Var ved at blive kørt af vejen
Var ved at blive kørt af vejen, af en af deres chauffører, på motorvejen i dag. Efter at han havde kørt helt op i bagenden på min bil.
Hejsa jeg synes DKI er en god arbejdsplads jeg har været der i 8 år på service holdet både ude og inde jeg er fleksjobber og har altid fået den hjælp jeg skulle have både fra kolleger og bestyrelse så angående det grønne områder så passer de andre anmeldelser ikke
DKI er en yderst dårlig arbejdsplads
DKI er en yderst dårlig arbejdsplads, der på ingen måde varetager deres medarbejdere, og behandler dem ordentligt.
En fungerende formand i det grønne pedel område der lider af stres, det går ud over de fleksjobbere der er ansat.
Den sidste formand i det grønne område pakkede sine ting og gik og forsvandt efter en uge.
Vi kan herfra på ingen måde anbefale at søge job på DKI lager hotel, er du visiteret til fleksjob, og arbejdssøgende, vil vi herfra anbefale at du går langt uden om DKI i Horsens, og finder en god pålidelig arbejdsgiver.
På DKI sidder der webkamere overalt både indenfor, og udendørs, så du bliver overvåget konstant.
☹️☹️☹️👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
De er total ligeglade med deres naboer, kører som mongoler især deres chauffør Carl, yder mere sidder der en disponent som hedder Jonny og opfordre dem til at de bare skal chikaner naboerne mest muligt både nat og dag, selv lagerfolkene kan ikke finde ud af hvordan man kører i en by zone.
Jeres chauffør køre som idioter! De køre alt hvad lastbilen kan i by zone med Max 50 km/t! Især en lastbil er slem! (Carl står der på navne skiltet)
☹️☹️☹️👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
et virksomhed med meget dårlige service og ukvalificeret personale
Fantastisk Service...
Altid levering at pakker til tiden ..
Sødt personale ...
Super virksomhed og meget højt serviceniveau. Kan klart anbefales.
dårlig stil at man skal vækkes kl 03:30 om natten fordi i skal ud med vare.... også på en arbejdsdag
Til trods for mere end 150 meter kørefast underlag: grusbelagt indkørsel og vendeplads med knust beton, kørte DKI's lastbil ind på vores ny-anlagte græsplæne og har pløjet godt 1,5 meter op. Har skrevet mail med vedlagte billeder, til firmaet i går, men de har ikke engang tænkt sig at svare - til trods for at de på deres hjemmeside reklamere med kun at være en mail væk. Rigtig dårlig stil, og vil fremover undgå at foretage handler på nettet, hvor varer skal leveres af DKI.
Jeg bestiller 4 køkkenunderskabe over silvan.dk, som DKI skal sørge for at levere. D.31/3 får jeg en bekræftelses-sms fra DKI, hvori der står at mine skabe vil blive leveret d.1/4 mellem kl. 7:00 og 16:00. I fuldmagten de har fået fra mig har jeg skrevet at de kan sætte skabene i garagen, da jeg ikke er hjemme. Da jeg kommer hjem ser jeg at mine skabe IKKE er blevet leveret. Jeg kontakter Silvans kundeservice og fortæller dem hele historien, hvorefter Silvan kontakter DKI. En time efter ringer Silvan til mig og videregiver en besked fra fragtmanden om at han ikke ved om han kan levere mine skabe den dag alligevel, men at de under alle omstændigheder vil være mig i henne dagen efter (i dag!). Nu er jeg så kommet hjem og må konstatere at skabene heller ikke er kommet i dag, på trods af at jeg fik en mail fra Silvan tidligere i dag om at nu var fragtmanden på vej til min adresse og at han ville sætte dem i garagen. Jeg har ringet til Silvans kundeservice igen (vedkomne jeg talte med var mildest talt overrasket over at jeg ikke har fået mine varer endnu), og jeg må nu HÅBE på at mine skabe når at komme inden fredag d.4/4, da jeg har taget en uge fri for at lave det køkken som omtalte skabe er tiltænkt, da jeg skal arbejde hele påskeferien. Indtil videre er der kun at sige: TAK FOR L-O-R-T, DKI!