Ondanks de vele slechte beoordelingen toch een digitale tuner besteld , de prijs was voor mij belangrijk. Op een donderdag gebeld of de tuner op voorraad was en een nette medewerkster is dat e... See more
See what reviewers are saying
Dinsdag avond had ik een waterkoker besteld. de waterkoker zou aanwezig zijn en kon in 2 dagen geleverd worden. woensdag middag kreeg ik een mailtje waarop de levering werd bevestig met daa... See more
Artikelen staan te boek als voorradig maar zijn dat niet. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden. Terugbetaliing overeenkomstig thuiswinkelvoorwaarden wordt beloofd maar wekenlang niet nagekomen... See more
Het bestelde was voorradig, 1 dag na bestelling ineens niet meer. 2 dagen later weer wel. Ze hebben nooit geleverd. Laten niets weten. 3x mail ontvangen over bankgegevens om geld retour te ontvangen... See more
Company details
Information provided by various external sources
Electronica en Witgoed direct online bestellen bij Extremediscount. Koop makkelijk en veilig.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Extreme discount = Extreme slecht
Ik bestel op zondag 01-08 een GSM die volgens de site in voorraad was en betaal met creditcard. Geef in een vrij tekstveld aan dat indien er niet binnen 5 dagen geleverd kan woren ik van de bestelling af wil zien.
Maandag 02.08 Ik krijg een mailbevestiging dat artikel inderdaad binnen 3 werkdagen geleverd zal worden.
Donderdag 05/08: ik vraag wanneer er geleverd gaat worden en krijg een mail dat er "voorraadverschillen" zijn. Binnen enkele dagen moet het binnen zijn. Vraag om een concrete datum en krijg door 10 of 11 augustus,
Donderdag 12 augustus ik mail en vraag om de stand van zaken. Krijg te horen dat product niet in voorraad is bij leverancier het zal nog enkele weken duren. Ik ga hiermee niet akkoord.
Vrijdag 13 augustus: "klanten"dienst bevestigd dat mijn bestelling geanuleerd wordt. Ik vraag mijn geld terug en krijg doodleuk te horen dat 30 dagen wachten niet acceptabel is. Op mijn protest volgt geen reactie.
Vrijdag 17 september: nog geen geld terug ontvangen. Ik mail en eis uiterlijk maandag 20.09 mijn geld terug. De eerste bevestiging geeft aan dat woensdag 22.09 mijn geld geboekt gaat worden. Daarna volgt bevestiging dat het toch maandag de 20e gaat worden.
Geloof hier niets van! Zal zo fair zijn als maandag geld daadwerkelijk op mijn rekening staat dit hier ook te melden.
NOOIt er iets kopen
heb een micro sd kaart beteld. stond 3 tot 5 werkdagen.
ze mailde dat het iets langer kon gaan duren nou ik wacht al een MAAND en heb al 3 keer gemaild maar nog steeds Géén sd kaart.
hoe moeilijk is het zo'n ding op testuren
Waardeloos bedrijf wat aan elkaar hangt van leugens!
Omdat bestellen via de site niet mogelijk was heb ik mijn bestelling telefonisch doorgegeven op donderdag 26 aug. Op maandag 30 aug. zou ik dan mijn pakje op kunnen halen bij het Kiala punt. Heel de week gewacht en naar het Kiala punt geweest maar...geen pakje!
Tot 4 x toe gebeld met Extreme Discounts. "Wij kunnen er niets aan doen want hier is het pakketje gelijk verzonden naar het Kiala punt".
Geloof het of niet. Zojuist krijg ik een bericht dat het vandaag??? wordt verzonden naar het Kiala punt!!
En..als ik de verdere beoordelingen bekijk moet ik voorlopig mijn pakje nog niet op gaan halen...
Wordt vervolgt....maar mensen...wees gewaarschuwd!!
bestelling Velbon statieven verliep goed
De hele order verliep zonder problemen en kwam goed aan. Verpakt in folie welliswaar (niet in een overdoos) maar onbeschadigd. Duurde wel wat langer (7 dagen excl weekend) dan gedacht.
