Eriks Koreskole Reviews 13

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Svar på Thors Anmeldelse.

Svar på Thors Anmeldelse.
Jeg har netophaft en elev ved navn Thor til køreprøve den 20/3 2025. Jeg spurgte Thor om det var ham, som havde skrevet denne anmeldelsen. Det var ikke min elev Thor. Jeg har længe haft en begrundet mistanke om at en anden kørelærer her i byen er ansvarlig for falske anmeldelser og rygter om Eriks køreskole. Jeg har næsten udelukkende 1 gangs erhverere af kørekort, og ingen af dem kender til andre køreskoler. Derfor er bemærkningen "den værste køreskole, jeg nogensinde har oplevet" ikke skrevet af en af mine elever. Min elev Thor bestod som de fleste af mine elever udelukkende på lovpakken. Thor fortalte at har betalt 13500 kr for lovpakken, 400 kr for lægeattest og 400 kr for førstehjælp samt 1200 kr i prøvegebyr til staten, dvs. i alt 15500 kr for et kørekort. Eriks køreskole er nok blandt de køreskoler i Viborg, hvor det er mest økonomisk at erhverve et kørekort til bil. Et godt råd til kørelærer "Thor". Small talk i undervisningen og til køreprøven får eleverne til at slappe af, og det hjælper på indlæringen og præstationen.

March 23, 2025

Advarsel

Advarsel: Undgå Eriks Køreskole!
Dette er uden tvivl den værste køreskole, jeg nogensinde har oplevet. Undervisningen er rodet, ineffektiv og spild af tid, da instruktøren konstant taler om irrelevante ting i stedet for at fokusere på køreundervisningen. Endnu værre er, at personlige oplysninger ikke behandles forsvarligt – en kæmpe tillidsbrist! Lokalerne er decideret klamme og uegnede til undervisning. Hvis du vil have en ordentlig køreskoleoplevelse, så find et andet sted.

March 3, 2025

Bedste køreskole i Viborg

Kan ikke beskrive nok hvor god denne køreskole er!
Jeg havde ret svært ved koblingspunktet, men Erik var simpelthen så tålmodig og dygtig til at lære fra sig. Mine forældre satte også stor pris på at ekstra kørelektioner var gratis :)

Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!

June 14, 2024

Ubehagelig oplevelse

Da jeg for over 10 år siden startede med at tage kørekort ved Erik var jeg 17 år. Jeg følte mig til at starte med tryg i Eriks undervisning både til teori og til kørelektioner, men på sigt forsvandt trygheden pga upassende bemærkninger og kommentarer. Jeg stoppede før jeg færdiggjorde mit kørekort.

December 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Anbefaler ikke denne køreskole.

Lange livshistorier og generelt for meget irrelevant snak fylder både i teori undervisningen samt under kørsel.
Når han ikke læser avis eller spiser håndmadder.

Lokalet undervisningen foregår i er en trang kælder med et dårligt indeklima.

February 27, 2023

Erik er en venlig mand

Erik er en venlig mand, men han bruger meget sin telefon i kørelektionerne og holder ikke sin tavshedspligt. Han spørger om man kender en person, og fortæller hvor de bor, og kommer med nogle upassende spørgsmål.

January 30, 2024

BEDSTE KØRESKOLE

Jeg kan ikke beskrive hvor god den her køreskole er, og hvor fantastisk Erik er at køre med. Synes helt klar i burde investere i et kørekort hos Eriks køreskole :-)

January 10, 2022

Dårlig stil

Kender ikke Eriks køreskole....
Men undrer mig over at man kan besvare en anmeldelse med en ny anmeldelse istedet (i sit eget navn), og så give sig selv topkarakterer herinde...? Og da især når man så begynder at beskrive anmelderens personlige forhold og evner....
Så tænker det er enorm dårlig stil. Derfor 1 stjerne herfra.

April 7, 2021

svar på Mia Hjord Nielsens anmeldelse

Det er også i køreskolens interesse at eleverne kommer hurtigt igennem. Da alle ekstralektioner er gratis, er det en økonomisk fordel for skolen, at der ikke er større pauser i undervisningen, som kan medføre flere nødvendige ekstralektioner. Der er teoriundervisning ca en gang om ugen, således at eleverne kan komme til teoriprøve ca 2-3 måneder efter holdstart, og praktisk prøve ca 3 mdr. efter holdstart.
Tidligere ville mange elever gerne op på deres 18 års fødselsdag, og det var en stor for eleverne at få det denne store dag, men at få det på sin 17 års fødselsdag har mindre interesse.
Jeg husker tydeligt Mia Hjord Nielsen som en åben og udadvendt person, som fra første dag talte om sin forlovede og hendes kommende svigerforældre. Mia havde svært ved indlæringen og fik mange ekstralektioner. Når en elev går i stå de sidste dage op mod køreprøven, er det en god ide af psykologiske grunde at få eleven til at tænke på en anden måde. Jeg beder eleven tænke på at køre langsomt, og vente med at give speeder til bilen har kørt et par meter, og koblingen er oppe. Bilen kommer lidt langsommere i gang, men det betyder mindre. At bilen går i stå, får ofte eleven til at opgive, selv om det først får betydning for køreprøvens resultat, såfremt bilen går i stå mere end 3-4 gange på de 25 minutter prøven på vej varer.
Mia bestod ikke første gang, men fik kørekortet i andet forsøg, til en pris som kun var 600 kr (prøvegebyr) mere end lovpakken. Mia havde kørekortet ca 4 mdr. efter holdstart (efter hukommelse).
Kørelærer Erik Baltsersen, Eriks køreskole

July 10, 2019
Rated 2 out of 5 stars

fin køreskole, hvis man vil havde rigtigt god tid til at lære af køre bil.

Erik er en venlig herre, som vil alle det bedste og det gør bare, at det kan tage lang tid om at få aftalt en ny køre tid, fordi alle hans elever selv må vælge hvornår de helst vil ud og køre.
han har også rigtigt mange hold i gang på samme tid, som godt kan få ham til at virke stresset, og det er ikke rart for den elev han køre med, han kan også tit være lidt sent på den til dine køre tider.
inden min første køreprøve, sov han over sig, så jeg kun kom til at køre 20min. inden min prøve.
aften før min anden køreprøve, ville han gerne havde mig til at lave om på den måde jeg sætter i gang på, det er heller ikke ret smart dagen før du skal til prøve.

men hvis du er en som gerne vil havde rigtigt god tid om at lære at køre bil er det et fint sted.
men hvis du derimod vil igennem processen rimeligt hurtigt er det nok ikke stedet.

July 13, 2013

Is this your company?