Frelsens Hær Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Frelse eller ej?😦

Jeg har to gange været frivillig hos Frelsens Hær juleaften, og da jeg er enlig, ville jeg også gerne hjælpe til i år.😄
Jeg sendte derfor en e-mail til Frelsens Hærs Hovedkvarter i København og tilbød at være frivillig.
Jeg fik desværre at vide, at flere allerede havde tilmeldt sig som frivillige, men at hun ville videresende min e-mail til deres Valby-afdeling, hvor juleaften 2025 skal holdes.
Jeg ringede senere til hovedkvarteret pga. manglende svar fra Valby, og Valby- afdelingen svarede ikke, når jeg ringede til dem!!🥹😡
Samtidigt tænkte jeg selvfølgelig på, om jeg mon ville finde et andet sted at fejre juleaften, hvis Frelsens Hær fortsat ikke gad svare!!😥
For DEN aften vil jeg helst ikke være alene!🤔
Da jeg stadig nu 17 dage før jul IKKE😡 har fået svar fra Frelsens Hær i Valby, så er jeg glad for, at jeg har besluttet mig til at være gæst på Stubben, Kirkens Korshær i Helsingør, for de har mandskab nok til at afvikle juleaften uden min hjælp!😊

Men spørgsmålet er jo, hvorfor Frelsens Hær i Valby har SÅ travlt, at de ikke har tid til at vise os, som ønsker at være frivillige, den respekt, som vi fortjener?!
Det kan de 😡 gøre bedre!!!
Det andet er dybt ukristeligt!!!😡

December 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Frelsenshær næstved er fantastisk på…

Frelsenshær næstved er fantastisk på mange punkter. Et der er blillige i tøj, sko og mange andrer sager.. de er hjælpsomme, tålmodige og venlige. Der er altid et smil på læberne og kaffe på kanden de hjælper krise ramte kvinder og krigsramte ukrainske flytningen der deles julehjælp ud til trængte familier og kommer der hjemløse hjælpes der osse her de laver mad hver anden uge så folk der er alene har mulighed for at have selskab og knytte venskaber og der er osse spil aftner for børnefamilier unge eller deres pige klub ja Frelsenshær næstved laver mange gode ting for lokaleområdet

April 5, 2025

Var på gl Kongevej

Var på gl Kongevej. Fandt bukser sim jeg prøvede og ønskede at købe. Kunne så se at der ikke var mærke på. Ringede til dem. Der var intet at gøre. Bare ærgreligt. Jeg spurgte tik andre muligheder. Den eneste mulighed var at jeg kunne lægge den i deres donationscontainer indenfor og så ville de sætte ny label på engang. Bare ikke nogen læsning for kunden der ønsker at købe. Meget rigid måde at tænke i

September 13, 2024

Hadsund

En SÅ usympatisk leder (der er ansat,dvs hun får løn) der efter for godt befindende behandle både ansatte og kunder dårligt
Taler dårligt om andre ansatte til ansatte
Brokker sig over dårlige ting der er doneret men har samtidig så skrappe krav at nærmest intet er godt nok
Brokker sig over donerede ting men samtidig urealistiske lave priser (kun derfor kommer nogle stamkunder igen og igen)
Hvis ting ikke er solgt i løbet af et par dage bliver det smidt ud
Både ansatte og frivillige er bange for hende og taler hende efter munden og lader leder få sin vilje
Leder har haft 25 års jubilæum og det er virkelig på tide at få en ny
Åbner butik op til en halv time før åbningstid (“vil ikke have der står folk udenfor ved åbningstid”) !!!??
Den første lørdag i hver måned er der 25% på alt - det er den eneste grund til der bliver skiftet ud i ting
Elektronik bliver ikke afprøvet inden salg
Ingen sortering kun i fælles container
Vedkommende ansætter og fyrer folk efter for godt befindende - headhunter helst i egen personkreds
Kun priser på 2/3 af varerne resten er skiltet med skilte der er uforståelige
Møgbeskidte baglokaler der ligner et hoarderhjem
Leder indrømmer ikke beslutninger og taler udenom
Der gives studierabat ved gyldigt studiekort - dette “glemmes” der at gøre opmærksom på da det koster penge…..
Leder ser helst kunders hæl end tå

April 2, 2024

Chikane

Chikane, forskelsbehandling og mobning er dagligdag som ansat i en af Frelsens Hærs daginstitutioner.

May 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Desværre er de frivillige ansatte i…

Desværre er de frivillige ansatte i holmbladgade på amager ikke særlig venlige og opføre sig som om de ejer butikken man må ikke engang kigge rundt uden en ældre dame med tørklæde kommer snusende efter en med spyddige kommentarer og tror alle vil stjæle selvom butikken ikke engang ser ren ud ikke en rar oplevelse

February 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tak for den fine julehjælp i Helsingør

Tak for den fine julehjælp i Helsingør, det var meget et stort taknemmelighed og velsignelse, hvor jeg kunne få noget mad iml julen og Nytår, 2 gavekort. det er mere end jeg havde forventet.. gad godt kunne gør en forskel, tak for fine fortælling om juletræet og bøn.

December 18, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Dyrt

Frelsens Hærs genbrugsbutik i Vejle har jeg besøgt for 1. - og måske sidste - gang.
Sammenlignet med "almindelige butikker" er priserne ok, men sammenlignet med andre genbrugsbutikker er varerne ekstremt dyre, synes jeg.

April 16, 2013

Is this your company?