FrandsenbilerReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Købte i juli måned Ford Mondeo Eco fra 2012, ubeset, hos Frandsen Biler i Viborg (handlede med Morten Veje). Vi har været MEGET tilfredse med handlen, samt den gode og meget profesionelle service, d... See more

Company details

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

Frandsen Biler A/S har til huse i Viborg og ejes af Erik Frandsen, der har drevet selvstændig bilforretning siden januar 1999. Vi har mange års erfaring indenfor salg af brugte kvalitetsbiler, så ring og få en snak om den bil, du har i kikkerten. Skal du sælge din bil uden at købe anden, står vi også klar til at give dig et seriøst bud. Er det ny bil du søger, har vi gennem vort netværk mulighed for at levere stort set alle mærker til konkurrencedygtige priser og med fuld dansk garanti. I 2009 overtog vi værkstedet Erik Frandsen Automobiler Aps, som har eksisteret siden 1968. Medarbejderstaben udgjorde ved overtagelsen 4 mand, som alle fortsat er ansat i firmaet med anciennitet fra 16 til 47 år. Værkstedet er medlem af AutoMester-kæden samt Dansk Bilbranche Råd og beskæftiger i dag 7 medarbejdere med en bred faglig baggrund, som løbende ajourføres i forhold til nutidens krav til efteruddannelse og kundeservice.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Starter dækskift som aftalt

Starter dækskift som aftalt, færdigt som aftalt, regning som aftalt = god service.

April 9, 2025

Hej Zip

Tak for den præcise beskrivelse af din oplevelse på vores værksted - og selvfølgelig også de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Som altid en super service.

Som altid en super service.
Kompetente medarbejder og kvalitets arbejde.

March 12, 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din besvarelse, som vi selvfølgelig er meget glade for.

Vi fortsætter vores arbejde, og glæder os til at betjene dig igen.

Køb hos Peter Frandsen

Peter Frandsen er helt exceptionelt serviceminded og gør alle fordomme om bilforhandlere til skamme. Peter er meget professionel og er seriøs omkring salg og kvalitet af de få biler han løbende har til salg. Jeg har købt den skønnest VW Beatle Cabriolet hos Peter, og de ting der har været i vejen med den siden købet, har Peter taget sig af uden diskussion. Jeg køber min næste bil hos Peter for sure. Og så er der den added benefit- at når man køber en bil hos Peter om sommeren, står der lækkerier fra drivhuset på forsædet ved afhentning af bilen:-)

September 10, 2023

Hej Helene

Tak for din fine anmeldelse og dejligt, at du er glad for forløbet, men vi skal ikke tage æren for dette, da du ikke har købt bil af os.

Der findes en bilforhandler på Sjælland med navnet "Peter Frandsen Automobiler", som nok er den rette til at få dine roser.

Frandsen bilvask…

Jeg vil gerne understreger at Frandsen bilvask, er efter min mening den bedste i Viborg. Hvis man ser rundt om på pladsen er der altid orden, ingen gamle spande og børster der fyldt med snavs.
Går noget galt ved standeren eller ved at skifte kort på sit abonnement, så er der hjælp omgående og med et stort smil og venlighede, jeg kan ikke huske navnet på manden på kontoret. Absolut stor hjælpsomhed og venlighed. Da systemet var på IT siden brudt ned, fik jeg omgående en kode og kunne vaske gratis, til mit abonnement var kørende.
Skulle der være en enkelt lille forslag, så en lidt slankere børste, da jeg ikke kan komme helt ind under ved bagruden.
Alt i alt er jeg 100% tilfreds og kan varmt anbefale dem til andre.

August 5, 2024

Hej Kurt

Tak for din fydestgørende tilbagemelding ift. vores Svanemærkede vaskehal.

Vi er meget taknemmelige for det og glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsom sent en fredag

Meget hjælpsom sent en fredag, hvor bilen pludselig var beskadiget. Hurtig og god reparation og gratis lånebil i ventetiden.

March 25, 2024

Hej Søren

Tak for din tilbagemelding på vores kundeservice, og glad for at vi kunne hjælpe dig.

Rated 5 out of 5 stars

Ordentlighed kendes bedst på reaktionen…

Ordentlighed kendes bedst på reaktionen når noget går skævt – at et foretagende vedkender sig sit ansvar og handler derefter. Frandsen Biler kan vi derfor give vores bedste anbefaling.

June 25, 2022

Hej Erik

Mange tak for din flotte anmeldelse/respons. Dejligt når kunderne tager sig tid til at give os feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs og troværdig hele vejen.

