2.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Kundtjänst lovar att återkomma men ingen hör av sig, om och om igen.

Jag ansökte om ett firstcard för tre månader sedan. Jag fick aldrig några svar och när jag ringde in berodde det på vem som svarade, ifall de ens såg att det fanns en ansökan eller inte. Till slut fick jag veta att de behövde en ytterligare e-signatur så jag gav dem infon de behövde. Ingen esignatur skickades ut. Till slut fick jag då veta att jag behövde skapa en ny ansökan för att det skulle bli rätt i deras system. Jag gjorde detta för en dryg månad sedan och jag har fortfarande inte fått mitt kort. Ringer jag in så är det samma visa igen. ibland säger de att det inte finns någon ansökan och ibland säger de att ansökan finns och ser helt korrekt ut men att den inte är slutförd ännu men de kan inte se varför. De lovar att återkoppla men ingen ringer tillbaka och jag får ringa in och vänta i kö igen. Jag har lagt timmar och åter timmar på att ansöka om ett enkelt inköpskort men jag kommer ingen vart pga att firstcards kundtjänst helt enkelt inte gör det de lovar. Jag vet inte vad jag skall säga.. helt otroligt..

March 26, 2023
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Långa köer

Långa köer, okunnig ochstundtals otrevlig personal. Nordea och first card borde tänka om.

April 28, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Tjänsten funkar som den ska, men

Tjänsten funkar som den ska. Men i Sverige tar det många dagar, några gånger mer än en vecka, innan Firstcard svarar på mejl. Det är inte bra när du behöver hjälp med dit kort.

De säger ofta; ring så får du hjälp, men jag har inte möjlighet att vänta 30 minuter i telefon i min arbetstid.

Det är också konstigt att om de kan svara innom 30 minutter på telefon, varför måste man vänta i många dagar på svar på mejl?

October 3, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look