DayDose Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Får ikke tilbagemelding på mails, og telefonen bliver aldrig besvaret :-( Da det ikke er muligt at købe produkter i butikker længere skal der bestilles over nettet. Har forsøgt at bestille via net... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte deres annoncerede tilbud d. 4 juli og har skrevet to gange siden da der ikke er kommet noget som helst endnu. Intet svar....

Company replied

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

DayDose kosttilskud er en af de mest omfattende kosttilskudsprodukter. Produktet er rig på vitaminer, mineraler, coenzyme Q10, grøn the, samt forskellige urter.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke komme i kontakt med firmaet !

Får ikke tilbagemelding på mails, og telefonen bliver aldrig besvaret :-(
Har forsøgt at bestille via nettet men heller ikke her har jeg modtaget svar om bestilling er registreret.
Telefonen bliver ikke besvaret. Når man ringer til ABACUS MEDICINE A/S som åbenbart ejer DayDose bliver heller ikke klogere, man stilles om til en "ventemelodi" som jeg havde tålmodighed til at høre på i 18 min før jeg lagde på.
ØV ØV ØV

July 15, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Svarer ikke på mail eller telefon

Jeg har i februar skiftet adresse på daydose hjemmeside, da jeg er flyttet. Har flere gange forsøgt at ringe, samt skrive Emails, men min pakke bliver fortsat leveret på min gamle adresse, som jeg ikke har adgang til. Jeg har forsøgt at opsige mit abonnement, men hører ingenting når jeg skriver Email eller ringer. Det er så frustrerende at betale for noget man ikke får. Så dårlig service.

May 21, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Daydose holder min balance i topform

Først vil jeg takke for fin kundeservice, ved en fejl fik min kæreste smidt etuiet ud, jeg kontaktede kundeservice, og kunne hente en nyt etui ( vi bor tæt på) med en uges dosis uden beregning, dernæst har jeg kunne spørge til hvilken type der passede os bedst og fik et fint og kvalificeret svar. Selve daydose holder min balance i top, tak for daydose 😀🇩🇰

January 20, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har altid været i tvivl om hvad jeg…

Har altid været i tvivl om hvad jeg skulle tage af vitamintilskud og har måske derfor fået for meget og det blev sikkert samtidigt for dyrt. Denne løsning er rigtig fin for mig. Nu er jeg sikker på at jeg får det rigtige antal vitaminer i forhold til min aktivitet.

August 15, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Essential (til kvinder)

Har afprøvet Essential (til kvinder).. Det er super lækkert og nemt at have med, overskueligt opdelt.
Dog er der en ting - fiskepillen, lugter når man tager den ud af pakken (men tænker at det er fordi den er lidt "tynd hudet", så det kunne evt hjælpe, hvis det var en hårde pille) --- det er også det eneste minus jeg ser ved dette produkt.

August 14, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Nemt

Nemt!
konkurrencedygtige på prisen ift konkurrenter.
God brugervenlig doseringsbakke - kæmpe plus at den er markeret med de enkelte ugedage.

Det ville være super hvis man selv kunne vælge lidt mere til og fra, men det ville selvfølgelig gå udover prisen.

Udover det var jeg i tvivl om hvilken en af dem jeg skulle vælge af immun eller den til kvinder. Det kunne være rart med lidt mere guide til hvilken, der passer bedst til en.

August 10, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Efter at jeg er begyndt med Daydose…

Efter at jeg er begyndt med Daydose immun, har jeg ikke haft de sædvanlige influenza perioder
Tak for det Daydose

May 9, 2019

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Vi er så glade for at høre, du er sluppet udenom de sædvanlige influenza epidemier med vores Immune tilskud. Dette kosttilskud er udviklet specielt immunsystemet og kroppens naturlige forsvar. Noget af det helt specielle ved netop dette tilskud, er tilsætningen af echinacea, grøn te og ginseng.

DayDose

Hurtigt levering. God pris. Dejlig indpakning, der er nem at have med i tasken. Rigtig fint kosttilskud, der giver fine resultater (hud og hår). Jeg er meget tilfreds med resultatet 🤗

May 6, 2019

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Tak for en virkelig fin anmeldelse, hvor er det fantastisk, at du er fuldstændig tilfreds - hele vejen rundt. Vi gør også vores bedste, for at gøre et kosttilskud så nemt og håndgribeligt som muligt. Og så er vi markedets mest omfattende kosttilskud med 13 vitaminer, 10 mineraler, og op til flere forskellige næringsstoffer.

En god oplevelse

Dejlig oplevelse med kundeservice og hurtig levering.