"Seriøs og troværdig hele vejen". Sådan står der på Frandsen Bilers hjemmeside. Jeg bekræfter hermed at det også holder 100% i virkeligheden. En yderst venlig og kompetent sælger (EK) solgte os en (næsten) ny bil d. 5/8 2021. En oplevelse af de sjældne, følte os både set og hørt og uden nogen former for stress eller pres fra sælger side. Kan kun varmt anbefale Frandsen Biler der er der nemlig handling bag ordene.

September 10, 2021

Hej Herman

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Altid rart at høre fra kunderne :)
Fortsat held og lykke med den fine Kia Rio og endnu engang tak for handlen.

Erling Knudsen

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du vil have en konge oplevelse, så køb din bil her!

Jeg har den dybeste respekt for Erik Frandsens serviceniveau, ærlighed, engagement, empati og især ordentlighed. Hele salgs- og købsprocessen har været til en ultimativ topkarakter, det være sig lige fra den indledende kontakt, forhandling, tilkøb af ekstraudstyr der skulle monteres på bilen, afleveringen samt ikke mindst opfølgningen efter selve handlen.

Man kan uden den mindste tvivl trygt handle ved Frandsen Biler A/S i Viborg, tusinde tak for en fantastiske oplevelse.

April 28, 2021

Hej John

Tusind tak for den meget fine anmeldelse af vores virksomhed !

Når man samtidig føler, at man virkelig er på bølgelængde med kunderne - så er det ekstra sjovt at gå på arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Erik Frandsen for god og seriøs…

Tak til Erik Frandsen for god og seriøs handel, vi køre gerne fra Sjælland til Viborg for at handle med Erik. Bilen var top klargjort da vi hentede den. Kan varmt anbefales.

June 8, 2020

Hej John

Tak for at vi endnu engang kunne lave en handel med jer. Er faktisk i tvivl om det er 3. eller 4. gang vi handler bil :)

God service og garanti

God service og garanti. Har tidligere købt en brugt Audi hos Erik Frandsen. Efter et stykke tid viste det sig desværre, at bilen havde et problem med olieforbruget, som de ingen mulighed havde haft for at kunne kontrollere inden deres videresalg. Frandsen biler håndterede hele sagen yderst professionelt, sørgede for at bilen blev nøje gennemgået og undersøgt hos Audi, og efterfølgende stillede en lånebil til rådighed i den uge bilen blev repareret hos Audi forhandleren. De får mine bedste anbefalinger. Her kan man trygt gøre sine bilkøb.

October 11, 2017

Hej Martin

Fantastisk dejligt, at du deler din oplevelse ved at handle bil med os. Specielt når det tages i betragtning, at det er ved at være et stykke tid siden, du fik den fine hvide Audi :)

Vi vil glæde os til at hjælpe dig, næste gang du måtte have behov for at foretage et bilkøb.

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs bilforhandler med god service.

Seriøs bilforhandler med god service.
Har købt en Fiat 500C fra 2010. Jeg har ikke meget forstand på biler, men er helt tryg ved at have købt hos Frandsen biler. God service, vejledning og behandler alle bemærkninger seriøst og professionelt. Har derudover eget værksted hvor jeg også har fået en god og behagelig behandling.

August 30, 2017

Hej John

Tak for din positive anmeldelse. Altid rart at høre fra kunderne :)

Fortsat held og lykke med den fine Fiat og endnu engang tak for handlen.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig behandling og service

Dårlig behandling og service. Skulle have en 7 pers bil men fik en 5 pers da vi havde købt den.
Skulle selv betale yderligere 10.000+ kr for at få sat 2 sæder mere i, som bilen ellers er født med når det er en Grand C4 Picasso, med mindre andet er skrevet i annoncen.
Stod hverken den var brugt til erhverv eller den var købt som 5 pers. Blev heller ikke nævnt for os trods han viste os 2 andre Grand C4 Picasso, dog med andre motor og udstyr.

Så pas på derude og tjek heller 4 gange for meget end for lidt.

July 26, 2017

Hej Mikkel

Jeg kan kun beklage, at du efter at have fået leveret bil erfarer, at den ikke er med 7 sæder.

Vi har på intet tidpunkt annonceret bilen med 7 sæder, hverken på vores hjemmeside, i skiltet på bilen eller nogle af de hjemmesider, vi får vores biler fremvist på.

Det er korrekt, at jeg også viste jer andre af vore biler med andet udstyr og motorstørrelser - blot så I kunne orientere jer om, hvad vi ellers havde på lager. Du kan iøvrigt se, at vi direkte skriver ved de Grand Picasso´er som vi ellers har, når det er 7 personers, og at vi har fotos, der viser de ekstra sæder på disse biler. Til orientering kan du på tilsvarende vis købe Renault Grand Scenic og Ford S-Max med både 5 og 7 siddepladser.

