See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Gekochte nieuwe iPhone had binnen een half jaar problemen, vaak contact geprobeerd te zoeken, gevraagd om oplossing/garantie, vanaf een paar weken voor einde 1 jaar garantieperiode nog steeds geen opl... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het bestellen van de telefoon ging vlot alleen is de aftersale dramatisch!! Mijn telefoon kreeg na +/-6 maanden al kuren dus ik had hen direct gemailed. Nu zijn wij drie maanden verder en ik heb eind... See more

Rated 2 out of 5 stars

Verkeerde kleur telefoon ontvangen, zwart besteld en wit geleverd. Doordat Electrosky hem eerst terugwil duurt het erg lang voordat ik het toestel heb. De factuur was niet aan mijn bedrijf gerich... See more

Rated 4 out of 5 stars

Na goed op internet te hebben rondgekeken kwam ik bij electrosky terecht. Maar de revieuws beloofde niet veel goeds. Eigenwijs als ik ben woensdagavond toch besteld. Geld overgemaakt via ideal.... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.4

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Aankoop Samsung galaxy S2

Na goed op internet te hebben rondgekeken kwam ik bij electrosky terecht.
Maar de revieuws beloofde niet veel goeds.
Eigenwijs als ik ben woensdagavond toch besteld. Geld overgemaakt via ideal. Donderdag kreeg ik de track&trace code binnen en vrijdag kwam de chaffeur netjes mijn pakketje afleveren.
De telefoon zat goed verpakt en tot nu toe doet hij het prima.
Kortom ik ben tevreden!

November 7, 2011

Iphone 4

Ik heb Iphone 4 besteld, toestel was snel genoeg geleverd, toen was de simlock nog actief terwijl het toestel simlockvrij was.
Ik heb een mail gestuurd naar Electosky en de volgende dag krijg ik het antwoord en de oplossing daarvoor (activeren eerst via Itunes) en zo gepiept, de Iphone doet het zonder simlock.
Snelle reactie en goede service, mijn complementen.

August 12, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en snelle levering

Iphone 4 besteld bij electrosky,volgende is netjes afgelverd met een gratis hoesje.
Alles liep fantastisch vanaf het bestellen tot aan de levering.
Werd ook goed op de hoogte gehouden over de levering.
Prima!!

August 9, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf!!! Ik kan fluiten naar mijn geld!

Mobiele telefoon gekocht bij Electrosky. deze was na een dag al kapot! De telefoon meerdere malen naar Nokia Care gestuurd.. zij kwamen erachter dat de telefoon geïmporteerd is uit Engeland en dat ze deze zelf simlockvrij gemaakt hebben. Het was dus geen NL toestel wat wel vermeld werd. Uiteindelijk na vele reparaties het toestel weer terug gestuurd naar Electrosky, (wat ik nooit had moeten doen) omdat deze niet te repareren viel. . Ik heb nooit meer iets van hen/ electrosky vernomen. Zelfs naar meerdere mails en belletjes. Het toestel heb ik volgende maand een jaar in ''bezit'', maar nog geen dag gebruik van kunnen maken! Ik kan dus fluiten naar mijn €165,-- en naar mijn telefoon!
Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!

Besteld echt nooit wat bij electrosky!!! Ze belazeren de boel. Ze halen alles uit het buitenland en zetten er een NL etiket op! Belachelijk! Heb er geen woorden voor.

August 8, 2011

aan koop torch

na 1 dag kapot,accu defect accu opgestuurd,via mail laten weten dat de accu er aan komt,na 4 dagen nog geen accu terug,tel wordt niet opgenomen voicemail ingesproken wordt niet terug gebeld zeer slechte communicatie met Electrosky

ik zou er geen 2e keer iets kopen zit nu straks 11 dagen zonder tel die ik wel betaald heb,alleen een nieuwe accu opsturen hoe lang kan het duren 1 dag ???????????

June 12, 2011

aankoop samsung galaxy

zondag besteld, woensdagochtend bezorgd
betaald via paypall ,netjes bevestiging email van ontvangst bestelling en betaling en email dat ie verstuurd is
verpakking met luchtkussenspul tot nu toe geen klachten

mark

May 18, 2011

Aankoop Black Berry

Heb een black berry 9780 besteld. Alles verliep perfect en je werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Al met al een zeer goede afwikkeling van mijn aankoop.