NOOIT BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN , ronduit SLECHT
Op website staat dat de producten op voorraad zijn, dus verwacht je dat ze de volgende of binnen enkele dagen geleverd gaan worden, maar helaas duurt weken je krijgt wel steeds een mail met excuus dat ze binnen 5 dagen leveren, maar zijn die voorbij krijg je weer een mail met excuus telkens maar weer wachten en nooit leveren.
Annuleer je, dan word je belooft dat ze het geld terug storten binnen 30 dagen, zijn die verstreken moet je weer een mail sturen om ze te herrinneren dat die om zijn en dan naar 5 dagen krijg je eindelijk je geld terggestort. DUS NOOIT BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN!!!!!!
Extreem Waardeloos
Sony Dsc 310 besteld op10 juli een bevestigings mail binnen op 12 juli..lijkt allemaal veelbelovend!!maar daarna gaat alles mis...camera word niet geleverd en na tig keer rekken, rekken, rekken, mailen en bellen hebben we besloten om ons geld terug te eisen omdat ze de camera gewoon niet kunnen leveren binnen een normale tijd!!dus zonder camera op vakantie geweldig!!! 3 augustus bevestigingsmail van hun ontvangen....je moet ook nog eens 30dagen op je eigen geld gaan wachten...als ik dat ooit nog terug ga zien...schandalig!! tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen en zo'n bedrijf heeft een thuiswinkel waarborg keurmerk belachelijk!!Dt bedrijf is EXTREEM traag en EXTREEM niet te vertrouwen we hebben zoiets nog nooit mee gemaakt. en als ik alle commentaren lees dan beloofd het niet veel goeds....had ik dat maar eerder gelezen maar het is een prachtige internet site.....maar erg msleidend dus....
Thuiswinkel.org beëindigd lidmaatschap Extreme Discount per omgaande
Het lidmaatschap van Extreme Discount is per 24 november beëindigd. Reden hiervoor is dat Extreme Discount herhaaldelijk heeft aangezegd zich te verbeteren, heeft opgehouden aan de vereisten die in de Statuten van de Vereniging aan het lidmaatschap worden gesteld te voldoen c.q. blijk heeft gegeven niet aan deze vereisten te kunnen voldoen.
slecht
Het zelfde dus, ik heb een artikel besteld, volgens website artikel is leverbaar, betaald via ideal en direct een bevestiging ontvangen, de leveringsdatum wordt steeds uitgesteld, ik heb de bestelling geannuleerd omdat het niet leverbaar is. Ik kreeg een mailtje dat ik mijn geld zsm terug krijg. Na weken wachten, ik heb mijn geld wel teruggekregen maar proces ging niet snel en soepel. Onprofessionele reacties van de medewerkers o.a.: wij gaan ons best doen..., wij zullen..., wij geven het door naar afdeling....
Advies: klacht indienen bij thuiswinkel waarborg als je slachtoffer bent.
Extremediscount geeft slecht beeld en maakt online kopen onbetrouwbaar
Conclusie: slechte ervaring, nooit en nooit bestellen via Extremediscount. Eigenlijk naam van het bedrijf hebben ze het goed bedacht, klinkt goed en professioneel !!
Nooit bestellen
Een diepvriezer besteld die zogezegd op voorraad was en betaald. Je ontvangt dadelijk een mail dat de bestelling ontvangen is en daarna doodse stilte. Tot wij contact opnemen na 2 weken en dan begint de miserie. Telefonisch en via mail veel beloftes ook na annulatie van de bestelling. Na ruim 2 maanden ons geld teuggekregen maar we hebben eerst wel moeten dreigen meteen klacht bij de politie. We hebben ook bemiddeling bij thuiswinkel org gevraagd, ik weet niet of dit veel geholpen heeft, zij reageerden ook alleen maar in het begin. Deze firma is het thuiswinkel waarborg logo niet waardig en zou men moeten verplichten zijn zaak te sluiten, het zijn bedriegers
onbetrouwbaar, onprofessioneel
- levertermijnen worden niet nagekomen
- logistiek lijkt er geen enkele controle (data wijzigen telkens, verkeerde producten worden geleverd)
- uitermate slechte communicatie (emails worden niet beantwoord, worden slecht beantwoord, telefonisch krijg je nauwelijks ondersteuning
Extremediscount gore oplichters zijn het.
