deucsweden Reviews 76

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag beställde en Fume armband nyligen och jag ville ha det kortare men det blev inte. Idag har jag fått min armband och utan att förkorta armbandet det passade mig bäst. Jag är jätte glad och tacksam.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Dålig kundservice, lång leverans. Levererade till ett ombud som jag ej valt 1,5 mil bort, ända anledningen till att det är 3 stjärnor istället för 2 är för att jag fick godis i. Annars 2. Skulle rekom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super bra. Inte så lång leverans. Fick mitt halsband snabbt. Smycket var precis som bild, jätte fint. Det var inget fel. Jätte nöjd. När jag hade en fråga så tog det inte lång tid tills jag skulle få... See more

Company details

1. Jewelry and Watch Insurance Company

Written by the company

Deucsweden är ett svenskt företag som erbjuder kvalitetssmycken till fantastiska priser. Vi har ett brett sortiment av smycken i rostfritt stål till både killar och tjejer.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Funkar

Helt ärligt lägger jag endast en tvåa för att jag till slut efter en månad fick hjälp med min beställning och skulle jag inte hitta ägarens telefonnummer hade jag troligen aldrig fått mitt paket. Jag skickade tusen mail och fick inget svar kollade runt och hörde att det hände samma med andra att de aldrig fick sitt paket så då blev jag irriterad och försökte söka upp annan kontakt för att nå dem. Han svarade direkt på telefonen och var jätte trevlig och ville lösa situationen vilket såklart är ett plus i denna situation. Produkten är inte till mig så kan inte säga så mycket om den utan bara att den är fin och matchar beskrivningen. Vet inte om jag skulle rekommendera ett köp här i från tills problemen blir lösta och de håller mer koll.

January 27, 2026

Tillbaka-skickad vara, ingen återbetalning

Jag skickade tillbaka varan då den inte passade. Fick betala frakten själv 115kr. Följde varje steg, allt som skulle finnas med i/på paketet. Skrev ett mejl med all information till deucsweden (som man skulle göra i deras retur-förklaring) när jag lämnade tillbaka det. Har inte hört något, gått minus flera hundra kr samt att jag inte har halsbandet heller. De hämtade aldrig upp det, fick se att SMS skickats till företaget men sedan att det inte nått fram alltså de ej hämtat upp? På PostNords hemsida. Ingen kontakt. Skulle inte rekommendera. Scam.

December 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ej fått alla varor och företaget svarar ej på mail.

Beställde i dec fick leverans snabbt men det fattas ett halsband för 99kr. Har mailat 2ggr 22dec och 31 dec. Jag har fortfarande inte fått någon återkoppling och nu har det nästan gått en månad sen jag mailade sist. Varför svara ni inte? Jag har även anmält via klarna men ingenting händer.

January 19, 2025
Unprompted review

Dålig service

Beställde ett armband och ett halsband av er, när jag hämta mitt paket fanns bara halsbandet och har föröskt få kontakt med er i snart 2 veckor. Men fortfarande ingeting...

June 13, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look