Foliebyjesperhansen

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra FoliebyJesperHansen Min oplevelse med FoliebyJesperHansen har desværre været meget negativ. Jeg oplevede både dårlig service og manglende professionalisme, og i sidste end... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ville give 0 stjerner hvis man kunne… Virkelig et sørgeligt firma og indehaver Indleverede et emne til indpakning med en deadline på 2 måneder og betalte selvfølgelig forud da jeg ikke vidste bed... See more

Rated 1 out of 5 stars

En svindler af den værste skuffe, skal lave folie på folks biler men glemmer at aflevere dem igen, i stedet kører han selv og hans kæreste rundt i folks biler. Hold jer langt væk fra dette såkaldt... See more

Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL – SVINDEL! STOL IKKE PÅ JESPER SUKSARN HANSEN! Jeg afleverede min bil til folie hos Jesper Suksarn Hansen i Frederikshavn den 11/03-25 med en aftale om, at den ville være færdig ef... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ville give 0 stjerner hvis man kunne…

Ville give 0 stjerner hvis man kunne…
Virkelig et sørgeligt firma og indehaver
Indleverede et emne til indpakning med en deadline på 2 måneder og betalte selvfølgelig forud da jeg ikke vidste bedre, 2 måneder efter deadline fik jeg mit emne tilbage dig uden folie eller noget, kun dårlige undskyldninger gang på gang, en opgave der ville tage 2 timer ca skulle han bruge 4 måneder på uden og udføre arbejdet…,
Hold jer langt væk fra denne svindler, han burde ikke ha retten til og drive firma med den måde han behandler kunder på.

Sørgeligt firma og usselt menneske..

February 4, 2025

SVINDLER!!!

SVINDLER!!!
helt klart den største løgner i Danmark.
Han siger det vil tage ham 3-4 dage at pakke bilen ind og påstår at han har vundet danmarksmesterskabet i at sætte folie på biler. Du aflever bilen til ham og han stikker af. Han kommer hver gang med dårlige undskyldninger så han kan bruge din bil selv. Han giver den også til hans “kæreste” så hun kan bruge den dagligt.
PS: jeg fandt kiks krummer på bagsædet i min bil, så hans kærestes børn har uden tvivl siddet i min bil og spist kiks!!!!!

March 26, 2025

POLITI KENDER HAM!

POLITI KENDER HAM!
Ik stol på ham. Han kræver depositum og du får intet af ham. Løber fra aftaler og vil ikke tilbagebetale depositum.
jeg skulle lave folie på min bil, hvor han havde min bil i 12 dage. Jeg kunne aldrig få fat i ham så jjeg anmeldte bilen stålet.
Han har brugt min bil til eget brug og givet bilen til hans kæreste med børn.

March 22, 2025

SVINDEL! STOL IKKE PÅ JESPER SUKSARN HANSEN! POLITI KENDER HAM

ADVARSEL – SVINDEL! STOL IKKE PÅ JESPER SUKSARN HANSEN!

Jeg afleverede min bil til folie hos Jesper Suksarn Hansen i Frederikshavn den 11/03-25 med en aftale om, at den ville være færdig efter 3-4 dage. Der gik 12 dage uden folie, og han var næsten umulig at få fat i.

Da jeg endelig opsporede bilen, stod den ved hans kærestes adresse, IKKE på et værksted, og der var stadig intet folie på den! Politiet kender ham for svindel, og han bruger kunders biler til eget brug!

Da BMW i Hobro gennemgik bilen, opdagede de, at den var blevet behandlet hårdt, og at bilens kontakt nu driller. Jeg afleverede bilen i perfekt stand, men fik den ikke tilbage i samme tilstand!

Jesper skifter konstant firmanavn og adresse for at undgå ansvar – dette kan ses på virk.dk under CVR-nr. 34516200.

Hold jer langt væk fra ham!

March 23, 2025

Take a closer look