Færgekroen Hadsund- Kro & Hotel Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det havde klædt dem at fortælle dem, der havde reservationer, at de var gået konkurs, så man ikke ved et tilfælde skal finde ud af det dagen før. Man må håbe at de ansvarlige ikke åbner anden virk... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har efterfølgende hørt at Færgekroen lukker. Det er ikke at stort tab. Besøgte kroen til frokost og fik to stjerneskud + vin. Brødet var overristet, så det var sort. Fisken var friturestegt af ubeste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var med til første fredag med flankesteak ad libitum og det var helt fantastisk. Kødet var godt og både whisky- og bearnaisesauce var perfekt hjemmelavet. Der er mildest talt et bredt udvalg af dri... See more

1. Danish Restaurant

Written by the company

Velkommen til Færgekroen Hadsund. Hos os tilbyder vi moderne krostemning, med mulighed for fest og overnatning i Hadsund.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 7% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Et sted at besøge igen

Vores ophold på Færgekroen var rigtig hyggelig.
God mad alle 4 retter til aftens maden smagte rigtig dejligt og vinen som vi fik anbefalet passede til maden.
Søde og service minded personale.
Et sted vi kunne finde på at besøge igen.

August 9, 2025

Restaurant

Vi hade booket bord til 4 og blev modtaget af en sød servitrice.
Vi bestilte forårs menuen som bestod af 2 forretter hovedret og dessert.
Torskekæber var næsten ikke til stede i forret nr 1 . Nr 2 forret var ok.
Hovedretten skulle være rød angus kød som var meget sej og 2 af os fik med sener. Til kødet var det med et lille stykke kartoffel som næsten var rå.
Vi klager til servitricen som efter 30 min serverede en ny omgang der nu kødet var gennemstegte og ikke rød som aftalt og kartoffel en var overbragt. Vi hade købt gode viner fra deres vinkort men fik ikke nogen form af rabat eller kompensation.
Vi kan ikke desværre ikke anbefale denne restaurant som ellers ligger et fantastisk sted med udsigt over smukke Mariagerfjord.

April 26, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedringer

Husk at du bor IKKE på selve kroen, men på den anden side af gaden i en gammel købmandsgård som man har lavet om til Hotel. Vi har haft 2 overnatninger i værelse nr.3, et meget lille værelse som ligger i stuen til venstre lige under trappen til 1 sal. Værelse rent, dog er der lidt finish der mangler. Gulvet ligger løst og fliserne i badet er revnet - måske derfor !. Løse stikdåser i væggen bør fikses. Spiste aftensmad på kroen - Gl.æblekage kan gøres bedre - færdig købt æbletern med lidt knust makron og lidt flødeskum er IKKE Gl.æblekage. Morgenmad kan og bør opgraderes. Hvad med noget hjemmelavet lokal lækkert som marmelade - honning m.m. Jørgensen, Thise, Rynkeby, Arla i små 8 grams pakninger kan fåes på alle tankstationer. Lune varianter som bacon, pølse e.l. fandtes ikke. Dog fik vi frisk blødkogt æg 🥚. Personalet var tip top og meget serviceminded

April 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad i smukke omgivelser

Fantastisk mad i smukke omgivelser! Personalet er søde og opmærksomme på gæsterne i restauranten.
Jeg fejrede mik fødselsdag der med familien. Prisen er meget fair til den kvalitet de serverer

Rn mad oplevelse man sjældent oplever på disse egne. Yderst dygtigt køkken

March 1, 2025

Fantastisk

Fantastisk mad, utrolig søde personaler
Hyggelig omgivelser

Lidt i den dyre ende, men
Bestemt alle pengene vær💪🏻

Kan klart anbefales ❤️

November 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Formidabel mad til overkommelig pris

Rigtig fine lokaler. Pænt og rent.
Et godt og enkelt menukort og til overkommelig pris.
Overdådigt vinkort. (Fik da farve i kinderne inden vi gik derfra)
Maden var helt utroligt lækker. Jeg fik oksetournedos med årstidens grøntsager og rødvinssauce (dén vil jeg godt bare have løbende i drop, for øj dén var god)

Virkelig sød betjening og så elsker jeg at kokken selv kommer og serverer.

Rigtig god oplevelse og meget anbefalelsesværdig 👍🏻

October 10, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Havde bestilt bord til 3 personer

Havde bestilt bord til 3 personer!
Blev taget godt imod!
Da vi havde set menukortet og tjeneren kom for at tage imod vores bestilling spurgte vi hvad “dagens grøntsager” var og hvad desserten “Moscato - valnødder var”. Tjeneren remsede herefter forskellige grøntsager op som det kunne være. Vi bad hende checke i køkkenet.
Angående desserten så var det vin med valnødder! Vi bad hende checke i køkkenet.
Hun kom retur og oplyste præcis hvad dagens grønsager var og desserten var nu vindruer og valnødder……
•••
Bestillingen blev
1. Fyldte æbleskiver og jægerschnitzel.
2. Skindstegt kulmule og braiseret okseshortrib
3. Deres menu:
- skindstegt kulmule
- fyldte æbleskiver
- braiseret okseshortrib
- moscato - valnødder
•••
1. Persons mad var lækkert!
2. Persons mad var lækkert!
3. Persons mad var lækkert, men der står æbleskiver (flertal) og hun fik kun en), desserten var vindrue parfait/cream med vindruer som har ligget i moscat med lækre ristet valnødder - langt fra det vi fik oplyst…
••••
Ved desserten blev vi ikke spurgt om vi ville have kaffe…(mer’ salg)
••••
Må sige at ejeren virkelige mangler at lærer hans tjernere bedre op, både hvad angå maden og service.

