Beddenspecialist de Been Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Na 44,5 jaar huwelijk waren we wel toe aan een nieuwe slaapkamer. Bij De Been Slaapcentrum in Etten-Leur waren we op het juiste adres. Men nam de tijd om ons uitgebreid te adviseren mbt alle mo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zochten een nieuw compleet bed! en omdat we in het verleden ook al zeer goed geholpen waren met een nieuwe lattenbodem en matras (mijn man had toen ernstige rugklachten en deze zijn verholpen de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt voor de goede service. Diverse keren geweest. Dit was geen probleem. vriendelijk personeel dat mij prima heeft uitgelegd wat het verschil is tussen de diverse matrassen, kussens ed. Kan weer... See more

Company details

1. Bedroom Furniture Store

Written by the company

Welkom bij beddenspecialist de Been De Been is al meer dan 102 jaar een bekend adres in Etten-Leur en omgeving. Veel mensen hebben in die tijd kennisgemaakt met onze veelzijdige winkel aan de Bisschopsmolenstraat. Wij zijn al generaties lang gespecialiseerd in maatwerk, dat perfect aansluit bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze klanten. En dat maakt ons een betrouwbare keuze voor een grote en tevreden klantenkring. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we onze showroom compleet vernieuwd. Het resultaat is een van de meest gespecialiseerde slaapwinkels in de regio, met een breed assortiment, scherpe prijzen en veel mogelijkheden voor persoonlijk advies. Wij bekijken bij u thuis uw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het u uitkomt. Bent u niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij u thuis om u een passend advies te geven of uw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen uw oude matrassen retour en bieden u de beste garanties. Wilt u ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Bisschopsmolenstraat 40 in Etten-Leur. Graag tot ziens!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Aankoop Matras

Allereerst vriendelijk ontvangst met koffie. Daarna de slaapwensen kenbaar gemaakt. Dan begint het proces van proef liggen op diverse matrassen qua hardheid en de prijzen waren (nog) niet bekend gemaakt om het lig comfort niet te beïnvloeden. Gedegen uitleg gekregen over de verschillende hardheid van de matrassen en de lighouding en rust van het lichaam. Uiteindelijk de keuze gemaakt om het juiste matras te kiezen. Na een aantal weken is het matras geleverd en we slapen er voortreffelijk op! Dus alles staat of valt met een gedegen advies, welke je krijgt bij 'De Been Slaapadviseurs' en een goed luisterend oor naar de wensen van de klant door de adviseur. Kortom goede keuze matras en goed advies. Echt de moeite waard om een keer binnen te lopen als u een gedegen advies wilt.

September 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Onbeschofte eigenaar

Onbeschofte eigenaar, die je behandeld als vuil!! Te gierig om je te helpen als je terug komt omdat je spullen niet heel thuis zijn afgeleverd.

October 19, 2023
Unprompted review
Beddenspecialist de Been logo

Reply from Beddenspecialist de Been

Geachte heer Jobse,
Bedankt voor uw revieuw.

Zoals U weet heeft U in de outlet een eetkamertafel van € 2.150.00 en een tafellamp van € 590,00 verkregen voor een bedrag van € 175,00 samen.
Zoals wij u hebben aangegeven zijn de spelregels daar; zelf demonteren en meenemen zonder garantie en/of service.
U heeft gevraagd of deze artikelen thuis gebracht konden worden daar u zelf geen transport heeft.
Wij hebben u aangeboden deze beide artikelen voor € 50,00 bij u thuis te leveren.
Na een afspraak is dit bij u geleverd echter door een ongelukje is door de bezorger het glasblad beschadigd.
Wij hebben het glasblad mee retour genomen en een ander glasblad bij u afgeleverd samen met het onderstel en de tafellamp.
Daarna bent u in de zaak geweest om een nieuw glasblad te eissen.
Omdat wij hierin niet toestemde zijn wij ineens onbeschoft en zou u als "vuil" behandeld zijn ???!!!

Fijne koop

Heel goed en geduldig advies gekregen.
Alles is thuis netjes gemonteerd.
Oud bed retour genomen.
In 1 woord...super!

September 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Beddenspecialist?!

Uitgeslapen?? Ja Dhr de Been waarschijnlijk wel, ik niet. Ik koop daar een boxspring (2019) en binnen een half jaar is er al behoorlijke kuilvorming aan de kant waar mijn man sliep. Meteen contact opgenomen, maar meneer zelf, was niet aanspreekbaar, zo nog menig maal daarna.Helaas was de periode daarop volgend zeer zwaar voor mij, vanwege omstandigheden, dus liet ik het rusten. Maar nu 2022 is er aan mijn zijde ook kuilvorming (+/-4 cm) ontstaan en eindelijk kreeg ik meneer zelf aan de lijn, dus kwam hij langs en bevestigde dat het verschil(kuiltje) wel diep was. Hij heeft zelfs een foto gemaakt en zou mij nog wel even berichten hoe of wat. Je raad het al, het betreft hier alleen contourvorming en dat is normaal, volgens zijn zeggen(later per e mail). Wat een topper ( van ruim 1700 euro) of moet ik zeggen “ FLOPPER “ ?

July 15, 2022
Unprompted review
Beddenspecialist de Been logo

Reply from Beddenspecialist de Been

Geachte mevrouw Kerssies,
Bedankt voor uw review.

Zoals u ook weet heeft u 14 mei 2019 een Showroommodel boxspring gekocht, deze is op 18 mei 2019 bij u geleverd en geplaatst. Zoals u weet heeft u op een showroommodel een garantie
van 2 jaar, met een afschrijving van 50% per jaar.
Uw klachtmelding is door ons ontvangen op 11-06-2022
Wij hebben deze op 06-07-2022 bij u geinspecteerd.
In de matras hebben wij geen gebrek kunnen vaststellen, alleen vertoond de topper een lichte tot normale contourvorming.
Hierdoor is uw klacht door ons dan ook afgewezen.
Ondanks dat de boxspring buiten de garantie valt hebben wij u toch een coulance aanbod gedaan om de topper te vervangen met een korting van 60%.
Echter ook als u de topper gaat vervangen gaat daar toch weer een contourvorming in ontstaan.
Dit aanbod staat nog steeds !
Met vriendelijke groet.
de Been slaapadviseurs

Tevreden klant

Na een goed, uitgebreid en deskundig advies te hebben gehad in de winkel , werd de boxspring volgens afspraak geleverd.
Petje af voor de heren van De Been die het geheel naar boven moesten brengen en het daar vervolgens netjes in elkaar hebben gezet.
We slapen er uitstekend op.
Prima voorlichting en service

June 27, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look