Hej Josephine,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Hvor er det dejligt, at du roser både vores kundeservice og levering. Vi arbejder hårdt på at levere den bedste service, så det er fantastisk at få lidt ros.

Rated 5 out of 5 stars

DayDose virker for mig og så er deres…

DayDose virker for mig og så er deres service super god.
5 Stjerner herfra :-)))

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Hvor er det dejlig, at du anerkender vores kundeservice. De er super søde, og vores søde kostvejleder Helle er altid klar til at hjælpe med personlige råd og vejledning. Vi giver hende straks besked om din positive anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg husker at tage mine vitaminer.

Jeg husker at tage mine vitaminer, lettere bliver det nok ikke.

Hej HC,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Vi er super glade for din positive anmeldelse, og at du synes det er super nemt. Det er nemlig også hele vores tanke bag et nemt og håndgribeligt kosttilskud. Vores patenterede æsker er dagdoseret, så din daglige dosis er forberedt - hver dag. Dejligt, at du også synes det er smart.

Har været meget tilfreds

Har været meget tilfreds med mit abonnement hos DayDose. Vigtige vitaminer, lækker indpakning og kompetent kundeservice. Kan klart anbefales!

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Det glæder os meget, at du har valgt netop vores kosttilskud. Vores kundeservice team er super søde, og vi har en certificeret kostvejleder på hver dag, som altid er klar til at give personlige råd og vejledning. Vi giver dem straks besked om din positive feedback.

Rated 5 out of 5 stars

DayDose er et super koncept😍

DayDose er et super koncept! Jeg kan ikke undvære det i min hverdag :-)

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Vi er både meget glade og stolte over, at du er vild med vores koncept - og slet ikke kan undvære det.

Får dækket mit vitaminbehov

Er sikker på at jeg får dækket mit vitamin behov – og opfyldning kommer automatisk med med posten når jeg er ved at løbe tør. Tiptop!

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Det glæder os, at du har valgt vores kosttilskud. Det er vi meget stolte over.
Du får helt sikkert dækket dit vitaminbehov, da vi har hele 13 vitaminer med mindst 100% af det anbefalede daglige indtag, i alle vores kosttilskud.

Vi er glade for at høre konceptet virker for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Daydose er et supergodt koncept

Daydose er et supergodt koncept. Det er dejligt nemt, at det automatisk bliver tilsendt, og så er det genialt, at pakkerne er doserede for én med ugedage, så man kan holde øje med, om man har husket at tage pillerne. Jeg kan varmt anbefale Daydose

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.

Vi er super glade for at høre, at du også synes vores æske er super smart - det synes vi nemlig også. Dejligt du havde lyst til at dele din anbefaling!

super vitaminer

super god måde at få alle sine vitaminer på - kan stærk anbefales

March 27, 2019

Hej Betina
Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service.
Og tak fordi du har valgt DayDose til at levere dine vitaminer, det er vi super stolte af.
Vi er rigtig glade for at høre at vores koncept virker for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Daydose i et halvt år

Jeg har brugt Daydose i et halvt år, og er rigtig glad for produktet. Jeg er stor tilhænger af Active der har virket rigtig godt på mine led. Levering fungerer rigtig godt og nemt.

March 23, 2019

Hej Marianne

Tusind tak din anmeldelse af vores produkt og service.

Det glæder os, at du har valg netop vores kosttilskud. Vi ønsker at give danskerne en nemmere tilgang til vitaminer og mineraler samt inspirere til en sund livsstil og varieret kost. Så vi er rigtig glade for at høre at vores vitaminer har gjort en forskel for dine led.

Daydose Active og Daydose Essential Female kan anbefales

Jeg har prøvet både Daydose Active og Daydose Essential Female, og jeg har er meget glad for begge varianter. Ømheden i mine led er væk, og jeg har mere energi, hvilket gør det lettere for mig at passe min træning og en travl hverdag i det hele taget. Jeg kan også se en forbedring i min hud og mit hår. Jeg kan klart anbefale Daydose.

March 15, 2019

Hej Minna

Tak for anmeldelse af både vores Active og Essential Female variant.
Det er godt at høre, at vores vitaminer har gjort en forskel for dig og specielt at du har testet flere af vores varianter af. Vidste du, at du på https://www.daydose.com/om-kosttilskud kan finde inspiration til en sund livsstil, spændende artikler om vitaminer og mineraler samt gøre dig klogere på nogle af vores ekstra virkestoffer?

Rigtig god dag.
MVH Emma fra Team DayDose