Flexkozijn Reviews 7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Ik raad Flexkozijn zeker aan!

Na goed vergelijken heb ik gekozen voor Flexkozijn. Het advies aan huis en het bezoek aan de showroom waren fijn. Er werd goed mee gedacht en er was alle om al mijn wensen en mijn vragen te beantwoorden.

In 3 dagen tijd zijn mijn kozijnen en deuren geplaatst. Team 5 was geweldig. Ik had er gratis een doorlopend theaterstuk bij. Ik moest echt lachen om hoe de mannen met elkaar omgingen. De grapjes maar ik was ook zeer onder de indruk van hun samenwerking en hoe ze ingespeeld op elkaar waren. De mannen hadden duidelijk verstand van wat ze deden en hebben netjes werk geleverd. Al was de tijd wel krap waardoor er toch wat slordigheidjes bij de afwerking waren. Mijn achterdeur kon bijvoorbeeld niet op slot waar ik pas s’avonds achter kwam. De mannen hadden op het laatste moment het kattenluik nog geïnstalleerd volgens afspraak. Het was weekend dus pas na het weekend werd dat opgelost. Als er iets meer tijd was ingepland dan weet ik zeker dat er meer tijd was genomen voor het netjes achter laten van alles en van het nalopen van het opgeleverde werk.
Ondanks dat, is het een prima bedrijf die goed werk afleveren. Mijn huis is echt mooi geworden met de nieuwe kozijnen en een nieuwe voor en achterdeur.

October 25, 2024
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke communicatie

Buiten dat wij zeer tevreden zijn over het materiaal en de nieuwe aanblik, zijn wij zeer tevreden over de gemaakte afspraken. De afspraken zijn duidelijk, goed gepland en keurig op tijd.
Vanaf het moment van inplannen tot opleveren, zijn de afspraken duidelijk, ook van het montageteam.(Het montageteam had wel iets beter mogen schoonmaken....)
Wij willen Tom bedanken voor de duidelijke communicatie en goede planning.

December 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Perfect werk geleverd door Flexkozijn…

Perfect werk geleverd door Flexkozijn van de adviseur tot het opleveren na installatie.
Robert en Erik hebben perfect werk geleverd en in drie dagen het hele huis voorzien van kunststof kozijnen inclusief voordeur en schuifpui.

April 11, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Heel erg jammer en verdrietig..

Heel erg jammer en verdrietig..

Bij flexkozijn werken echt hele fijne en hard werkende mensen. Product is ook zeker wel aan te raden.

Ruim twee jaar gelden lieten wij en mijn ouders de kozijnen op eerste en tweede etage vervangen. Uiteindelijk waren en we dik tevreden ondanks dat in de ramen bij mijn ouders rooster waren geplaats die we niet hadden afgesproken.

Dit jaar gingen wij nu ook de begane grond aanpakken. Heelaas liep dat anders. Offerte werd gemaakt en het was vrij simpel. Gewoon dezelfde kleur en kozijnen als boven. RAL nummers werden opgeschreven en met vertrouwen direct ondertekent.

Toen werden de kozijnen geplaats. Borstwering was ruim in de 90 cm hoogte terwijl de huidige hoogte 23 cm lager was. En de kozijnen waren veel witter dan boven dus niet de juiste RAL kleur.

Achteraf was de hoogte van de borstwering niet opgemeten. Later is de hoogte erbij geschreven. Ik had een copy van wat ik ondertekend heb en daar staat idd geen hoogte op. Monteurs hadden het orgineel waarin de hoogte wel was bijgeschreven. Dit moet nog steeds worden opgelost. Na een keer raambreuk van de nieuwe ruit, pech onderweg en familie omstandigheden van een medewerkers is de afspraak aantal keer op laatse moment of op de dag zelf afgezegd. Je pland een vrije dag en dan wordt de klus niet gedaan.....

