Godt hotel med meget venlig betjening. Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie. Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at tage afsted i år, for pengekassen var efter skilmisse temmelig slunken, men jeg gjorde det alligevel og har ikke fortrudt. Jeg fandt at hotellet fuldt og... See more
Company replied
Flot arrangement og en rigtig god cykeltur. I starten lidt uro med, hvor stærkt kører vi, venter vi på hinanden, og lign., men efter holdopdeling gik det rigtig fint. Dejlige rammer til socialt samv... See more
Information provided by various external sources
Vi er en gruppe af cykel etuitaster som har en passionen for den fantastiske motionsform som cykelmotion er. Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser til andre cykelmotionister, i form af træningsture, rejser, m.m. og dette med motioncyklingens glæde og fællesskabfølelse som omdrejningspunkt.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
People also looked at
Perfekt til cykelryttere
Nem booking, rimelig pris og et gennemtænkt arrangement.
Har været med på en tur tidligere og hotellet ligger rigtig godt, har en høj standard og er perfekt til cykelryttere.

Reply from Event4cykling
Det har været en utrolig god oplevelse…
Det har været en utrolig god oplevelse at booke ferie/cykeltur med event4cykling.
Meget hurtige svar og god opfølgning med relevante oplysninger.
Dejligt at vi kan gå og glæde os til turen, vidende at event4cykling holder deltagerne rigtig godt orienteret

Reply from Event4cykling
Den perfekte cykelferie, hvis man bare vil cykle, spise og hygge!
Jeg rejste med Event4Cykling til Altea i 2024, og nu glæder jeg mig bare til endnu en dejlig tur i 2026. Glæder mig til det gode selskab med ligesindede ryttere, de fantastisk bjerge, udfordrende stigninger og førsteklasses hotel. Og ikke mindst, en pakkerejse, hvor jeg kan fokusere på det jeg er bedst til: Cykle, spise og nyde tilværelsen :-)

Perfekt cykling i Spanien
Alt fungere super godt
Godt hotel med skønt pool-område.
Fantastiske cykelruter.

Reply from Event4cykling
Dårligt beliggende hotelværelse (støj)
Fine tur i godt selskab. Hotelværelse dårligt beliggende mod vej og by med kraftigt støj om natten, hvilket trækker kraftigt ned.
Anbefalede cykeludlejning Topbike udviste ekstremt ringe service, ved problem med dårlige pedaler, og cykler generelt udslidte i drivline.

Reply from Event4cykling
Savner du skønne cykelrejser?
Det bedste firma at bruge til rejser med cyklen. Altid bedste hoteller og bedste service. Kan klart anbefales og sig det gerne til din nabo også

Reply from Event4cykling
Virkelig god service og meget…
Virkelig god service og meget behagelige folk bag Event4cycling.
Fantastiske ture og godt arrangerede cykelløb (Superbrugsenløbet)
Anbefaler virkelig dette firma :-)

Super godt arrangeret event
Super godt arrangeret event, der er styr på tingene:-)

Helt fantastisk cykelferie.....
Helt fantastisk cykelferie.....
Godt planlægt og med logistikken i orden.
Dejligt hotel med god mad og perfekt til cykelferie, med værksted, vaskeplads samt opbevaring af cykler i hotellets kælder.
Vi ses til næste år :-)

Reply from Event4cykling
Fantastisk tur med gode guider
Fantastisk tur med gode guider, alt blev som håbet inden afgang.
Fint beliggende hotel med alle nødvendige faciliteter,
Vil gerne deltage igen en anden gang.

Super tur
Super tur - dejligt hotel og fantastiske cykelruter
Det eneste jeg var utilfreds med var cykeludlejningen som ikke levede op til mine forventninger

Reply from Event4cykling
Konge oplevelser at tid planlagt til…
Konge oplevelser at tid planlagt til mindste detalje.
Der er plads til alle der holder af at cykle og møde andre med ditto interesse

Reply from Event4cykling
Gode og hyggelige cykel entusiater der…
Gode og hyggelige cykel entusiater der skaber ditto events - og der er styr på sagerne

Reply from Event4cykling
Det er ikke første gang jeg er med til…
Det er ikke første gang jeg er med til et cykel løb arrangeret af Event4cykling.
det spiller bare altid max.