Ffshoppen Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Heel slecht bedrijf hij laat je gewoon je pakketje ophalen in Utrecht als je in Rotterdam woont en het is ook heel slecht en mijn moeder heeft €13 in een pakketje gestoken en het is bijna nooit aang... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pakket volledig volgens de return policy teruggezonden. Blijken er ineens stukken verdwenen te zijn uit de bestelling ik krijg maar half men bedrag terug. In de mails zegt de Heer <Naam verwijderd... See more

Company replied

Company replied

Company details

1. Business Services

Information provided by various external sources

Gadgets, Speelgoed, Cadeaus, Parfum en meer op ffShoppen.nl. Gemakkelijk en veilig besteld en betaald.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Eerste en direct laatste keer

Maandag een product besteld welke op voorraad zou zijn en derhalve binnen 24 uur geleverd zou moeten worden. Aangezien ik de producten voor de vakantie van vrijdag nodig had zekerheidshalve nog gebeld of dit zeker betijds bezorgd kon worden: antwoord geen probleem! Ik ga zo op vakantie in en nog steeds geen pakket. Ff shoppen en DHL wijzen naar elkaar.

Aangezien ik een koopovereenkomst met ff shoppen afsluit en niet met de DHL had ik een oplossing van ff shoppen verwacht. Het blijft echter stil..

May 8, 2015

Zeer tevreden over ffShoppen

Vandaag ontving ik mijn pakket netjes op tijd. Het product was precies wat ik zocht en ik ben zeker van plan nog eens bij ffShoppen te kijken. Ze hebben leuke dingen en zijn goed geprijsd.

January 22, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super leuke speelgoedkist, de volgende dag in huis!

Met sinterklaas, kerst en ook nog een verjaardag van mijn zoontje slingerde na een maand overal speelgoed door het huis. Vond op ffShoppen een superleuke speelgoedkist in de vorm van een schatkist, ideaal voor het opbergen van al het speelgoed.

Had de kist maandag besteld en dinsdag was hij al in huis!! Toppie. Ik vond de maat alleen iets te klein, dus heb contact opgenomen met de klantenservice. Die heeft mij een retouretiket opgestuurd, waarmee ik het pakket gratis kon terugsturen. Ook zorgde ze er gelijk voor dat een kist van een grotere maat werd opgestuurd. Die werd ook weer onwijs snel geleverd zodat al het speelgoed nu netjes opgeruimd is en ik weer normaal door huis kan zonder over allerlei auto's te struikelen. Super bezig ffShoppen.nl!!!

January 6, 2015

uitstekende service tijdige levering

een sjoelbak besteld om naar Finland te sturen. Werd geannuleerd omdat dat niet heel aan zou komen. Nadien in overleg een opvouwbare besteld op 5 december, deze is nu al in Finland. Ruim op tijd voor de kerst. Amazon kan dat niet!!!! Bravo

December 12, 2014

zeer tevreden.

een fluitketel besteld en die kwam vrij snel./ echter de eerste de beste keer dat ik het wilde gebruiken brak het hengsel.
na mijn mail hierover kwam direct een excuus en een nieuwe ketel wordt onmiddellijk opgestuurd.
wat een vertrouwen en wat een service.
dit wordt mijn webwinkel.

December 9, 2014

WAAR-DE-LOOS

Via een aanbieding 4x Kerstboom in blik besteld. Leuk voor op het werk dachten we. Jammer maar helaas, niet voorradig. We hebben iets anders leuks voor jullie een kerstboom van karton wat groeit via een speciaal prutje. WAAR-DE-LOOS. Inkoop zal waarschijnlijk 20 cent per stuk zijn... lekker verdienen zo... maar dit is echt te schaamteloos voor woorden.

tip van jip: Eerst kijken of het op voorraad is anders elders bestellen.

December 8, 2014

Super

Op zondagavond een bestelling geplaatst, zoals aangegeven dinsdag in huis. Via mail prima op de hoogte gehouden van het proces. Netjes verpakt, leuk gratis cadeautje erbij. Zeer tevreden!

October 22, 2014

Top winkel!

Onlangs een driewieler gekocht, erg snel in huis en van zeer goede kwaliteit. Bedankt voor de prettige ervaring.

October 19, 2014
Rated 3 out of 5 stars

Afwachten maar

Via bol.com een Treat Ball Large besteld (21x21x30). Een gumball bank geleverd gekregen. Na telefonisch contact (erg vriendelijk en meedenkend) zou ik een retourbon gemaild krijgen. Het juiste artikel zal worden verzonden.
Een dag later heb ik de retourbon nog niet ontvangen en op de site zie ik alleen maar de kleine versie (19x14) van de Treat Ball staan. Ben benieuwd hoe dit wordt afgehandeld!

May 21, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Volgens afspraak geleverd. TOP!!

Wij hebben gisteren voor 16:00 uur een trampolinerand besteld en hebben deze volgens afspraak vandaag in huis. Keurig verpakt en een mooie en goede kwaliteit rand. Verder zijn wij zeer tevreden over de behandeling van de order na bestellen en de communicatie per mail. Zeer correct!!
Bedankt. Gr. Mark en Stefanie

April 8, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over de service!

