Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een heel fijn en goed bedrijf

Klantvriendelijk, goede kwaliteit en duidelijke afspraken!
Advies en hulp bij keuzes, goede prijs-kwaliteitverhouding en fijne medewerkers die ook nakomen wat ze zeggen. Kortom: wij kunnen alleen maar positief zijn.

May 26, 2025
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Serku maakt zelf een afspraak (geen overleg), laat dit een DAG van tevoren even weten en komt vervolgens niet opdagen!

We huren een appartement bij Domijn. In een van onze deuren heeft de vorige bewoner een kattenluik gehad, die hij heeft "gedicht" met een open rooster van 20 x 20, waardoor buitenlucht rechtstreeks naar binnen waait. De hele winter lang was onze keuken daarom ijskoud en verwarmen hielp niets.

Dit probleem was al een tijdje bekend bij Domijn en een ander bedrijf waarvan we dachten dat die ons zou helpen.

Zonder ENIGE communicatie vooraf kreeg mijn vriend opeens een mail van Serku waarin alleen dit stond:

"Goedemiddag, U staat ingepland voor morgen rond 14.30. Hopelijk kunt u dan thuis zijn. Met vriendelijke groet"

Het gaat hier om een afspraak die dus 24 uur later al plaats zou vinden... Mijn vriend en ik hebben toen alles geprobeerd om te zorgen dat er iemand alsnog thuis zou zijn om een medewerker van Serku te kunnen ontvangen op zo'n enorm korte deadline. Uiteindelijk heeft mijn vriend vrij kunnen vragen, hoewel zijn werkgever er niet blij mee was dat het minder dan 24 uur van tevoren aangegeven werd. Hoe kunnen wij ook anders als Serku hun besluit om langs te komen ook maar een dag van te voren aangeeft?
Normaliter wordt een afspraak in overleg gemaakt met beide partijen. Wederzijdse communicatie, niet puur en alleen door het bedrijf zelf. Maar goed, mijn vriend zat thuis te wachten... En te wachten... en om half vijf 's middags was er nog steeds niemand langs geweest. Hij zag rond vijf uur wel een busje van Serku langs het huis rijden, maar niet stoppen of aanbellen. Dat zal wel voor een ander adres zijn geweest, maar het was nog wel even mooi een middelvinger naar onze "afspraak".

Dus dit bedrijf besluit helemaal zelfstandig wanneer ze langs komen, geven dat slechts een dag van tevoren aan, zonder eerdere communicatie, uitleg of wat dan ook, en hebben dan het lef om helemaal niet op te komen dagen?!

Dat er uiteindelijk niemand is komen opdagen was geen verrassing meer, want blijkbaar zijn alle bedrijven die voor Domijn werken zo slecht met communicatie en afspraken. De afgelopen twee bedrijven die een afspraak hadden gemaakt met ons, hadden blijkbaar net zoveel moeite met planningen en afspraken behouden. Beide keren omdat er iemand ziek zou zijn en dat niet had doorgegeven. Ik wou dat ik dit overdreef, maar helaas blijkt het een patroon te zijn. Het excuus was al niet zo sterk bij het eerste bedrijf, maar werd gewoon slap bij de tweede keer. En het feit dat Serku net zo mooi aansluit op die bedrijven met hun valse beloften om langs te komen, was daarom voor ons niet eens echt meer een verrassing, meer een teleurstelling met frustratie.

Toen mijn vriend vrij wist te regelen voor de "afspraak", zeiden we nog tegen elkaar dat dit bedrijf beter wel zou opdagen ondanks onze eerdere ervaringen. Het was een soort grapje met het idee van: het zal toch niet weer gebeuren? Het is toch een professioneel bedrijf? Die zal het wel geregeld hebben toch? Toch?
Maar helaas zijn nu bij een punt aangekomen waarbij we blijkbaar ook nog zouden moeten dubbelchecken dat het bedrijf de gemaakte afspraak daadwerkelijk na komt.

Nu is het misschien oneerlijk dat we deze keer een uitgebreide review schrijven en de voorgaande keren niet, maar bij ons is de emmer na drie keer wel overgelopen. We zijn enorm teleurgesteld en boos dat we alweer voor niks hebben gewacht. Mijn vriend is nu vakantieuren kwijt door ALWEER een bedrijf dat zich ALWEER niet aan de afspraak kan houden.

We kunnen nu gezien worden als 'weer zo'n ontevreden klant die een slechte review achterlaat', maar ik ga er toch wel vanuit dat het begrijpelijk is dat wij hier enorm ontevreden mee zijn, wat onze negatieve review gebaseerd op wat er de afgelopen week is gebeurd toch wel gerechtvaardigd maakt.

Het is verschrikkelijk, maar dit bewijst dat we gewoon zelfs met zwart op wit bewijs niet aan mogen nemen dat bedrijven zich aan de door hun gemaakte afspraken houden... Zelfs niet als ze zeggen dat het in hun planning staat. Moeten we de eerstvolgende keer echt in tekst erbij zetten:

'Zouden jullie willen zorgen dat de afspraak ook wordt nageleefd? En dat als er iemand ziek is, dat wij die communicatie ook tijdig ontvangen? Wij hebben namelijk nu al drie keer eerder gehad dat wij onze vakantiedagen opgeven voor afspraken die niet worden nagekomen.'

Heel ironisch dat in de mail werd gezegd: 'Hopelijk kunt u dan thuis zijn', terwijl ze hadden moeten zeggen: 'Hopelijk kunnen wij dan bij u thuis zijn'.

April 12, 2024
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look