Får ikke tilbagemelding på mails, og telefonen bliver aldrig besvaret :-( Da det ikke er muligt at købe produkter i butikker længere skal der bestilles over nettet. Har forsøgt at bestille via net... See more
See what reviewers are saying
Bestilte deres annoncerede tilbud d. 4 juli og har skrevet to gange siden da der ikke er kommet noget som helst endnu. Intet svar....
Først vil jeg takke for fin kundeservice, ved en fejl fik min kæreste smidt etuiet ud, jeg kontaktede kundeservice, og kunne hente en nyt etui ( vi bor tæt på) med en uges dosis uden beregning, dern... See more
Jeg har prøvet både Daydose Active og Daydose Essential Female, og jeg har er meget glad for begge varianter. Ømheden i mine led er væk, og jeg har mere energi, hvilket gør det lettere for mig at pass... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
DayDose kosttilskud er en af de mest omfattende kosttilskudsprodukter. Produktet er rig på vitaminer, mineraler, coenzyme Q10, grøn the, samt forskellige urter.
Contact info
Vesterbrogade 149, 1620, København, Denmark
- www.daydose.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg har prøvet "DayDose Active" i 3…
Jeg har prøvet "DayDose Active" i 3 måneder. Det er det mest seriøse produkt, jeg har fundet på markedet, og jeg har tydeligt mærket en forbedring af mine led og mit energiniveau.

Reply from DayDose
Anbefales ikke...
For det første, står der, at man får sine varer i løbet af 2-3 dage.
Jeg bestilte en uges prøve for 1 kr., d. 18/02-2019 og det er idag 25/02 - 2019, og jeg har stadig ikke fået min varer.
Dog, har jeg skrevet for til dem for at sprøge hvordan og hvorledes, men hvor deres undskyldning bliver følgende:
"Vi sender dette tilbud med Post Nord og må derfor desværre påregne ca 1 uges levering. Det beklager vi meget.
Håber du har modtaget din pakke på nuværende tidspunkt.".
Der står dog på deres hjemmeside under "handelsbetingelser" at: "Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail fra DAO365 (vores logistik og forsendelsesfirma) med et link til at tracke din ordre."
Jeg har stadig intet mail modtaget.
Dermed anbefaler jeg dem ikke.

Reply from DayDose
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.