I har selv været i vores forretning, fået lov til at gå rundt og besigtige bilen - da I gerne ville studere den nærmere uden, at jeg var omkring jer, samt prøvekørt bilen på en længere tur. I tog derefter hjem og handlen blev først indgået efter en længere mailkorrespondance over flere dage. Hvilke kriterier, der afslutningsvis ligger til grund for jeres valg af bil, kan vi af gode grunde ikke vide.

Vi har - efter levering af bilen, hvor du konstaterer, at du mangler ekstra sæder, tilbudt dig, at montere disse omgående for kr. 10.000 – hvilket du accepterer skriftligt. Det er ca. halvdelen af den reelle udgift. Vi afmonterer endda sæder fra en af vore lagerbiler, så I kan komme på ferie som planlagt, idet der er leveringstid på sæderne fra fabrikken.

Vi har desuden tilstræbt os på at tilfredsstille dig yderligere, ved at give dig fire ekstra sommerdæk efter eget valg til bilen i håbet om, at du kunne komme til at nyde din bils fine udstyrsniveau og komfort.

Vi vil derfor ud fra ovenstående hændelsesforløb virkelig ønske, at du fremadrettet vil få mange positive oplevelser med din nye bil.

Rated 5 out of 5 stars

God service og kompetent forhandler.

Købte en Renault Scenic og Frandsen Biler (Erik) tog vores bil i bytte. Super god vejledning og rigtig god service hele vejen igennem. Bilen stod hurtigt klar til afhentning og handlen gik nemt og hurtigt. Absolut et sted vi vil anbefale til andre.
Fam. Reinholdt, Klarup.

February 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Køb trygt din kommende bil hos Frandsen Biler i Viborg.

Vi har været MEGET tilfredse med handlen, samt den gode og meget profesionelle service, der er blevet givet på alle områder i forbindelse med køb af en ubeset bil. Tilliden til Frandsen Biler er stor, og vi vil til hver en tid foreslå andre at handle dette sted. Fantastisk at stå med følelsen af et super bilkøb, og ikke mindst en følelse af at blive vejledt og serviceret på meget professionel vis, i forbindelse med handlen. Tak til Frandsen biler :-)

September 24, 2016

Supergod oplevelse hos Frandsen Biler ,Viborg

Købte en brugt golf i juli 2016...sælger var Morten Veje..fik perfekt information om bilen og var tryg "hele vejen" selvom bilen blev købt ubeset....og aldrig jeg set så FLOT en klargjort bil...meget imponerende..:-)
Efter 3 uger dukkede et lille problem op med climaanlægget...jeg kontaktede Frandsen Biler ,snakkede med Anders og blev omgående bedt om at køre den på værksted og få problemet løst på deres regning..!!
Jeg vil ikke tøve med ,at handle bil med Frandsen Biler igen og vil hermed give mine BEDSTE anbefalinger.

August 22, 2016

Super god oplevelse

Købte en VW Touran 2,0 TDI fra 2007. Blev leveret i super stand, de skiftede Turbo, kobling, svinghjul, tandrem, vandpumpe, skiver og klodser, ny bagklap, lavede fuld service og leverede den tip top og nysynet. Handlede med Anders Aa som var en super sælger, ingen salgsgas eller snakken udenom, bare en super god og ærlig dialog hele vejen igennem.

Kan varmt anbefale Frandsen Biler, her er man i gode hænder hele vejen igennem.

June 25, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Useriøs og holder ikke en aftale

Skrev vedr en bil og havde selv en i bytte.
Der aftales en byttepris og der planlægges en 4timers tur.
I mailen frem og tilbage henvises til en bil magen til min, da min egen ikke er til salg på nettet. Frandsens biler spørger meget lidt til min bil, og er mere int i at jeg kommer til Viborg.
Da jeg ankommer i Viborg, spørges der efter den bil som blev henvist til, men det fremgik klart af mailen, at det var en bil megen til men anden farve og flere km. Så findes der på tusind undskyldninger og Frandsen vil lige pludselig slet ikke bytte alligevel!
Spildte en hel dag og 400kr på benzin!

April 8, 2016

Forventninger indfriet

Jeg har netop købt bil hos Frandsen Biler i Viborg. Det var Anders Aaa, som stod for handlen.

Der var godt samarbejde fra start til slut. Alle aftaler overholdt.

Så det var turen fra København til Viborg værd.

April 29, 2015

Take a closer look