Godt hotel med meget venlig betjening. Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie. Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at tage afsted i år, for pengekassen var efter skilmisse temmelig slunken, men jeg gjorde det alligevel og har ikke fortrudt. Jeg fandt at hotellet fuldt og... See more
Jeg rejste med Event4Cykling til Altea i 2024, og nu glæder jeg mig bare til endnu en dejlig tur i 2026. Glæder mig til det gode selskab med ligesindede ryttere, de fantastisk bjerge, udfordrende stig... See more
Company replied
Flot arrangement og en rigtig god cykeltur. I starten lidt uro med, hvor stærkt kører vi, venter vi på hinanden, og lign., men efter holdopdeling gik det rigtig fint. Dejlige rammer til socialt samv... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi er en gruppe af cykel etuitaster som har en passionen for den fantastiske motionsform som cykelmotion er. Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser til andre cykelmotionister, i form af træningsture, rejser, m.m. og dette med motioncyklingens glæde og fællesskabfølelse som omdrejningspunkt.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
People also looked at
Som altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse, alt er på plads intet overladt til tilfældighederne og ikke mindst glade mennesker.
Flot arrangement og en rigtig god…
Dejlige rammer til socialt samvær efterfølgende og med rigtig dejlig og velsmagende suppe.
Jeg deltager gerne igen, også når vejret bliver bedre 👍😄
Cykel tur til Altea - som firma tur.
Tak for en rigtig godt arrangeret tir til Altea hvor vi fra Byens Tag @ Facade deltog med 8 personer.
Alt klappede som det skulle og både forplejning, cykel ture og rejse var i top.
Bedste anbefalinger herfra

Fantastisk arrangeret tur til Altea
Fantastisk arrangeret tur, hvor der var styr på det hele. Det gælder alt ligefra hotel, leje af cykler og de dagligt arrangerede cykelture i det fantastiske cykel område i Altea😀🚴♀️.

Fantastisk service
Fantastisk service,hurtigt og kompetent.
Meget cykel for pengene..

Fantastisk hurtig service
Fantastisk hurtig service.
Svarer meget hurtig
De varmeste anbefalinger herfra

Reply from Event4cykling
Super service - fandt den vare jeg skulle bruge som nærmest var umulig at få fat på ved andre cykelforhandlere . Mine bedste anbefalinger herfra :-)

Reply from Event4cykling
Leverede den bestilte vare hurtigt
Leverede den bestilte vare hurtigt - god service.

Reply from Event4cykling
Sublim service og fantastisk cykel
Super fed Cykel fra SENSA
Super fed Cykel meget stiv og vind stabil og en fantastisk god service hos Event4cykling
Fremragende service online.
Fantastisk firma at handle med
Fantastisk Fyn Rundt
En lang og fantastisk hyggelig og smuk tur i det Fynske, et kæmpe godt arrangement, forplejning på ruten og til sidst en hyggelig afslutning i slyngelstuen..
Fantastisk weekend.. 😁
Hilsen Moesgaard
På cykelferie med Hjerterytterne
På cykelferie med Hjerterytterne, en uge med rigtig god forplejning, en OK cykelkælder og gode cykelruter.
Rigtig fin tur til Calella i Spanien
Rigtig fin tur til Calella i Spanien.
Godt hotel til meget rimelig pris.
Gode cykelruter.
Har kun godt at sige om Event4cykling 👍🏼
Super hotel og lækker mad
Super hotel og lækker mad, styr på sagerne og aftaler med Event4cyckling😊👌👌🚴♀️
Fantastisk organisering af ture
Fantastisk organisering af ture, ruter & overnatning.
Professionelt og seriøst hele vejen igennem
DRSR 2018
Jeg deltog i Det rigtige Sjælland rundt i juni 2018, og jeg vil gerne sige tak for et rigtig godt arrangement. Der har absolut ikke været noget at klage over. Arrangementet var fra start med en professionel tilgang til afvikling af et sådan cykelløb.
Jeg vil helt klart anbefale event4cycling til andre cykelmotionister, som gerne vil have en på opleveren.
Med venlig hilsen,
Kaptajn på hold 2 - KP
Super arrangement
Super arrangement, god rute, godt tempo med kompetente hold kaptajner, perfekt forplejning og overnatning, kan anbefales.
Godt hotel med meget venlig betjening.
Godt hotel med meget venlig betjening.
Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie.
Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol (hvilket er yderst rimeligt, når man opgraderes) Grundet konstant skygge var det første værelse under standard, vil jeg mene.
God service fra Event4cykling hele vejen igennem.