September 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi var et selskab på ca 20 personer der…

Vi var et selskab på ca 20 personer der skulle have stegte ål og da vi kom sad jeg og kikkede i meny kortet hvor de reklamerede med pande stegte ål så jeg tænkte vi skulle have noget lækkert mad men jeg blev godtnok skuffet da de kom ind med ål der vare var friture stegte det var under alt kritik men ros til personalet ge var super søde men kommer aldrig igen :-( UBS det må i sku undskylde det var feggersund færgekro :-)))))

September 16, 2024
Færgekroen Hadsund- Kro & Hotel logo

Reply from Færgekroen Hadsund- Kro & Hotel

Hej Preben,
Jeg er træt af at I har haft en dårlig oplevelse - dog vil jeg høre om du er sikker på at det er på Færgekroen i Hadsund postnummer 9560?
Det er meget langt tid siden at vi har haft et helt selskab til 20 personer til stegt ål, derudover har vi ikke vores ål i menu kortet i restauranten :)
Hvis det er herfra vil vi meget gerne høre hvornår det var, så vi kan opklare hvad der er gået galt.
Rigtig god dag!
Helene, Færgekroen Hadsund

Fredag den 13/9-2024

Fredag den 13/9-2024
Vi havde Bestilt bord til 4 personer kl 19.00 blev mødt af en sød kvindelig tjener som tog imod vores bestilling.
Vi fik dejligt mad, og sad og hyggede os alle 4, da tjeneren (Danny) kom hen til vores bord, og var fræk og flabet og spydig og sagde bl.a. uden forudgående samtale ( kan det virkelig passe at en gammel mand som ikke arbejder mere,kan spise hele sin (wienerschnitzel ) total uforskammet at generer spisende gæster, der sidder og hygger sig over go’mad.
Hyggen forsvandt , og før vi forlader restauranten , klager vi til den kvindelig tjener, som tog godt imod os, som fortæller at Danny er medejer og nogle gange har en lidt sjov humor overfor gæsterne.
Hun fortæller at Tobias, som også er medejer er på arbejde, så ham får vi talt med inden vi forlader restauranten. ( Tobias er forstående og undskylder på Dannys vegne.)
ALDRIG ALDRIG Mere FÆRGEKROEN Hadsund

September 13, 2024

absolut en besøg værd

vi har besøgt færgekroen og det var en dejlig oplevelse, vi fik en 4 retters aftenmenu som smagte fantastisk. Til morgenmaden blev vi spurgt om vi gerne ville have blødkogte æg og så fik vi lidt senere frisk lavet blødkogte æg og ikke nogen der havde ligget 1-2 timer, virkelig skønt, serveringspersonalet var højlige unge mennesker, så besøg færgekroen, en oplevelsen

August 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået lækre ål på Feggesund kro…

Vi har fået lækre ål på Feggesund kro her i dag lørdag d 24 august. Virkelig lækre ål. Stegt i ren dansk smør. Blev serviceret af en sød fantastisk Emma. Meget sød og smilende. Kunne skænke snapse helt til randen uden at spilde de dyre dråber. Tak for en dejlig dag. Hilsen kaj P💕👏🤣

August 24, 2024

En 5 stjernet oplevelse.

En 5 stjernet oplevelse.
Ved ankomst bliver man mødt af venlig indehaver og personale med smil.
Terassen ligger med udsigt til fjorden, fuglekvidder samt behagelig diskret baggrunds musik som sammen med hurtig smilende betjening skaber en perfekt atmosfære. Maden er veltilberedt og præsenteret pænt på tallerkenen. Man bemærker friske sprøde grøntsager og en rigtig bearnaisesovs som sjældent er smagt så naturlig til en perfekt stegt oksefilet med grove pommesfrites som smager af rigtige kartofler. Desserten måtte der blive plads til, som rigtig softice med ægte vanilie i op til otte varianter.
Selv kaffen smagte udvalgt. Topservice som i sammenligning med 4-5 stjernede hoteller vinder med op til flere banelængder.
Atmosfære 5 stjerner
Maden 5 stjerner
Betjening 5 stjerner
Belligenhed 5 stjerner
God repræsentant for byen.
Vi kommer igen.

July 19, 2024

Oplevelse helt i top

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse på Hadsund Færgekro i aftes. Skøn udsøgt fire retters middag og hertil vinmenu med de ypperste vine. Tillige muntert og dejligt ligetil personale. Stor ros til de søde piger. Vi glæder os allerede til næste gang🤩
Annette M. J.

May 19, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Venligt ungt personale.

Venligt ungt personale.
Maden var i topklasse.
Udsigten fantastisk.
Byen ikke noget at skrive hjem om.
Værelset var ok. Vil du have terrasse så husk at gøre opmærksom på det.

May 3, 2024

Havde hørt

Havde hørt, at kroen havde ændret menukort, og det var blevet mere moderne. Vi var spændte på, om man stadig havde den klassiske ret Wienersnitzel, som man kender den. Vi blev modtaget af særdeles smilende og venlig betjening - fik anvist bord, og helt igennem en supervenlig betjening af alle 3 der var på job.
Maden kom ret hurtigt. Særdeles lækker og velsmagende - kvaliteten helt i top. Alt var som man kender den rigtig klassiske Wienerschnitzel - bare langt bedre end gennemsnittet. Stor ros til køkkenet og det smilende , venlige personale. 5 stjerner herfra.
Glæder os til at komme igen.

April 21, 2024

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad - og rigtig god og venlig betjening. Vi var 5 personer, og vi syntes alle sammen, at vores mad smagte virkelig godt og var præsenteret smukt på tallerkenerne. Lokalerne og omgivelserne var også helt i top.

March 31, 2024

Take a closer look