Ze laten je bestellen en betalen voor apparaten die ze op voorraad zeggen te hebben wat dus niet op voorraad blijkt te zijn. Als je er dan vragen oversteld, krijg je allerlei excuses, en de aanbieding om je geld terug te krijgen.Alleen je geld zie je niet meer terug.
IK ZEG NIET DOEN.
Met vriendelijke groeten,G.J.Simons.
Onvoorstelbaar slecht
Ik heb, na een eerdere uitmuntende ervaring, een tv besteld. Gelukkig niet betaald daar ik vlakbij een ophaalpunt (goirle) woon en werk.
Inmiddels 6 keer moeten vernemen dat de tv "morgen" opgehaald kan worden. Inmiddels ook de eigenaar kunnen traceren en gemaild maar ook hiervan geen reactie.
In mijn opinie is het "afspraken maken om ze na te komen". Daar hebben ze hierblijkbaar nog niet van gehoord.
Beter om hier niet te kopen, ook al kun je het artikel zelf ophalen.
Een grote oplichterij
Ik heb 20 mei jl een gasfornuis besteld bij dit klote bedrijf, Ik wachten maar klwam maar niks. Heb toen zelf maar eens gebeld. Kreeg het antwoord sorry het artikel was niet op voorraad toen u het bestelde er is iets fout gegaan.
Ik kon toen mijn geld terug krijgen . Het is nu 2 augustus ik zit al 2 maanden achter mijn geld aan. heb het nog steeds niet terug gekregen. Ben nu bezig met een advocaat en via de thuiswinkel org , zelf daar zijn ze zo brutaal om op het forum gewoon niet meer te reageren. Eerst netjes toegeven dat je gelijk hebt en dat je direct dezelfde dag nog je geld terug krijgt en dit gewoon 2 maanden volhouden.
Puntje bij paaltje ik denk dat dit bedrijf geen producten verkoopt.
Maar onze zuurverdiende geld op de bank zet net zo lang laat staan tot ze er rente over krijgen en dan krijg je pas je geld terug , Waarscheinelijk.
Ik sta op het punt om door te trippen. Want dit soort dingen maken mijn pisneidig.
Dus iedereen die hier koopt is op weg naar een lange reeks telefoontjes en emails en raakt hoogstwaarschein lijk zijn geld kwijt.
M.v.g. A.
Waardeloos
19mei een diepvriezer besteld en betaald met ideaal . Vriezer was op voorraad
31juni nog niks ontvangen en na elk telefoontje ; nee hij is onderweg , oow we bellen u terug dit is onaanvaardbaar, nee hij is afgestuurd ik snap het ook niet we gaan er achteraan en bellen u terug .
Het is spijtig dat zulke bedrijfen op zo'n manier hun geld moeten verdienen .
3 x niets
Tot 5 x toe van levertijd veranderd en nog steeds niets ontvangen, per heden zijn ze telefonisch ook niet/beperkt bereikbaar.
Pauperzaak, volgens mij leven deze mensen op het rentenieren van andermans geld want leveren willen/kunnen ze blijkbaar niet.
ExtremeSlecht.nl
Mijn strijkijzer ging kapot en omdat ik doordeweeks geen tijd had om een andere te kopen en er snel 1 nodig had, via de website van ExtremeDiscount een andere besteld. Deze was op voorraad en kon binnen 2-3 dagen geleverd worden. In de bevestigingsmail stond dat als het product verstuurd was, ik hiervan per mail zou worden geïnformeerd. Die mail kwam niet, dus zelf gebeld. De man aan de telefoon moest navraag doen en vertelde toen dat het product helaas niet op voorraad was. Heb bestelling gelijk gecancelled omdat het inmiddels weekend was en ik er nu zelf wel voor kon shoppen. Ondanks tweemaal de belofte dat het geld zsm teruggestort zou worden, nog immer niks ontvangen. Een echte afrader deze toko.
