Delons Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Bedste sted i Horsens. Deres durum og pizza er meget gode. De kan godt finde ud af at lave meget derinde og de er meget venlige dem der arbejder derinde. Alt sygt lækkert. Kom her hvis du faktisk vil... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har I hård mave og døjer med at få jeres afføring ud, så er det ved Delons I skal handle jeres mad. At spise pizza hos dem, resulterer med garanti at der kommer gang i maven, og endda tyndskid. Pizzae... See more

1. Restaurant
  2. Pizza Delivery
  3. Pizza Takeaway
  4. Take Away Service

Information provided by various external sources

Delons Pizza Horsens er et lækkert spisested der ligger i hjertet af Horsens (Grønnegade 27). Vores opskrift er blevet skabt gennem flere års erfaring!

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Maden er ELENDIG!

Maden er ELENDIG!

Vi købte to pizzaer ved Delons. Det tog en evighed før de var klar, selvom vi var de eneste der stod og ventede. Da de endelig var klar og vi fik dem hjem og skulle spise.. Der fik jeg et chok over de elendige skod pizzaer vi havde købt!

Min pizza SEJLEDE i olie og fedt. Really. Hvis der var mere olie på min pizza, så ville amerikanerne invadere Danmark for at få fat på det. Til nøds ville jeg kunne fylde tanken på min bil med alt den olie. Det var mega ulækkert. Jeg var nødt til at tage min pizza ud til håndvasken for at hælde noget af olien af den. Føj.

Det er uden tvivl en af de ringeste pizzaer jeg har fået. Vi kommer aldrig til at købe der igen.

June 22, 2021
Advertisement

Elendigt.

Elendigt.
Estimeret levering var indenfor en time.. Efter 1 time og 10 minutter var maden stadig ikke kommet, derfor ringede vi og spurgte til det. 20 min senere kom manden med den nu kolde mad, uden undskyldning og uden kompensentation. Levering koster tilmed 20 kr.
Delons har alle dage været det bedste sted i byen, men maden var nu tæt uspiseligt.. Jeg kan kun sige at de er et prakteksempel på hvordan man lynhurtigt har mistet 2 kunder.

October 7, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hvis du vil bruge dem, så hent din mad selv.

De laver faktisk rigtig god mad, men de kan på ingen måde levere til tiden! Din mad vil blive leveret inden for over 1,5 time. Over 2,5 time senere og stadig ingen mad. Dybt kritisabelt.
Har ellers været mit fortrukne pizzaria i over 15år men det er vist ved at være fortid.
Undskyldningerne er der altid når man ringer og "brokker" sig, så er bilen eller ovnen gået i stykker. Få nu styr på jeres leveringer så vi og vores børn ikke skal vente i så mange timer på en almindelig torsdag.

May 9, 2019
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Gode pizzaer - bedst i Horsens og bedst til prisen

De laver gode pizzaer, fair priser og leverer til tiden. Jeg har ikke fundet bedre i Horsens, når der er tale om levering på adressen. Lidt vrøvl med hjemmesiden. De er til at tale med og ringer gerne tilbage ved special bestillinger

July 15, 2018

Dårlig service

Min mand bestilte nogle pizzaer og en kebabrulle til mig. Kebabrullen bliver bestilt uden dressing. Da min mand henter den bestilte mad, spørger han: er rullen uden dressing? Ja får han at vide. Da jeg så skal til og igang med at spise min rulle, ja så sejlede den i dressing. Min mand ringer straks til Delons og de tilbyder at vi kan få en ny GRATIS. Wauv stort af jer. Da min mand kommer ind for at hente den får han dog en undskyld. Men det var også det. Vi har trods alt 20 minutters kørsel hver vej....!!! Og den tur skulle jo så køres en ekstra gang.

June 27, 2018

Is this your company?