Ik koop hier al heel wat jaartjes en ben zeer tevreden. Ik heb zelf wel eens foutjes gemaakt met een bestelling het wordt altijd goed opgelost. Kort geleden een maandje terug dacht ik dat ze verdwe... See more
See what reviewers are saying
De bestelling is opnieuw verzonden, deze keer als aangetekende verzending waarvoor ik heb betaald. Ik had inmiddels wel een nieuwe riem op Amazon besteld, maar ik heb nu een reserve-exemplaar. Daarom... See more
Een snaartje besteld voor mijn cd speler; 10 euro, nooit aangekomen. Na twee mails te hebben gestuurd gewoon geen reactie! Ik vraag me af of hij ook daadwerkelijk op de post gegaan is. Snaartje nu vi... See more
Ik had wat twijfel over de leverbaarheid van een nieuwe snaar voor mijn 50 jaar oude Marlux mx66 draaitafel. Zeker toen bij de factuur, die ik per omgaande kreeg, een bijlagen met licht verontruste... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een geweldige zaak
Wat een geweldige zaak. Dit vind je nergens meer.alle onderdelen die ik nodig had en snel geleverd . Tot mijn verbazing een zakje met een euro retour omdat er een zekering niet op voorraad was. Ik vond dat zo bijzonder en mooi. Was niet nodig geweest maar dit geeft wel aan hoe serieus je als klant gezien word. Dikke 10 voor jullie! En ik ga zeker meer bij jullie bestellen.
Alhan Nes
Na meer dan 2 maanden wachten
Na meer dan 2 maanden wachten, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik zou Belgische klanten afraden om hier iets met onverzekerde brievenbuspost te kopen.
Dankzij hun speelt mijn bandrecorder weer super
De bestelde condensatoren en andere onderdelen voor mijn akai bandrecorder super snel geleverd.
En kwalitatief hele hoogwaardige producten.
Dankzij hun gaat mijn akai bandrecorder hopelijk nog vele jaren mee.
Super kan niet anders zeggen.
Direct geld terug
Bestelling geplaatst, maar daarbij had ik me vergist. Berichtje gestuurd om te annuleren en binnen een dag m'n geld terug. Top, zo hoort het!
Zeer ruim assortiment in halfgeleiders
Zeer ruim assortiment in halfgeleiders. Ook “oudere” type transistors te verkrijgen tegen gunstige prijs .
Prima en snel geleverd
Bij Electro Andijk snaar besteld voor lade Yamaha CD-speler die niet meer goed open ging. Bestelling verliep soepel en met twee dagen nieuwe snaar in huis. Lade werkt nu weer goed.
Snelle verzending en vriendelijke mensen
Bestel er regelmatig snarensets voor bandrecorders. Iedere keer weer netjes geholpen en snelle verzending.
Dankzij jullie website heb ik mijn cd recorder gerepareerd.
Dankzij jullie website heb ik mijn cd speler kunnen repareren. De klacht was dat de lade niet ver genoeg open ging. Hierdoor werd de laser niet geactiveerd. Via een forum website heb ik geleerd dat dit probleem bij Sony RCD-W100 waarschijnlijk het snaarje is. Dus besteld bij Electro Andijk. Binnen 24 in huis. Zij hebben nog de PC aangepast, wat een service. En verdomd het werkt weer als vanouds. Het monteren- en demonteren is eenvoudig, mist je een beetje technische kennis bezit.Ik ben er heel blij. Geef maar door aan jullie organisatie. Fijne dag nog en tot Groetjes van Willem
Lade snaar Classé CDP.3
Super snel de snaar gevonden via internet die ik nodig had voor de Classé cdp.3. Twee dagen later zat hij er in en past en werkt perfect. Superblij. Binnenkort nog een naald bij ze bestellen.
Slecht!
Ik heb hier paar snaren besteld en die waren niet goed is uiteindelijk een heel gedoe geworden. Deze man gaat steeds moeilijk doen terwijl heel makkelijk is. Geen geld verrekkend, de snaren zijn nu wel binnen. Snap niet waarom hij de hoge waardering bovenin zijn website heeft staan want ik vind het echt slecht verlopen.
The Trustpilot Experience