Maar die ander kleur wit dan.
Er werd een verkeerde RAL nummer opgeschreven. Ik ging ervanuit dat dit de juiste was en heb alles ondertekend. We hadden immers afgesproken dat het dezelfde RAL kleur zou zijn als boven.
Natuurlijk gebeld en iedereen gesproken van Flexkozijn dat wij graag de juiste kleur willen. Geen sorry en geen oplossing. Ik had beter de RAL nummer moeten controleren voordat ik het formulier ging ondertekenen aldus flexkozijn. Wat mij echt diep raakte was een opmerking dat er wel meer huizen zijn met verschillende kleuren kozijnen. Dus met andere woorden stel je niet zo aan. Nou ik wil een huis met allemaal dezelfde kleur kozijnen . En zo gek is dat niet. Toen werd er verteld dat vertouwen goed is maar controleren is beter. Toen werd ik stil. Ben heel redelijk gebleven. Wat dit met mijn vrouw deed zet ik hier niet neer. Het was een harde klap in ons gezicht. Klant is bij flexkozijn geen koning. Ik zit met hele mooie kozijnen maar met twee verschillende kleuren wit.
Geen tegemoetkoming, geen aanpassing. Oja wel konden de kozijnen vervangen worden als er een nieuwe klant uit de straat koos voor de kleur kozijn die nu bij ons erin waren gezet.....

Vertrouwen is goed maar controle is beter bij Flexkozijn.

Wordt vervolgd, want monteurs zijn nu net weg met de nieuwe ruit die vandaag geplaats ging worden. Deze is alweer beschadigd. Volgens de monteurs wist men dit gisteravond al.........
De ruit is zo zwaar dat er een soort kraan bij moet komen. Deze was niet meegekomen de monteurs baalde hier ook flink van.

Hoop dat we meer sterren kunnen geven bij de volgende review.

Fam. Slofstra

July 19, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Dankzij Flexkozijn is ons huis een paleis!

Vakkundig gesprek gehad waarbij al onze wensen op papier zijn vastgelegd en waar mee gedacht is naar mogelijkheden om alles tot een mooi geheel te kunnen maken. Hierna kwam Steven, inmeten en ook hij dacht erg fijn met ons mee. Van 24-26 november zijn onze houten kozijnen vervangen naar kunststofkozijnen in dezelfde kleuren. Dit is met plezier, kunde en vol energie gedaan door Barry, Tim en Joep. Wat een fijne gasten! Zonder gezeur een hele fijne samenwerking tussen hen en ons. De dakrand/gevelbekleding hebben we ook met keralit laten bekleden. Dit was voor de mannen een uitdaging, maar ze vonden het erg mooi. Ook werd er goed gedacht aan de veiligheid. Zowel het plaatsen als afwerken is nauwkeurig gedaan. De witte plaat, wordt nog vervangen door antraciet. Na het afwerken is alles keurig opgeruimd. Hun trots op hun werk en wij trots op onze woning! We hebben erg veel plezier van het werk van Flexkozijn en raden het zeer zeker aan!!!

December 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over FlexKozijn!

Nadat ik eerst prima contact had met de verkoper van FlexKozijn en we tot een prima bedrag overeen kwamen om mijn huis inclusief dakkapel en vanaf eerste verdieping met houten gevelbekleding, compleet te laten vervangen door kunststof kozijnen en panelen, en zo ook nieuwe voordeur en schuifpui. Omdat het toch om een fors bedrag gaat, was ik vrij nerveus want ik had ook nauwelijks ervaring met vaklieden voor een week in huis en wat zou het resultaat worden...maar voor-contact ging erg goed en ze waren zeer vriendelijk en informatief! Kantoor medewerkers waren erg vriendelijk ook en Steven heeft alles opgemeten....super aardige kerel en tevens de eigenaar. Ik heb vanaf maandag 16 sept. t/m vrijdag 20 sept 2 TOP vaklui over de vloer gehad....nl. Niek en Ricardo...tsjongejonge wat waren zij naast zeer harde werkers, ook super FLEXIBEL en aardige gaste gewoon! En ook stipt en netjes werkend in details! Ik ben niet zo gauw onder de indruk maar dit is wel UNIEK! Ongelooflijk! En resultaat is fenominaal! Ze hebben letterlijk alles aangepast in kunststof waarvan ik dacht dat het niet zou gebeuren....dus ze gingen nog een stap verder. En ze hebben zelfs ook mijn zinken regenpijp geinstalleerd, wat ze eigenlijk helemaal niet hoefde te doen en nog vele andere klusjes tussendoor....Donderdag kregen ze een extra handje van een andere collega maar die was ook zo aardig, hardwerkend, flexibel en precies, dus ik neem aan dat dat voor iedereen geldt!
En DAAROM kan ik FlexKozijn zeker weten aanbevelen.....en als je twijfelt...gewoon FlexKozijn bellen! Je krijgt er geen spijt van! Klasse en ga zo door FlexKozijn!

September 20, 2019

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look