyndte mortorlampen at lyse gult, hvilket gav mig nedtur på. Jeg kontaktede straks Brian og han var så afslappet og bad mig om at komme forbi, så vi kunne få den fikset. Det viste sig at være NOx-sensor, der var defekt. Der blev bestilt en original fra Mercedes-Benz Kolding og to dage senere blev den udskiftet.
Det blev selvfølgelig dækket af garantien, som dækker i 6 måneder. Jeg skulle ikke punge en krone ud. Derudover bestilte Brian også spritnye originale Mercedes måtter til mig.
Kort sagt, det har været en fornøjelse at handle med Damm Auto. Han er der hele vejen og det er ikke bare ord.

Tak for god behandling og service, Brian!

Vh. Karar Kazem

March 10, 2023

Fuld anbefaling herfra!

Jeg leaser slut 2022 en BMW 530d xDrive fra 18' hos Brian og var meget tilfreds med købsforløbet og prisen, både under og efter vi har handlet - Der medfølger 6 måneders fuld garanti.

Men sådan en 'fuld garanti' er jo let at love ud, så længe der ikke sker noget (På Brians anfordring har han sørget for, at der selvfølgelig foreligger papirer, underskrevet af begge parter, på hvad garantien ér og dækker).

Min bil er netop kommet tilbage fra værksted, efter en irriterende omgang, som ikke er Brians skyld, men kommer sig af nogen der har haft fingrene i bilen før mig, så det er selvfølgelig noget jeg har forventet, ikke skulle udføres på min regning.

Brian har været til at få fat i under hele episoden, har sørget for (venligt!) værksted i KBH-området (jeg bor på Sjælland) og efter at have afsluttet forløbet, betalt hans del af regningen uden problemer eller forhandling.

Det er, bestemt, ikke en ubetydelig regning, så jeg har stor respekt for, at han helt sikkert, på alle punkter, har holdt hvad han har lovet og vil uden tvivl fortsætte med at anbefale ham i min omgangskreds.

January 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk med en forhandler, der ikke bare skal have en ud af vagten hurtigt...

Kæmpe tommel op til Brian, der i den grad tog sig tid til os på alle parametre både ved første møde, hvor vi så, prøvede og lavede en handel, og også da vi kom for, at hente bilen, hvor bankens systemer gav store udfordringer. Brian tog det helt stille og roligt og vi kom i mål til sidst, hvor vi kunne køre derfra i vores nye bil.

Efterfølgende opkald med div. spørgsmål bliver der roligt svaret på eller med lovning på, at undersøge og vende tilbage. Brian har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

Ikke sidste gang vi handler med denne kompetente og behagelige mand.

June 24, 2022

Ualmindelig god købsoplevelse

Tør man købe en brugt bil til en kvart million af en forhandler man ikke kender, som har forretning i Fredericia når man selv bor på Østerbro i København? Ubeset?
De fleste ville nok betragte scenariet som et vanvittigt naivt og risikabelt projekt, men jeg kastede mig ikke desto mindre ud i det efter at have nærstuderet Damm Auto, indehaveren Brian og ikke mindst Trustpilot.
Jeg fandt den BMW jeg ønskede, mailede lidt frem og tilbage med Brian, som svarede hurtigt og beredvilligt på alle mine spørgsmål om bilen og handelen. Særlig var jeg interesseret i garanti og eventuelle reklamationer inden for det halve års 100% garanti som han lovede. Han fortalte at han har en samarbejdsaftale med et Automester værksted i Tåstrup, så jeg ikke skulle til Fredericia i tilfælde af at der blev noget.
Efter lidt overvejelser besluttede jeg mig for at ville handle.
Jeg fik tilsendt en midlertidig slutseddel, som skulle fungere som en "gentleman-agreement" indtil jeg havde set bilen.
Nogle dage senere kørte jeg til Fredericia, hvor bilen stod klar. Den var fuldstændig som jeg forventede. Ualmindelig velholdt og klargjort, så vi lukkede handelen.
På vejen hjem kunne jeg dog mærke, at den rumlede usædvanligt meget ved kørsel. Dækkene var godt slidt og havde rejst mønsteret. Efter at have nævnt det for Brian, bestilte han 4 nye dæk til montering i Tåstrup. Ingen bøvl. Få dage senere blev dækkene skiftet, men værkstedet kunne se, at bremserne bagpå snart skulle have nye skiver. Efter en mail til Brian om dette, fik jeg beskeden, at det naturligvis var omfattet af garantien, og jeg blot skulle få det lavet på hans regning.
Så nu kører dytten fantastisk, og jeg har har genvundet troen på, at der findes ordentlige og reelle mennesker - også blandt bilforhandlere.

Der er en grund til de flotte anmeldelser. En stor anbefaling herfra.

