Flak Byg Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med Flak Byg – Martin og Jonathan får topkarakter! oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Flak Byg, hvor Martin og hans lærling Jonathan har stået for arbejdet. Fra start til slut har de været super professionelle, imødekommende og pålidelige.

Martin er tydeligvis en person, der går op i sit fag og sætter en ære i at levere et flot resultat. Han er nem at kommunikere med, kommer som aftalt, og sørger for, at alt bliver gjort ordentligt. Jonathan fortjener også ros – flink, engageret og grundig. Det er tydeligt, at han har lært af en af de bedste!

Arbejdet blev udført med høj kvalitet og stor sans for detaljer, og det færdige resultat blev endda bedre, end vi havde forventet. Der blev ryddet pænt op hver dag, og hele processen har været tryg og behagelig.

Vi kan kun anbefale Flak Byg, Martin og Jonathan – man mærker virkelig, at de går op i at gøre kunderne glade. Tak for et fantastisk stykke arbejde!

November 3, 2025

Tilfredse kunder

Et yderst flot stykke arbejde leveret af Flak Byg.
Martin Flak er 100 % professionel lige fra udførelse af tilbud,guidning undervejs i forløbet,tømrerarbejdet til oprydning efterfølgende.
Han har i foråret/sommer lavet en super flot tilbygning på vores hus.
Vi vil til enhver tid anbefale Flak Byg til andre.

Vh. Mette og Lars Ejsing

July 8, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Godt håndværk og super service

Blev af en veninde anbefalet at tage kontakt til Martin fra Flak-byg. efter god telefonsamtale, blev vi enige om at mødes ved mit hus, for at gå opgaverne igennem. Martin mødte pænt op på det aftalte tidspunkt, en meget imødekommende og flink fyr.

Jeg skulle have lavet afslutning på mit tag og endegavle, ny udedør og facade til en indgang til haven, et skur, opsætning af skydedøre i garderoben og diverse afslutninger. Vi gik alle detaljer igennem, han tog pænt notater og få dage senere modtog jeg hans tilbud. vi havde aftalt, at dele projektet i 2 priser (en på skuret og en pris på alt det andet) jeg besluttede at vente med skuret og han gik i gang med alt det andet.

Nu er det hvor man tit oplever, at håndværkere acceptere arbejdet og så høre man intet og skal til at rykke gang på gang. med mange frustrationer til følge. Eller at de går i gang og så går der lang tid, inden man hører fra dem igen..

IKKE Flak-byg - prompte - materialer ankommer - Martin går igang og nogle dage senere er arbejdet udført til UG. Yderst flot finish på det udførte og tilmed oprydning efter endt arbejde.

Jeg er virkelig tilfreds og har gemt hans kontaktdetaljer til senere brug.
Flak-byg bliver anbefalet til venner og familie.

Endnu en glad og tilfreds kunde.

Tak!

Mvh.
Rasmus

September 29, 2016

Godt og solidt håndværk

Vi har fået lavet en ubrugelig garage om til et fantastisk bryggers.
Vi satte opgaven ud i total entreprise og efter de indhentede tilbud faldt valget på Flak-Byg v/ Martin Flak Petersen.
Allerede fra første besøg, hvor opgaven blev beset, var Martin på banen med gode råd og ideer til løsning af opgaven.
Da tilbuddet blev fremsendt til os, var det særdeles udspecificeret. Det kan kun betragtes som en fordel, da det giver et fantastisk overblik over det aftalte og er en sikkerhed for både dig og firmaet, om hvad der er aftalt.

Valget af relevante samarbejdspartnere, såsom Øster Hornum VVS m.fl. kan kun give anledning til ros. Dygtige og kompetente håndværkere, som løste alle udfordringer og problemer til UG.

Projektet kom ikke problemfrit fra start. Et styk vandskade blev opdaget første dag, men lige så hurtigt blev problemet løst.
Når vi havde spørgsmål kunne vi altid skrive eller ringe til Martin, som altid havde tid til en snak om hvad der nu rørte sig.
Kvaliteten af det udførte håndværk og den daglige oprydning, samt endelige oprydning var, som alt andet fremragende.

Vi kan kun anbefale Flak-byg. Både som tømrer, men også som entrepriseleder. Det er i hvert fald ikke sidste opgave, han har lavet hos os.

May 20, 2015

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look