Kjøpte sko som gikk opp i sømmen etter 1 uke. Jeg gikk tilbake og reklamerte på kjøpet. Det ble blank avvist. Ingen reparasjon, bytte eller heving av kjøp var aktuelt. Jeg hadde brukt skoene feil…. K... See more
See what reviewers are saying
Jeg forsøkte i 2 dager å bestille en vare. Helt umulig å få til, og på den andre dagen tilkom det plutselig frakt, til tross for at det står i kjøpsvilkår at det er fraktfritt om man handler over 9... See more
Rask levering og god kundeservice! Sleit med å gjennomføre kjøpet på nett og kontaktet kundeservice. Fikk hjelp på null komma niks, pakken ble sendt kjapt og innholdet var riktig. Utrolig ryddig net... See more
Nettsiden gir informasjon om at varer er på lager når de ikke er det. Personen jeg snakket med på telefon fra nettbutikken var sur og utrivelig. Jeg hadde plagdes i lang tid og takket nei til å kjøpe... See more
Company details
Information provided by various external sources
Ferner Jacobsen fører merker som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Canada Goose, Max Mara, Arnie Says, Holzweiler og Eton.
Contact info
Stortingsgata 14, 0161, Oslo, United States
- www.fernerjacobsen.no
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kjøpte sko som gikk opp i sømmen etter…
Kommer aldri til å gå tilbake dit. «Trygghet i kvalitet» ser fint ut som slagord men gjelder tydeligvis ikke når det kommer til stykke.
“En bag med skulderstropp som ikke…
“En bag med skulderstropp som ikke tåler å bære en vanlig last – og reklamasjonen blir avvist. Forventet mer for prisen.”
Nettbestilling - total fraværende kundeservice.
Jeg forsøkte i 2 dager å bestille en vare. Helt umulig å få til, og på den andre dagen tilkom det plutselig frakt, til tross for at det står i kjøpsvilkår at det er fraktfritt om man handler over 999,-
Jeg sendte de mail og spurte pent om de kunne hjelpe meg med bestillingen.
De har ikke såpass kundeservice at de svarer på mail engang. Kommer aldri til å en gang forsøke å bestille noe herfra.
Anbefaler alle å styre unna denne butikken.
Unngå denne butikken 👎
Unngå denne butikken 👎
Ble veldig skuffet over måten jeg ble møtt på av en ung.g gutt som jobbet her i dag. Han var dømmende og fikk meg til å føle meg mindre verdt. Helt fra starten virket han irritert, som om min tilstedeværelse var en byrde. Behøvde hjelp til å finne en dress til et bryllup men personalet var arrogant. Han burde sendes på et smil-kurs som en god begynnelse. Det var också tydelig at han mangler all form for erfaring med kundeservice. I stedetfor å være hjelpsom og imøtekommende, var han nedlatende, til tross for at han skal være butikkens ansikt utad.
Å behandle kunder på den måten er et perfekt eksempel på hvordan man mister dem. Kommer aldri til og sette en fot I denne butikken igjen. 🚫
Anbefales!
Har i mange år kjøpt mange kvalitetsklær og sko her, opplever FJ som seriøse og hver gang vi har returnert har vi alltid blitt godt behandlet av imøtekommende medarbeidere. Må berømme FJ for å finne og selge fine kvalitetsprodukter.
Jeg har handlet for siste gang på FJ
Ferner Jacobsen har virkelig tapt seg. Jeg har to ganger opplevd å få motsiende svar på spørsmål om retur og andre betingelser. De ansatte er lite service-innstilte og det virker som at opplæringen er svært tilfeldig.
Fikk ugrunnet faktura med fakturagebyr og renter
Enig i at Ferner Jacobsen har tapt seg. Jeg oppdaget at en på kundeservice hadde lagt for mye bonus til på siden min, ville være ærlig og ga beskjed om dette. Fikk derfor en lenke jeg skulle trykke på for å tilbakebetale bonusen. Jeg måtte identifisere meg med bankID. Lenge etter får jeg en faktura med fakturagebyr og renter, uten at jeg har fått noen opprinnelig faktura til å begynne med. Sannsynligvis har Pernille lagt til at bonusen skal delbetales tilbake igjen, noe jeg IKKE har samtykket til. Jeg får forskjellige beskjeder fra netbutikken hver gang jeg ringer, men nå sist får jeg bare beskjed om at jeg må betale gebyrer og renter, for sånn ble det nå. Jeg har vært i kontakt med nettbutikken nesten ukentlig de 2 siste månedene og de ringer meg ALDRI opp igjen. Ønsker ikke å handle hos Ferner mer og anbefaler ingen andre å gjøre det heller! Har i mitt tilfelle bare ført til problemer i lengre tid! Saken vil gå til Forbrukerrådet som prinsippsak!
Styr unna!
Styr unna!
Produksjonsfeil på produkt, butikken vil ikke ta inn produkt på reklamasjonssak.
Forbrukertilsynet er varslet.
