Jag beställde en Fume armband nyligen och jag ville ha det kortare men det blev inte. Idag har jag fått min armband och utan att förkorta armbandet det passade mig bäst. Jag är jätte glad och tacksam.... See more
See what reviewers are saying
Dålig kundservice, lång leverans. Levererade till ett ombud som jag ej valt 1,5 mil bort, ända anledningen till att det är 3 stjärnor istället för 2 är för att jag fick godis i. Annars 2. Skulle rekom... See more
Company details
Written by the company
Deucsweden är ett svenskt företag som erbjuder kvalitetssmycken till fantastiska priser. Vi har ett brett sortiment av smycken i rostfritt stål till både killar och tjejer.
Contact info
Hubertsuvägen 3A, 433 33, Göteborg, Sweden
- deucsverige@gmail.com
- www.deucsweden.se
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dålig och jag vill lämna de tillbaka då…
Dålig och jag vill lämna de tillbaka då jag måste betala frakt
Tycker att halsbandet ser riktigt fake…
Tycker att halsbandet ser riktigt fake ut har köpt bättre halsband på wish för 12kr tyvärr.
Super bra
Super bra. Inte så lång leverans. Fick mitt halsband snabbt. Smycket var precis som bild, jätte fint. Det var inget fel. Jätte nöjd. När jag hade en fråga så tog det inte lång tid tills jag skulle få mitt svar genom Mail.
Toppen!!!!!
Ge rätt leverans tid
Alla ska köpa från den här sidan.
Väldigt bra service och om de har gått sönder så får man en ny direkt. Riktigt bra företag .
Bra service!
Reklamerade ett armband som tyvärr gick sönder. Fick snabb hjälp och ett nytt armband ⭐️
Sega svar
Sega svar
Jag har köpt ett halsband utav Deucsweden och gillade inte det. Enligt deras returpolicy så har man rätt att lämna tillbaka det så länge lapparna är kvar. Paketet kom med flera skador och hade en helt annan form när den kom fram. Därmed hade lappen lossnat på grund av skadorna. Inte nog med detta har jag mailat dem och fått svar men efter det så hade jag en sista fråga innan jag gör min retur vilket jag inte fått svar på än, det har gått 12 dagar och därmed har min returrätt löpt ut. Jag rekommenderar er starkt att inte köpa från denna värdelösa webbsida utan istället gå till ett annat företag så som Kejsar.se
Inget svar
Råkade köpa en för kort längd på ett halsband till min pojkvän i present. Skrev till dom på mejl, instagram, tiktok och på hemsidan men fick aldrig något svar. Inte jätte kul då min pojkvän inte kunde använda halsbandet för att det var så kort.
Ser inte ut som bilder
Ser inte ut som bilder, ser väldigt fake ut. Överlag dålig kvalité
Snabbt och enkelt
Paketerna borde ha kommit hem
Fick ingen vidare återkoppling efter…
Fick ingen vidare återkoppling efter att jag anmält en reklamation. Så var tvungen att betala varan ändå och förlora mina pengar.
Köper hellre från Kejsar.se
Jag blev besviken över mina köp från DeucSweden. Halsbandet gick sönder efter två användningar. och länkarna lossnade. Kvaliteten motsvarade inte förväntningarna, och jag hade hoppats att smycket skulle vara mer hållbart. Jag hoppas att företaget tar åtgärder för att förbättra sina produkter och undvika liknande problem i framtiden.
Ge tillbaka pengarna om man har råkat…
Ge tillbaka pengarna om man har råkat att betala två gånger
Mycket fina produkter dock var…
Mycket fina produkter dock var leveranstiden längre än sagt.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.