Din Køreskole Viborg Reviews 15

3.8

Company details

1. Driving School

Written by the company

Hos Din Køreskole Viborg får du en tryg og professionel undervisning med fokus på personlig støtte og høj kvalitet. Kørelærer Michael Aaby har over 13 års erfaring og er kendt for sin rolige og grundige tilgang, der tilpasses den enkelte elevs behov. Køreskolen tilbyder små hold, moderne skolevogne og fleksibel planlægning, så du kan komme godt fra start og føle dig sikker både til teori og køreprøve.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Bestod teori og køreprøve i første forsøg

Jeg bestod både min teori, og køreprøve i første forsøg med Michael. Jeg ved, at det er ret sjældent, og jeg er virkelig taknemmelig for resultatet.

Der er mange dårlige anmeldelser på Trustpilot, men min oplevelse var helt anderledes, og faktisk rigtig god. Ja, han kunne være et par minutter forsinket, men hvis du ringer til ham, kommer han hurtigt. Jeg er enig i, at det ikke burde være nødvendigt, men det er en simpel løsning. Og nogle gange kunne han være på telefonen kortvarigt under lange, lige strækninger, mens jeg kørte (hvilket jeg tog som et tegn på tillid, ikke forsømmelse).

Hans instruktion var direkte, og han forventede, at jeg brugte sund fornuft. Han råbte aldrig af mig, kaldte mig navne eller mobbede mig. Kritikken handlede kun om kørslen, og han var meget tålmodig med mine fejl.

Hvis du er en selvsikker elev og vil lære effektivt, så er hans metode meget effektiv. Han fik mig til at bestå i første forsøg, hvilket har sparet mig for tusindvis af kroner i omprøver.

January 6, 2026

Michael frarådes.

Michael frarådes.

Jeg må desværre anerkende, at jeg genkender alle beskrivelser om Michael, nævnt af 1-stjerneanmeldelserne her. Jeg turde ikke skrive en anmeldelse, da jeg selv fik kørekort for tre år siden, og tør ikke stå frem med navn, da jeg har familie der er bundet af at være i forløb med Michael som kørelære nu.

Som kørelærer har man en enorm stor magt over et ungt menneske, både som autoritet og økonomisk, da mennesket har tusindvis svævende hos kørelæreren, som de ikke får igen såfremt de skifter. Det misbruger Michael på det groveste. Han taler nedladende, kigger på sin telefon mens man kører, kommer for sent, og lægger køretimer helt uden respekt for eleven. Jeg er meget ked af at andre jeg kender skulle komme til at køre med ham, så nu skriver jeg denne advarsel.

Det er al tiden værd at vente på en bedre kørelærer.

May 31, 2025

Reply from Din Køreskole Viborg

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og tager denne form for kritik yderst alvorligt. Vi kan ikke genkende den beskrevne adfærd, men ønsker på ingen måde, at nogen skal føle sig dårligt behandlet eller utrygge i deres forløb hos os.

Derfor vil vi meget gerne have mulighed for at forstå og undersøge situationen nærmere. Vi respekterer dit ønske om anonymitet, men vil opfordre dig til at kontakte os direkte – helt fortroligt – så vi kan få belyst sagen. Det er vigtigt for os at kunne stå inde for kvaliteten af vores undervisning og den måde, vi behandler vores elever på.

Du er velkommen til at ringe på 30 70 15 35 eller skrive til info@dinkoreskoleviborg.dk.
Vi håber, du vil give os mulighed for en åben og konstruktiv dialog.

Rated 1 out of 5 stars

Vil på det kraftigste fraråde alle at…

Vil på det kraftigste fraråde alle at tage kørekort hos Michael Aaby. Han er en arrogant og hidsig mand med meget lidt respekt for andre mennesker. Han overholder ikke selv færdselsloven, så han er ikke den rette person at tage kørekort hos.

May 6, 2025

Reply from Din Køreskole Viborg

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse, og vi tager din feedback alvorligt. Den beskrevne adfærd stemmer ikke overens med vores værdier eller den undervisning, vi ønsker at tilbyde.

Vi ønsker at sikre, at alle vores elever føler sig trygge og respekterede, og vi vil derfor meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan tage hånd om det. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte – helt fortroligt – på telefon 30 70 15 35 eller e-mail info@dinkoreskoleviborg.dk.

Vi sætter stor pris på ærlig feedback, da det hjælper os med at blive bedre.

Oplevelse helt i top.

Oplevelse helt i top.

Jeg er først i 40'erne, første gangs kørekort tager. Havde en helt fantastisk oplevelse med DIN Køreskole. Teori undervisning ved Dorthe, og kørelektioner med Michael. Tidligt under Teoriundervisning fik jeg gåde råd om at træne teori i min fritid, det viste sig at være et rigtig godt valg, bestod teoriprøven første gang, fik rigtig gode råd om god kørsel, så det sidder helt fast på rygraden.
Alt kørsel, bortset fra mørke kørsel var med Michael som kørelære, fra dag et var det en helt fantastisk oplevelse, fik rolige og hjælpsomme instruktioner om alle de vigtige steder at være opmærksom, hvilke vinkler der var vigtige for orientering, instruktioner for hvor jeg skulle hen i kryds, rundkørsler og sideveje.
Hver eneste kørelektion har været fyldt med respekt, hyggelige snakke, kommentarer på hvad der blev gjort rigtigt og rettelser på hvad der skulle forbedres. På dagen for køreprøven var jeg vildt nervøs, efter at have kørt i 10 minutter faldt der ro på og kørte derefter helt roligt resten af tiden. Bestod køreprøven i første forsøg.