Waarschuwing: ExtremeDiscount heeft betalingsproblemen
Heb als vaderdagcadeau een koptelefoon besteld. Helaas heb ik deze niet ontvangen men gaf de TNT de schuld maar men had 'm naar iemand anders gestuurd. Een medewerker heeft mij toegezegd dat men mij een nieuwe koptelefoon te sturen. Toen deze wderom na 5 dagen niet aankwam heb ik weer telefonisch kontakt opgenomen. Toen bleek men ineens niet meer bereid mij een nieuwe koptelefoon te sturen. Men ging de koptelefoon terughalen. Daar mij dit te lang ging duren, het inmiddels vaderdag was geweest, ik met lege handen stond en ik ook geen verlaat tweede hands cadeau wilde geven heb ik de bestelling geannuleerd. Ik heb twee keer gebeld waar mijn geld bleef en twee keer een toezegging gehad dat men het geld direct terug zou storten. Na 30 dagen wachten heb ik nog steeds het geld niet terug. Kennelijk heeft men betalingsproblemen.
Ik heb besloten extreme discount nog drie dagen de tijd te geven om mijn geld op mijn rekening te storten zal daarna
1 een advocaat mijn geld terug te laten vorderen (incl de te maken kosten, en incl de wettelijk verschuldigde rente).
2 een klacht in te dienen bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
3 aangifte te doen bij de Politie van diefstal
4 een klacht in te dienen bij consuwijzer
5 nooit meer bij dit bedrijf een bestelling te doen
Aan het lijntje houden met mooie beloftes
Artikel eind april besteld en betaald. Zou binnen paar dgn bezorgd worden.
Een paar weken later na diverse contacten met mooie beloftes dat het artikel zsm eraan kwam nog niets bezorgd daarom verzocht of te leveren of anders mijn geld terug. Beloofd werd mijn geld terug te storten.
Echter wel met een termijn van 30 dgn volgens de regels ivm mijn annulering (???- zij konden niet leveren; ik heb niets geannuleerd)
Toch de 30 dgn afgewacht. Niets. Weer gemaild. Geld binnen 5 werkdagen teruggeeist, anders formele maatregelen.
Weer mooie beloftes en dito excuses; het geld kwam eraan.
Na 1,5 week nog niets. Daarop klacht ingediend bij Thuiswinkel waarborgfonds waarbij ze aangesloten zijn.
Wederom de belofte het geld binnen 7 dgn terug te storten.
Ik heb hierop geantwoord dat ik het zat was en dat geld storten in Nederland echt geen 7 dgn hoeft te duren. Toen eindelijk 2 dgn later mijn geld terug. In totaal 2,5 maand na mijn bestelling en vele mails later.
Het bedrijf houdt je aan het lijntje met excuses en mooie beloftes waarbij ze elke keer weer een paar dagen of dus zelfs 30 dagen! aan tijd rekken.
Voor mij never en nooit weer!
Leugens
Artikel besteld, geld overgemaakt. Verzendbevestiging ontvangen, maar geleverd werd er niets.
Ze mailen dat TNT je een barcode gaat doormailen, bij TNT bleek later dat de zending slechts was voorgemeld en dat Extreme Discount niets had aangeleverd.
ED beweert dat ze video-opnamen hebben van de verzending (???) en dat de chauffeurs van TNT regelmatig spullen tussen het ophaaladres en het verzendstation laten verdwijnen!
Voor aangifte bleek het nog te vroeg, maar van alle correspondentie met ED heeft de Thuiswinkelorganisatie en de KvK een Cc gehad.
Mijn oordeel: of er werkt personeel dat geen verstand van zaken heeft of het is een bedrijf dat draait op het binnenhalen en zo lang mogelijk vasthouden van geld.
Na 37 dagen, veel mailen en een bezoek aan het politiebureau hebben we ons geld terug. Wij bestellen niets meer bij dit bedrijf.
koop er niet
Nooit iets kopen bij Extremediscount.nl
Begin mei tandenborste; besteld en betaald. niets ontvangen. 3 weken verder : de status van de terugbetaling is nog steeds "komt eraan" (maar nog niets gezien natuurlijk).
The Trustpilot Experience