Jeg kom til Fixmac, som jeg plejer når jeg har haft problemer med elektronik, da de altid har været gode og hurtige. Min bagskærm på min iPhone var smadret og den blev fikset samme dag som jeg... See more
See what reviewers are saying
Jeg har haft 2, helt igennem, super service oplevelser I Fixmac Svendborg. 1 min søns Iphone, 1 mdr senere hans Mac pc. Det var en tilfreds eller pengene igen oplevelse. Absolut ikke sidste gang j... See more
1. Besked på Iphone pga af manglende opdatering :( : " Iphone er slået fra opret forbindelse til Itunes ". 2. Itunes kunne ikke hjælpe. TOG TIL FIXMAC 3. Fixmac opdaterede Iphone via kode og... See more
Fik renset ladeport/dock da den var helt tilstoppet med lommefnuller. Fik et tilbud fra anden butik i Svendborg, de sagde 2 pinde i porten var bukket og skulle fixes, 250 kr og 20 minutter vil... See more
Company details
Written by the company
Fixmac Servicecenter er specialister i reparation af iPhone, iPad, Mac og iMac. Når du overlader din Apple-enhed til reparation hos FixMac, overtager vi Apple-garantien og/eller reklamationsretten. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du bibeholder garantien og reklamationsretten på dit produkt - FixMac dækker dig fuldt ud.
Voldgade 11, 5700, Svendborg, Denmark
- kontakt@fixmac.dk
- www.fixmac.dk
Super god service
Personer som Kasper der har butikken findes der desværre ikke mange af mere. Han yder altid den bedste service du kan forestille dig, og du er som kunde ALTID i centrum.
Han lover aldrig mere end han kan holde, så derfor bliver du altid positivt overrasket.
Jeg kan kun anbefale denne butik på det varmeste :-)
Tak for endnu en god behandling.
Service ud over det sædvanlige
Service langt bedre, end man kan forvente. Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser, men her er det på sin plads. Kasper fra Fixmac har været meget informativ, serviceminded og har holdt alle aftaler og mere til i forbindelse med en lidt kompliceret sag med en MacBook.
En behagelig service.
Jeg har en iphone der var skadet i mikrofon, der blev den hurtig lavet ved Kasper i Svendborg på kort tid og virkede skarpt til en god pris, der blev anbefalet mig først at bruge min garantiservice fortalte han, men Telia ville ikke dække det. Senere hen skulle min søn have et nyt panserglas og han fik det ordnet hurtigt samt renset telefon gratis, da den drillede med at oplade.... kan klart anbefale den butik og vi kommer gerne igen.
Vandskade
Tabte min IPhone X i Svendborgsund og var inde med den hos Humac i Odense, de sagde den aldrig ville kunne komme til at virke igen, men så tog jeg den med ned til Kasper fra fixmac som fik den til at virke igen!
Og her 2 måneder efter fungere den stadig som den var helt ny!
Mvh Rasmus Birch
Bliver altid mødt med et smil ved…
Bliver altid mødt med et smil ved fixmac, de tager sig god tid ved kunderne og man kan trygt regne med en virkelig god behandling.
Fixmac får 7 Stjerner af 5, kan anbefale dem til alle og enhver!
Igen en superb oplevelse i FixMac😀…
Igen en superb oplevelse i FixMac😀 Kasper kan sit håndværk og han ved hvad service og kundebehandling drejer sig om. 6 ud af 5 mulige stjerner. Mine allerstørste anbefalinger.
Fremragende! Super service og priser! Kan varmt anbefales!
Svendborgs bedste service
Der er ikke noget at sige til at Fixmac i Svendborg hele tiden får en super god anmeldelse, det er helt fortjent. Kasper er indbegrebet af god service smilende venlig og høflig, og det vigtigste af alt , han kan sit håndværk jeg kan til hver en tid anbefale folk der har problemer med deres telefon eller deres computer og benytte hans gode service. Hilsen Lasse
Super god og professionel service
Super god og professionel service. Anbefaler varmt.
Suveræn service og hjælpsomhed!!
Suveræn service! Fra min første henvendelse med et i-phone problem og til et køb for nylig af en nyere brugt Mac Book Pro samt en et år gammel i-Pad har jeg oplevet en utrolig hjælpsomhed og ægte interesse i at min kundeoplevelse kunne blive i top.
Har sjældent oplevet at give så sikre 5 ud af 5 stjerner
Fixmac er vedholdende til fejlen er…
Fixmac er vedholdende til fejlen er fundet. Høflig og imødekommende betjening i butikken både ved aflevering og afhentning.
Fixmac i Svendborg er helt i top.min…
Fixmac i Svendborg er helt i top.min datters iPhone i stykker for anden gang.fik den repareret på garantien... ingen diskussion. Bare så fin service.. vil anbefale deres fornemme service.. hilsen Kirsten Larsen..
Fin oplevelse
Jeg har anvendt Fixmac i Svendborg ved flere lejligheder, til reparation af div. apple-produkter.
Jeg har altid fået en hurtigt og professionel betjening.
Jeg kan på det varmeste anbefale Fixmac i Svendborg
Min gamle iphone 5 var røget i vandet…
Min gamle iphone 5 var røget i vandet og fik af vide af anden populær reparatør i svendborg at der var ikke mere at gøre. Bundkort og alt var gået og jeg kunne ikke låse den op på icloud og har måske ikke fået sikkerhedskopiret så mine 5000 fotos var væk :(
Har ikke sindsyg meget styr på icloud men kunne blot se telefon på hjemmside uden at kunne trykke på ikonet. øv
Tænkte at der var desværre ikke mere at gøre. Det var jo min egen skyld og mig der ikke har styr på alt det tekniske mht icloud, kopier osv
Ville give det et sidste skud og henvendte mig til Kasper i FixMac Svendborg hvor han nævnte at jeg kunne tage telefonen med og måske kunne han gøre noget ved at tænde en anden iphone 5 og noget med et program. Krydsede mine fingre da der lå fotos fra vores drengs første år.
Troede det var løgn da Kasper ringede og sagde at alle 5000 fotos kunne ligges over på en usb pen :)
Så glad og hvilken service. :) Simpelten så rar og styr på tingene. Tak Kasper
Fantastisk og professionel ekspedition…
Fantastisk og professionel ekspedition fra Fixmac i Svendborg.
Næste gang uheldet er ude med en ødelagt telefon, overlader jeg trygt telefonen til Fixmac. Der er en rigtig god service.
Hurtig service, ærlighed og reparation
Fixmac har repareret min Macbook Air således den nu fungerer upåklageligt igen. Hos denne virksomhed er der god og hurtig service og til fin pris. Og rigtig god information og kommunikation. De tilbyder endda at tjekke computeren gratis og derpå give prisforslag, hvis man vil have den repareret. Fedt. Jeg kan varmt anbefale Fixmac.
Super betjening :)
Virkelig god service!
Virkelig god service!
hurtig færdig med det du ville have lavet
og ellers bare godt humør og kan 100% anbefales