Hele min oplevelse med at tage kørekort ved DIN Køreskole har været helt i TOP!

July 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak til Michael og Din Køreskole for fantastisk undervisning!

Stor tak til Michael for den fantastiske undervisning, jeg har modtaget. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og det er takket være den gode undervisning, jeg har fået.

Jeg vil helt sikkert anbefale Din Køreskole til alle dem der skal til at lave kørekort.

September 12, 2024

Reply from Din Køreskole Viborg

Tak for din fine anmeldelse vh Michael

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig rar og dygtig kørelærer

Michael er en virkelig god kørelærer, og trods mine psykiske problemer, fik han mig til at føle mig tryg på vejen, meget meget hurtigt. Han er tålmodig, forstående og forklarer godt hvis man laver en fejl, uden at det får en til at føle sig dum, men derimod forstår det. Bestod både teori og køreprøve på første forsøg, udelukkende af at han er så god til at berolige en. Hvis man har angst eller lignende, kan man uden problemer vælge Din Køreskole i Viborg, for som overstående, er han ekstremt god til at berolige en i pressede situationer. Og så er han ekstremt forstående og tar det i ens eget tempo. Mega god oplevelse! Tak Michael.

July 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale din køreskole Viborg

Michael er en rigtig dygtig kørelærer, han snakker pænt til elverne og forklar rigtig godt hvad man skal og hvordan man skal gøre det. Han er god til at finde tider der passer med ens skoleskema og derfor også rigtig fleksibel. Jeg har haft nogle rigtig gode køretimer og Michael forberedte mig rigtig godt, så jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Alt i alt 10/10 oplevelse hos “din køreskole Viborg”

February 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dyr pris, tager ekstra timer, ringe kvalitet, mobning.

Kørelæreren er virkelig et ubehageligt menneske, som taler nedladende både til en og om andre, han råber hvordan du kommer til at dumpe prøven og fremprovokere ens angst, ved at fortælle hvor dum man er. Kørelæreren møder altid for sent op og slutter timen før, intet kompensation for dette. Jeg kan forstå på tidligere oplevelser, at jeg ikke er den eneste som har oplevet, kørelæreren altid taler i sin mobiltelefon, hvilket har resulteret i han instruere mig til at dreje forkert, og så tager han fat i rattet midt i lyskrydset for at køre modsat af, hvad han instruerede (angst provokerende og til fare for andre bilister). Han ripper penge af en. Han misbruger sin autoritet, han vil ikke lade en komme op til køreprøven, medmindre man skal tage min. 5 ekstra køretimer (3.000 kr). Han giver tilfældige tider, uden at spørge hvordan det passer mig det, og han er i øvrigt fuldstændig ligeglad, så længe han får sine sedler. Han aflyser køretimer, uden at fortælle mig det, så jeg står og venter i uvished. Han svarer ikke på beskeder. Vanvittig ubetryggende kørelærer og virkelig ubehagelig oplevelse.
Dyr pris til ringe kvalitet. Derudover har han kun fået mig til at køre i lyskryds og rundkørsler, ingen manøvre øvelser.

January 9, 2023

Reply from Din Køreskole Viborg

Hej, det er jeg super ked af at høre, jeg genkender ikke dit navn eller den oplevelse du beskriver. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uddybende samtale.
Med Venlig hilsen Michael Aaby

Kan ikke anbefales

Teori var fint, men ubehagelig oplevelse at køre i bil, eftersom at kørelæren ofte snakker i mobil eller laver alt muligt andet end at undervise kan ikke anbefales.

June 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse - kan bestemt ikke anbefale

Din Køreskole Viborg
Teoriundervisningen sluttede altid flere timer før, end vi havde betalt for og fik aldrig nogen form for kompensation. Ikke særlig dygtig kørelærer. Han snakkede ofte i telefon under køretimerne, hvilket er ulovligt og uansvarligt og gjorde derfor køretimerne utrygge. Desuden glemte han af samme grund nogle gange at fortælle, hvilken vej man skulle køre, hvilket kun ledte til forvirring og potentielt farlige situationer. Ud over alt dette snakkede han tit nedladende til flere elever. Han kom altid for sent til timerne, gerne 10-15 minutter, og timen sluttede stadig til planlagt tid, lig med vi fik for lidt undervisning og heller ingen kompensation for dette. Svær at komme i kontakt med på beskeder, og han bookede en tid til glatbane, som jeg aldrig blev informeret om og derfor ikke mødte op til.

June 9, 2022

Take a closer look