Drostelservice Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Skuffende sevice

Dårlig og ukorrekt udførsel af arbejde.
Faktura sendt månedsvis efter udført arbejde og stemte ikke overens med aftale.
Virkelig ringe firma

December 10, 2024
Advertisement

Kasserede vare for 20.000kr :(

Havde aftalt at han skulle komme op til min butik og fylde gas på min køleboks aftalete at han var der kl 14-14.30, men dukkede ikke op så gav jeg ham et par dage for tænkte at han havde travlt med noget andet men så når jeg ringer igen 1 uge efter har han stadig ikke tid, hvilket resulteret i at jeg måtte smide køle vare ud for 20.000kr så kan helt klart ikke anbefale ham

July 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke aftaler og lyver om…

Overholder ikke aftaler og lyver om udført arbejde. Faktura blev desuden først sendt ca. 10 måneder efter arbejdet var udført.
Efter dialog med ejeren er fakturaen justeret, men det opvejer ikke at deres medarbejdere lyver om kompleksiteten af arbejdet for at forsvare antallet af timer.

April 9, 2025

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Varmepumpen jeg fik sat op kan slet ikke klare opgaven. Jeg har intet forstand på varmepumper, det går jeg ud fra at den faglærte håndværker har.
I det her tilfælde har kunden ikke ret og man vil ikke imødekomme problemet.
Jeg fik efterfølgende af vide at en almindelig varmepumpe ikke kan kan klare opgaven, altså 62 m2. Så jeg forstår slet ikke hvorfor den er blevet sat op.
En anden elektriker har fortalt mig at den lige skulle have været nummeret større så havde det ikke været noget problem. Heller ikke hvis der ingen isoleringen er.

Faktum er bare at jeg ingen varme har fået som bestilt men en regning på over 10.000 kr.
Elendig Service!

May 18, 2022