Charles

April 22, 2011

HTC Desire

HTC Desire besteld. Helaas ging er wat mis bij het bestellen. In de bevestigingsmail stond dat ik een witte had besteld terwijl ik een bruine HTC wilde hebben. Deze vergissing werd de volgende dag meteen hersteld. Een dag later werd de telefoon al geleverd. Top!

January 17, 2011
Rated 2 out of 5 stars

Verkeerde product + verkeerde factuur + niet reageren op klacht

De factuur was niet aan mijn bedrijf gericht, terwijl dat bij bestelling gewoon aangegeven is. Ivm aftrekbaarheid is dat belangrijk. Ik heb hier 3 x over gemaild, maar men wil er duidelijk gewoon niet op reageren.

December 29, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Samsung Jet besteld en alles goed

Ik bestelde voor een lage prijs van 208 euro (normaal rond de 300) een Samsung jet. Het bestellen verliep goed. Behalve dat er op de site stond dat ik er 2 besteld had. Mijn vader en ik hebben direct een mailtje gestuurd (savonds) en ze mailde de volgende dag gelijk terug. Ze zouden een mobiel opsturen. Ik heb gewoon een mobiel opgestuurd gekregen en er verder geen problemen mee gehad. Ze lossen de problemen dus goed op. Ga zo door electro sky!

July 16, 2010
Rated 5 out of 5 stars

sherpe prijzen en snelle levering

heb een mobiele telefoon bij electrosky besteld ,volgende dag bij mij afgeleverd ,dat verwachte ik niet .alles was netjes ingepakt
prijs is scherp .
al met al ( scherp prijs + snelle levering +prima service )

February 26, 2010

prachtige aftersales service

Ruim half jaar geleden een apple iphone bij electrosky aangeschaft ,ik heb hem laatste keer verkeerd geupdate en sindsdien loopt ie altijd vast .had contact opgenomen met electrosky en de iphone teruggestuurd .ze hebben een nieuwe software gratis voor mij geinstalleerd en nu werkt ie weer prima .
Goede service van een goede bedrijf.

February 26, 2010

Electrosky en aftersales

ik heb een omnia HD i8910 gekocht bij Electrosky .hij is netjes en snel afgeleverd.ik wilde navigatie
systeem installeren op mijn toestel maar het lukte mij niet ,heb contact met electrosky
opgenomen , ze hebben mij alles duidelijk uitgelegd en nog een extra mail savonds gekreg
en met extra details en uitleg .heel goede bedrijf!!!!!

October 23, 2009

Electrosky goede service

Mijn collegas en ik hebben 5 stuks Nokia E75 bij Electrosky gekocht.betaling via creditcard
is gedaan ,bevestiging op zelfde dag gekregen,levering is volgende dag plaats gevonden.wij
zijn zeer teverden !!! volgende keer zeker bij electrosky

October 22, 2009
Rated 1 out of 5 stars

LG Arena gekocht, maar service waardeloos.

Bij electrosky een LG Arena gekocht. Toestel had met regelmaat kuren. Binnen 7 werkdagen contact opgenomen om toestel om te ruilen. Maar dat gaat dus niet lukken. Wordt botweg doorverwezen naar LG. Electrosky neemt niet zijn verantwoordelijkheid. Na enkele mailtjes heen en weer stopt electrosky botweg met de communicatie. Het motto van electrosky: "klant, zoek het lekker zelf uit".

October 20, 2009

nokia e71 gekocht , snelle levering,scherpe prijs , prima service

Heb een mailtje gestuurd naar electrosky om te vragen over de Nokia E71.antwoord gekregen na een 15 minuten dat e71 is voorraadig en direct leverbaar.heb hem besteld en betaald via ideal.op zelfde dag heb een bevestiging gekregen dat betaling is oke en mijn order is zojuist vezonden .volgende dag heb ik hem thuis ontvangen , goed ingepakt , compleet en netjes . prachtige service van electrosky

April 5, 2009

Is this your company?