Ik heb laatst bij ffShoppen.nl een loopwagen besteld. Ik ben erg tevreden over de service dankzij de snelle levering. Ik had de loopwagen voor 16:00uur besteld en ik had de loopwagen ook echt de volgende dag binnen. Super goede service!

February 24, 2014
Rated 1 out of 5 stars

In tegenstelling tot info website product niet voorradig: geld wordt niet teruggeboekt!

Product besteld dat volgens website uit voorraad leverbaar zou zijn. Levering bleef echter uit en product bleek niet beschikbaar te zijn. Omdat het bedoeld was als cadeau bestelling in onderling overleg (mail) geannuleerd. Betaling zou binnen 3 dagen teruggeboekt worden. Dat is nu 3 weken geleden. Geen product en geld foetsie.

February 8, 2014
Ffshoppen logo

Reply from Ffshoppen

Beste heer de Kloet,

Wij hebben het even voor u nagekeken en nadat wij in overleg met u de order hebben geannuleerd is het betaalde bedrag aan u teruggeboekt. Dit heeft u reeds ontvangen op uw rekening. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Rated 5 out of 5 stars

Wat fijn! Goede service, bedankt!

Mijn bestelling was niet heelhuids aangekomen. Maar omdat mijn aankoop voor pakjesavond was, heb ik 'm ongezien in de kast gezet.
Daardoor was de twee weken termijn verlopen.
Ik stuurde ffShoppen.nl een mail met de vraag wat ik moest doen en de reactie was:
"Geen probleem, we sturen een nieuwe op".
Ik ben erg blij met de uitstekende service.

December 12, 2013

Prima service

Ik kocht onlangs een Curver Jumbo Multiboxx 90 ltr bij ffShoppen. Twee dagen later werd de box afgeleverd. Hij was verpakt in bubbeltjesfolie. Na uitpakken bleek de bodem van de box op twee hoeken flink beschadigd. Ik heb er foto's van genomen en naar ffShoppen gescand. Hun snelle reactie was "weggooien die oude box. We sturen u onmiddellijk een nieuwe toe". Verpakt in een kartonnen doos werd de nieuwe Curver Jumbo Multiboxx vanmorgen ongeschonden afgeleverd.
Prima service, ffShoppen!
Marijke

December 11, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Prima in orde, goed verpakt en op tijd geleverd.

Wij hebben bij ffshoppen.nl onze sinterklaascadeaus besteld. Alles kwam netjes op tijd en zat prima verpakt met zelfs nog een gratis attentie in de doos. Sinterklaas blij en de ontvanger ook.

Voor ons zelf hebben wij inmiddels een tweede bestelling gedaan en ook deze is netjes verwerkt. Ik had hier nog een vraag over gesteld bij de klantenservice en ik werd vriendelijke te woord gestaan.

Kortom: Ik ben tevreden over de geleverde service van ffShoppen en zal bij een volgende keer zeker even langs komen.

December 11, 2013

Niet geleverd, ondanks 2 mailtjes en 1 keer telefonisch contact

Slecht!!!! Slecht!!!!
24 november bij Ffshoppen via Bol.com bestelling gedaan van een slee voor ons kleinkind voor de Sinterklaas. Levertijd 1-2 dagen. 26 november bericht van Ffshoppen dat de slee 6 december geleverd zou worden. Gelijk een mailtje gestuurd dat het een sinterklaascadeau is dat, hoe gek, wij op 5 december zouden vieren. Bericht terug dat de levering wel gaat lukken op tijd. 4 december toch wat ongerust, weer een mailtje gestuurd. Tot op heden geen antwoord gekregen op dit mailtje.
5 december om 17.31 uur gebeld, want er was 5 december niets geleverd. Gesloten om 17.30 uur. 6 december pas om 09.30 uur waren we ze weer open, gelijk gebeld. Ffshoppen vond het vreemd dat de slee er nog niet was. Na een paar telefoontjes van Ffshoppen, "lijkt" het te zijn weggeraakt bij de vervoerder. Na wat nadenken of we de slee nog wel wilde en regelen afgesproken dat de slee nagezonden wordt en 7 december geleverd zou worden.
7 december tot 16.00 uur gewacht, maar weer geen slee. We konden Sinterklaasavond niet langer verplaatsen en hebben toen snel een alternatieve slee gekocht in een winkel. Nu zondag 8 december is de slee nog steeds niet geleverd.

Hoe leg je dit uit aan je kleinkind van 3,5 jaar oud, die zo graag die slee die zij op een plaatje had uitgezocht wilde hebben.

Ik koop nooit meer bij Ffshoppen!!!!!!!

December 8, 2013
Ffshoppen logo

Reply from Ffshoppen

Beste heer Hamersma,

Vervelend dat uw order niet is aangekomen. Wij hebben de tweede zendpoging naar u inmiddels terug gekregen van het postbedrijf. Wij willen u vragen de order "retour" te melden bij Bol.com zodat u het eventueel al betaalde bedrag direct terug ontvangt. Uiteraard ons excuus voor het ongemak

The Trustpilot Experience

Take a closer look