Selgeren bruker ulovlige metoder ved…
Selgeren bruker ulovlige metoder ved salg, som å ikke informere kundene om varer de kjøper, ikke informere kundene om salgsvilkår, å holde hemmelig viktig informasjon når man kjøper varer.
Ren svindel og lureri.
Jeg synes Ferner Jacobsen har tapt seg…
Jeg synes Ferner Jacobsen har tapt seg sikkelig. Jeg har flere ting jeg reagerer på når det gjelder Ferner Jacobsen. Jeg kjøpte et par sko, som jeg fikk med Porterbuddy. Jeg valgte å returnere skoene, men jeg har ikke mottatt noe mail om at retur er godkjent 8 dager etter at skoene ble levert til Ferner Jacobsen. Jeg synes det er dårlig at jeg ikke har fått en mail med at returen er godkjent, og hva som skjer videre.
Jeg fikk en mail hvor jeg ble bedt om å trykke på hva jeg synes om kjøpsopplevelsen. Når jeg trykket der, så kom jeg bare til forsiden på Ferner Jacobsen. Jeg synes det er dårlig at mail som sendes ut ikke sender meg til rett sted.
Jeg har også vurdert målsøm på Ferner Jacobsen, og sendte en mail til Ferner Jacobsen om dette 11 september. Jeg fikk aldri svar, og jeg måtte sende en melding til Ferner Jacobsen på Messenger før jeg fikk svar på mailen min 27 september. Ferner Jacobsen opererer med kjøpsplikt om du ønsker målsøm. Kjøper man ingenting så får man 2000 kr i gebyr. Jeg synes det er helt uhørt at Ferner Jacobsen tar 2000 kr i gebyr om man ikke kjøper noe. Det må være lov å titte uten at man skal pålegges et så høyt gebyr.
Fornøyd
Kjøpte dress til mannen min. Veldig fornøyd, litt mye mersalg press av ansatt men ellers fornøyd.
Kvalitet
Kvalitet. Rask levering. Enkel og fri returordning! Upåklagelig kundeservice. Superfornøyd.
Hovmodig service
Hovmodig service!
Går ikke inn i den butikken igjen!
Nok av butikker å velge imellom !
Bytt ut de som fronter butikken! Legger ikke igjen flere tusen kr der 1 gang til.
Anbefaler Finbeck & Fia i Hemsedal👍
Tar ikke telefon !!
Har forsøkt ringe telefonnummer til nettbutikk da jeg trenger info vedr retur på en vare. Ingen som svarer. Har forsøkt flere ganger idag, og tidligere. Også skrevet mail, uten å få svar. Dårlig !!
Varen kom i grei tid
Varen kom i grei tid, bra salg og bra kvalitet på klesplagget.
Pen design, lav kvalitet
Pen design på plaggene, men dessverre svært lav kvalitet. Buksen jeg kjøpte revnet etter å ha vært brukt noen få ganger. Kundeservice tok ikke noe ansvar, fikk beskjed om at dette var vanlig for plaggene de har ... Styr unna!
Tommel opp!
Rask levering og kjempe kundeservice! :)
Varene ble til og med pakket inn av dem. Måtte dessverre sende noe i retur da størrelsen var feil.
Dette var heller ikke noe problem og vedkommende på kundeservice svarte kjapt og veiledet meg i riktig retning, fikk flere valg.
Jeg kommer garantert til å bestille fra FernerJacobsen igjen:)
Elendig kundebehandling
La inn en bestilling og bestillingen ble avbrutt av butikken etter 3-4 timer med grunnlag utsolgt. Hadde da fått bestillings bekreftelse og alt fra butikken. Så jeg sender en mail og spør hvordan det er mulig å legge inn en bestilling på utsolgt vare? Og ber om en annen farge til samme pris. Da får jeg følgende til svar:
Vi deler lager med butikk.
Varen din kan være stjålet, kjøpt av en annen, eller liknende.
Du har selv godtatt våre kjøpsvilkår der du er informert om dette.
Vi beklager så mye.
Ha en fin dag.
Rask levering og god kundeservice
Rask levering og god kundeservice!
Sleit med å gjennomføre kjøpet på nett og kontaktet kundeservice. Fikk hjelp på null komma niks, pakken ble sendt kjapt og innholdet var riktig. Utrolig ryddig nettbutikk, du får med retur skjema og all info slik som alle norske nettbutikker burde ha og som burde følge med pakken / bestillingen enkelt. Kommer garantert til å handle her igjen!
Kjøpte en Canada goose jakke hos dem
Kjøpte en Canada goose jakke hos dem. Fikk trøbbel med glidelåsen da den delte seg. Kontaktet kundeservice, fikk svar på minutter at de kunne sende inn jakken og fikse glidelåsen gratis. Fikk tilbake jakken med både canada goose bag til jakken og original canada goose glidelås som funket bra. Strålende fornøyd med deres kundeservice gang på gang. Alltid raskt svar og super hyggelige personer du kommer i kontakt med :) Anbefales varmt når du vil ha kvalitetsvarer samt god service.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.