May 18, 2022

HER ER KUNDEN I FOKUS

Har netop købt bil her og det har været en virkelig positiv oplevelse. Jeg bor ikke i nærheden af Fredericia men er glad for at det var hos Damm Auto jeg endte op med at købe bil. Det er flere måneder siden jeg købte bilen, men kunne først overtage den for nyligt. indehaveren, Brian sagde uden tøven at den bare kunne stå inde i udstillingen (tørt og godt) indtil jeg kunne hente den. Og det er kendetegnende for hele købsforløbet. Man skal altså lede længe efter samme niveau af service, tillid, og personlig rådgivning. Man er ikke på noget tidspunkt urolig for om tingene går som aftalt - det gør de!

De sælger kun kvalitetsbiler - og jeg er vild med min "nye brugte bil"

Selv om Fredericia ikke er lige om hjørnet for mig, så kører jeg gerne turen for at handle bil her næste gang også!

April 5, 2022

Super god oplevelse !!!

Vores ønsker til bilen, lakering af fælge, skift af rat og andre små rettelser blev indfriet.
Vi blev løbende orienteret i hele processen, og var med i evt. beslutninger.

En mindre rettelse på garanti blev udført ved vores lokale MB-specialist på sælgers regning.

Kort sagt: "Kunden er her i centrum"

Vi handler gerne her igen, selvom det er 200km væk !!

March 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Utroligt serviceminded og professionel.

Efter en prøvetur i bilen og 10 min samtale med ejer/indehaver var vi solgt.
Bilen købt på stedet af en utrolig serviceminded sælger.

Jeg/vi kan klart anbefale Damm Auto til alle der skulle være interesseret i BMW eller Mercedes.
Han har kun pæne, velholdte og prisfornuftige biler.

Tak til Brian for rigtig god handel og flot behandling af os som kunder.

March 8, 2022

Behagelig handel

Brian, tak for en behagelig og struktureret handel. Brian er altid klar til at hjælpe hvis man har spørgsmål eller småting i forhold til bilen. Jeg er blevet enormt glad for min nye BMW 320d😍
Bliv ved med at have flotte biler på lager, så kommer jeg jo nok igen😉

Vi ses😎

February 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Behagelig oplevelse, ny familieslæde BMW 320 D.

Jeg har for en uge siden købt en BMW 320 D hos Brian ved Damm Auto.

Fra første gang jeg tog kontakt til Brian, har han været meget behagelig, ærlig, og præcis i vores kommunikation både på email og telefon. Brian prøver på ingen måde at "pakke en noget på".

Det var været en udsøgt fornøjelse at handle med Brian, som sætter kunden først.

Ovenstående er 100% årsagen til at jeg tog turen fra Østerbro til Fredericia for at købt min nye bil ved Damm Auto.

Tak for handlen! Jeg er ski' gla' for bilen. :-)

December 4, 2021

5 store stjerner herfra

Har for kort tid siden købt en Mercedes hos Brian fra Damm Auto. Det har hele vejen gennem forløbet været en meget positiv oplevelse. Brian er yderst troværdig og ordholdende og alle aftaler er overholdt. Bilen var klar og fremstod helt skarp da jeg skulle hente den oven i købet lidt før aftalt tid. Køber meget gerne bil igen hos Brian.

August 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Købte en super fin mercedes e220 af…

Købte en super fin mercedes e220 af Brian.
Han har været meget behjælpelig og professionel under hele forløbet.
Da bilen fik et enkelt problem under garantiperioden, var der ingen tøven eller lignende fra Brian.
Rart at tingene bare fungerer. Kan klart anbefale ham.

August 13, 2021

Kære Brian

Kære Brian

Fra jeg ringede til jeg var forbi dig i Fredericia, følte jeg mig tryg hele vejen. Du svarede på alle mine spørgsmål og samtidig var du ærlig fra start til slut. Dette var årsagen til at jeg kørte fra København for at købe bil hos dig. Du overholdte alt hvad du lovede.

Jeg vil aldrig glemme din venlighed i forbindelse med min glemsomhed. Da jeg fik leveret min nypoleret bil hos dig glemte jeg i farten alle papirerne på bilen, FDM testen samt synspapiret. Du ringede til mig da jeg var nået til Odense og beroligede mig med at du vil sende mig alle papirerne på min adresse. Af hjertet tak.

Næste gang jeg skal have bil kommer jeg forbi dig igen.

Mvh.

Malik

July 5, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og tryghed i processen.

Damm Auto har netop solgt os vores nye bil, og den er simpelthen bare lækker. Vi har været meget trygge ved hele forløbet, og både garanti og klargøring har været helt i top. Damm Auto kan helt klart anbefales, hvis du er i markedet for en ny bil.

April 1, 2021

Har kun handlet ved Damm Auto

Har kun handlet ved Damm Auto, fordi man får en yderst professionel service og det man køber, er bare i den skønneste orden og han hjælper gerne, så man når helt i mål med handlen.
Er der spørgsmål, er han så hjælpsom.

December 15, 2020

Super oplevelse.

Vi har lige købt en nyere BMW 530D af Brian. Det har hele vejen igennem været en super oplevelse. Brian er ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun anbefale andre at handle bil med Brian :-)

December 9, 2020

Take a closer look