Dynefabrikken Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, udvalg og kvalitet! Har handlet der i mange år som tilfreds kunde. Personlig service, vejledning og gode priser. Havde fornyligt en udfordring med et produkt hvor lynlåsen var... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse, fandt jer på nettet og fandt nogle rigtige lækre puder og skal også have købt noget af jeres lækre sengetøj, alt gik godt, lige fra bestilling til modtagelse... kan varmt anbefale... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet en skøn puden 150 cm Inc pudebetræk Super produkt og super service High score fra mig

Rated 5 out of 5 stars

Stor ros til Dynefabrikken for god og behagelig vejledning om dyner. Jeg endte med at købe en helt igennem fantastisk fyldig dyne jeg bare elsker at ligge under og til fair pris end de fleste andre k... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Advertisement

Rigtig god service!

Jeg bestilte fire lagener sent søndag aften. Mandag formiddag fik jeg allerede en mail om at de var blevet sendt afsted, og jeg modtog dem tirsdag ved middagstid.
Desværre var der sket en fejl, så et af lagenerne var kortere end de tre andre, så jeg ringede til deres kundeservice. Ingen ventetid på tlf, og personen jeg snakkede med var rigtigt sød og hjælpsom.
Der blev med det samme sendt et nyt lagen i rigtig størrelse afsted, samt en returseddel, så jeg kunne sende det forkerte lagen tilbage.
Super og hurtig service!
Jeg havde ikke prøvet at handle på dynefabrikken før, men det er nok ikke sidste gang! :-)

February 11, 2014

Alt forløb glat.

Købte 2 sæt sengetøj her, da de var billigst med netop det jeg gerne ville have. Der gik 4 dage fra jeg bestilte til jeg havde det, og alt var i orden. Kan kun anbefale at købe her.

January 17, 2014
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

En vare var ikke korrekt, fik aldrig respons...

Jeg har bestilt tre varer hos dynefabrikken. En sommerdyne og to betrak til dynen. Den ene betrak var ikke den jeg havde bestil. Jeg har prøvet at ringe og har sendt 3 emailer til dem, for at gøre dem opmærksom på fejlen, men fik aldrig et svar. Som om de var forsvundet. Så nu føler jeg mig forpligtet til at advare andre mod at firmaet ikke tager (alle) sine kunder alvorligt. Jeg kommer ikke mere til at handle hos dem. Det er sikkert.

Rettelse:
Efter min anmeldelse af Dynefabrikken fik jeg endeligt kontakt med dem. De havde åbenbart aldrig modtaget min mail på deres email: Det lykkedes faktisk kun at kontakte dem via en anden adresse. jeg lægger den ikke frem idet jeg ikke ved om jeg må. Men ja, desværre er deres email system ikke helt pålideligt.

Vi havde aftalt at jeg skulle få varen jeg havde bestilt når den skulle komme. Den er åbenbart ikke komme. Nu tager jeg imod deres andet tilbud om at have noget andet i stedet.

Jeg er ked af at min anmeldelse trækker deres profil ned. Så nu for de tre stjerne. Mere tør jeg ikke at give før jeg modtager varen. Det kan være at vi har være uheldig. :-)

Rettelse2:
Jeg har fået to puder som kompensation for en dynebetrakt, som ikke helt var hvad jeg havde bestilt, så nu giver jeg dem 4 stjerner og sagen er lukket.

May 20, 2011
Dynefabrikken logo

Reply from Dynefabrikken

Det er jeg meget uforstående over for.
Vi har ikke modtaget nogen mail omhandlende dit problem, og vi er da også ved telefonen hver dag, da vi også er en fysisk forretning.
Vil du venligst kontakte os igen på mail: salg@dynefabrikken.dk med dit problem, så vi kan få løst dette.
Vi har bestemt ikke for vane at ignorere vore kunder, tværtimod går vi sædvanligvis meget højt op i kundepleje og service.
Beklager at dine mails er gået forkert i byen, det må helt bestemt være det der er gået galt.
Mette M. Hollerup
www.dynefabrikken.dk

Perfekt

Bestilte til en god pris på nettet og alt er forløbet efter planen. Varen var oven i købet 50kr billigere end det næstbilligste sted og fik fik gaven pakket ind uden problemer. top!

July 9, 2010

Verdens bedste dyner

Købte ultimo maj en dyne fra Dynefabrikken, det gik ganske hurtigt og Mette var flink at snakke/skrive med.

Det var dejligt at hun fortalte om hvilken kvalitet dynen var af, således jeg ikke havde forkerte forventninger til dynen, og kvaliteten levede helt klart op til det hun fortalte.

Samme dag jeg overførte pengene til Dynefabrikken blev dynen sendt afsted - 5 stjerner herfra, for den gode service og hurtige ekspedition

June 25, 2010

Take a closer look