Frelse eller ej?😦
Jeg har to gange været frivillig hos Frelsens Hær juleaften, og da jeg er enlig, ville jeg også gerne hjælpe til i år.😄
Jeg sendte derfor en e-mail til Frelsens Hærs Hovedkvarter i København og tilbød at være frivillig.
Jeg fik desværre at vide, at flere allerede havde tilmeldt sig som frivillige, men at hun ville videresende min e-mail til deres Valby-afdeling, hvor juleaften 2025 skal holdes.
Jeg ringede senere til hovedkvarteret pga. manglende svar fra Valby, og Valby- afdelingen svarede ikke, når jeg ringede til dem!!🥹😡
Samtidigt tænkte jeg selvfølgelig på, om jeg mon ville finde et andet sted at fejre juleaften, hvis Frelsens Hær fortsat ikke gad svare!!😥
For DEN aften vil jeg helst ikke være alene!🤔
Da jeg stadig nu 17 dage før jul IKKE😡 har fået svar fra Frelsens Hær i Valby, så er jeg glad for, at jeg har besluttet mig til at være gæst på Stubben, Kirkens Korshær i Helsingør, for de har mandskab nok til at afvikle juleaften uden min hjælp!😊
Men spørgsmålet er jo, hvorfor Frelsens Hær i Valby har SÅ travlt, at de ikke har tid til at vise os, som ønsker at være frivillige, den respekt, som vi fortjener?!
Det kan de 😡 gøre bedre!!!
Det andet er dybt ukristeligt!!!😡