Købte en Mercedes A klasse i okt 2022. Der var fejl på start stop funktionen. Fik en tid på et værksted i Tåstrup som lavede det på 2 dage på garantien. Jeg skulle ikke engang betale for en låne bi... See more
See what reviewers are saying
Super god oplevelse, hvor sælger/Brian både under køb, leverering & efterfølgende mht. garanti holder kunden i fokus. Vores ønsker til bilen, lakering af fælge, skift af rat og andre små rett... See more
Kæmpe tommel op til Brian, der i den grad tog sig tid til os på alle parametre både ved første møde, hvor vi så, prøvede og lavede en handel, og også da vi kom for, at hente bilen, hvor bankens sy... See more
Har netop modtaget min BMW 320D. Efter FDM attest blev alle punkterne incl småfejl ordnet uden problemer. Alle aftaler overholdt og 6 mdr 100% garanti oveni. Så er det sku fedt at handle bil. Ved... See more
No recent history of asking for reviews
God handel hvor det der bliver sagt gælder!
Vi har netop købt vores 2. brugte bil ved Damm Auto og har begge gange været super tilfredse. Oplevede kun god service, da vi kontaktede dem angående problemer med bilen. Det blev lavet med det samme.
Ingen problemer.
Købte en 4 år gammel bil til familien. Efter kort tid var der et par småting der skulle udbedres, bl.a. en defekt bremsekaliber, begge gange var der ingen problemer, Damm Auto skiftede og reparerede med et smil uden beregning.
Vi kan varmt anbefale Damm Auto.
Den skal vist lige udvides lidt, har siden haft et problem med parkeringsbremse-systemet elektrisk og mekanisk her lidt over et halvt år efter. Fejlen er fundet og rettet, en regning på ca 5 1/2 tusind, som Damm auto efter en høflig og saglig diskussion om sagen, hjalp med at betale halvdelen af. Meget fint. Ydermere skal det siges, at Brian Damm har været yderst fleksibel med at lade mig bruge lokale værksteder. Da jeg bor et godt stykke fra Fredericia, har det været en kæmpe hjælp. Køber gerne bil der igen.
Super bilhandler
Købte en brugt bil i den billige ende, alting var i orden.
Kan varmt anbefale damm-auto
Damm Auto, Fredericia
Købte 3,5 år gammel bil hos Damm Auto (Brian Damm). Blev muntlig lovet 6 md. 100% garanti. På slutseddel står der "garanti iflg. købeloven", og det har jeg erfaret er noget helt andet. Jeg har flere "hængepartier med ham, men han gider ikke at bruge mere tid på mig. Regn kun med det der udrykkeligt er skrevet.
suveren service, reel pris og alle data lagt på bordet!
En bilforhandler jeg trygt kan anbefale til andre!